Zboží nedorazilo. Obchod nekomunikuje. Peníze zatím v luftu.

Reakce obchodu Warmie.cz

Dobrý den, reagujeme na každý e-mail a nemáme od Vás žádnou reakci, denně předáváme objednávky dopravci a ten doručuje do 24-48h, pokud Váš balíček ztratil dopravce, vše zkontrolujeme a obratem odešleme objednávku znovu, napište nám na e-mail [email protected] a situaci ihned vyřešíme.

• Rychlost dodání

• Velmi rychlé doručení

• bezproblémové objednání
    • rychlé dodání

Vše v pořádku, materiál je velmy pěkný a nečekaně hřejivý, ano co nabízejí je pravda a super kvalita. Horší je praní v ruce nebo velmy opatrně v pračce.

• výborná komunikace a všechny služby

• Vše bylo OK.

rychlost dodání

• Rychlé a příjemné jednání

• Rychle dodání, příjemný materiál, foto odpovídá uvedenému zboží. Zúžené rukávy na konci, skvělé!

• rychlá dodací lhůta
    • výrobek pochází z číny což neodpovídá tvrzení prodejce že je mikina ušita v české republice

Rychlost. Velice vstřícný a milý telefonický rozhovor.

• Neobdržel jsem kupón na slevu po registraci
    • Není doručeno ani po 10 dnech
    • Komunikace z obchodu 0

Zboží nedodáno, bez jakékoliv komunikace nebo omluvy.

• doprava

nabízí dopravu zdarma, ale bohužel zásilkovnu, nejhorší možnost, raději bych si zaplatila dopravu, než nahánět balík 3 dny a nakonec mi jej doručili v 19:00. A jelikož si nechávám posílat zásilky do práce, pochopitelně v 19:00 už tam nejsem. Nikoho se nedovoláte, protože Vám nikdo nedá kontakt na toho kdo Vám balík doručí. Nikde žádná pomoc ani od obchodu, ti problém přepinkli na zásilkovnu, že je mám sama kontaktovat. Ale já si přece zboží nekoupila od zásilkovny. Asi chápete jak moc jsem byla naštvaná.

Mikina přišla špatně sešita ve švů, takže na levém rameni byla díra o délce cca 15cm.

Reakce obchodu Warmie.cz

Dobrý den, moc nás mrzí Vaše zkušenost, ale v tomhle případě vždy postupujeme tak, že obratem odesíláme úplně novou mikinu a poškozenou si zákazník samozřejmě může nechat, někdy se to bohužel může stát a jedná se o výrobní chybu nikoliv standard naší značky, jediné co stačilo udělat je kontaktovat naši podporu na [email protected] a obratem bychom celou situaci vyřešili a ještě ten den zabalili novou.

Ozvěte se nám tedy prosím na e-mail a situaci spolu vyřešíme, děkujeme!

• Rychlost

rychlost, spolehlivost

Velmi rychlá doprava a vyřízení objednávky.

super rychlé dodání.

Super