• málo informací o výrobku

objednal jsem si ledvinku, která má však délku popruhu na malého číňana, v našem případě na dítě, byl jsem zklamaný
    proč nevádíte všechny parametry výrobku

Dobrý den, Radomire.

Děkujeme Vám za zpětnou vazbu, i díky Vašemu komentáři budeme vědět, co můžeme v našem e-shopu ještě zlepšit.
    Doufáme, že příště budete s nákupem u nás spokojenější.

Waragod.cz

• Klamna reklama zboží, datum doručení naskočí na dodání do tří dnů a když začnete shánět co jste si objednali, lžou do tel, že byla objednávka odeslána, bohužel si ani neumí poznamenat, že Vám to řekli a druhý den přijde email, že zboží nemají skladem kvůli výpadku.... a že čekají až se doskladni.
    • Nikdy víc!!!!!proboha pokud otevřete tuto stránku, zase ji rychle zavřete.
    • Já jsem si tedy vypadala vrácení peněz pod výhrůžkou ČOI, ale člověk s tím strávil zbytečný čas a nervy.

Dobrý deň, milá Katka.

Ospravedlňujeme sa za vzniknuté komplikácie, výpadok tovaru v takomto množstve sme žiaľ, neočakávali. Po zistení, že tovar skladom nemáme sme Vám aj s ospravedlnením sumu obratom refundovali.

Ešte raz sa ospravedlňujeme za vzniknutú situáciu.

• Úplný hovno
    • A ještě jedno
    • Dopravq

Reakce obchodu Waragod.cz

Dobrý deň, mrzí nás Vaše skúsenosť, obráťte sa prosím na našu Zákaznícku podporu, ktorá Vám s riešením Vašej situácie rada pomôže.

Bandáže které jsem si objednal byly elastické a přišly mě neelastické !!!

Dobrý deň,
    mrzí nás Vaša negatívna skúsenosť s nákupom. Kontaktovali ste prosím našu zákaznícku podporu, ktorá by Vám s Vaším problémom pomohla?

zakázka byla doručena dvakrát špatně a peníze nikde a zboží také nemám

Nevím proč, ale bunda stojí skoro 2000, mám ji asi týden, a kapsa z vnitřní strany bundy se na prožívání začala trhat, "kožený" doplněk na zipu se mi utrhl a na kapsa na rukávu se mi začíná taky trhat, myslel jsem si že bunda za 2000 vydrží tak aspoň 3-4 roky možná víc, ale rozhodně jsem si nemyslel že se mi začne rozpadat za týden

Reakce obchodu Waragod.cz

Dobrý deň, mrzí nás Vaša skúsenosť, obrátili ste sa na našu Zákaznícku podporu, ktorá je Vám k dispozícii na riešenie problémov? Waragod.cz

• Zboží mi dosud nebylo doručeno.

Názor na vaše služby mám velmi negativní, zboží dosud nebylo dodáno ačkoliv mi prodejce napsal, že je vyexpedované a dokonce si mi dovolil i přes nedoručenou objednávku za kterou jsem zaplatil předem, zaslat dotazník spokojenosti s mým zbožím.

2 objednavky probehly na pohodu. Ta posledni... Tam mi ani nedosel ani potvrzujici mail, ze ji maji v systemu. Nic. Proste vubec nic. Akorat SPAM mail o tom, at vyplnim tenhle dotaznik.

Dobrý deň,
    ďakujeme za Vašu spätnú väzbu, balík Vám bol ale riadne doručený.

V nabídce sprayů je uveden dosah spraye několik metrů.
    Na tělese tohoto obranného spraye je napsáno ,,aplikujte ze vzdálenosti 80 až 120 cm"!!!
    Žádal jsem tuto firmu o vysvětlení, ale nestál jsem jim ani za odpověď. Jak mám tedy výrobku i celé firmě věřit?

Reakce obchodu Waragod.cz

Dobrý deň, mrzí náš Vaša negatívna skúsenosť. Obrátili ste sa aj na našu Zákaznícku podporu mailom, poprípade ste volali?
    Naša Zákanícka podpora je plne k Vaším službám.

• Objednal jsem zboží, které měli uvedené jako skladem a mělo dojít do dvou pracovních dnů, po tom co jsem týden nedostal žádnou jinou zprávu z tohoto e-shopu, než to, že platba proběhla, tak jsem jim napsal a bylo mi řečeno, že zboží bude skladem za 10 - 15 dní (přitom ten e-shop absolutně takovou informaci u tohoto itemu stále neuvádí a tváří se, že mají skladem)

Nebylo doruceno i po zavolani na zasilkovnu

Reakce obchodu Waragod.cz

Dobrý deň, mrzí nás vzniknutá situácia, Váš balík doposiaľ nebol doručený zo strany Zásielkovne, podľa dostupných údajov uviazol tam.

Absolutně nekomunikují, zásilka se zřejmě někde ztratila cestou k podání na poště, ale nikdo mi neodpovídá, ani neřeší. Na email nereagují, telefonicky slíbí, že se ozvou a vyřeší, ale nestane se tak. Objednávku mám zaplacenou a zboží stále nemám. Chápu, že se může stát nějaký zádrhel, ale kdyby aspoň nějak reagovali...

Dobrý deň,
    ospravelňujeme sa za vzniknutú situáciu a veríme, že s riešením tohoto problému ste boli spokojná.

Firma má špatný systém. Zboží mělo být doručeno před 3 dny, po volání na infolinku Vám řeknou, že zboží v ten den odesílají a stále nic. Další den se člověk musí informovat znovu kde mu řeknou, že ze tří zboží nemají dve a že není a na sklad jim dojde až za měsíc. Žádné kontaktování od firmy nebylo, kdyby aspoň napsali omluvný mail tak to vůbec. Takže si člověk musí počkat, zda mu objednávka dojde za měsíc v pořádku.

Reakce obchodu Waragod.cz

Dobrý den, omlouváme se za vzniklé problémy. Nastala systémová chyba v duplicitě Vaší objednávky, kterou jsme odstranili a velmi doufáme, že s objednaným zbožím budete spokojena.

• Objednávka zrušena obchodem,ale objednám znovu. Snad to vyjde.

Milý Peter,
    Vaša objednávka bola odoslaná a preto veríme, že so zakúpenými produktami budete spokojný. Waragod.cz

Velikost neodpovilda

Obchod pracuje bezchybně, komunikace ( Simona) vstřícná. Problém je se zbožím, respektive tabulka velikostí není úplně přesná.

Reakce obchodu Waragod.cz

Dobrý den, mrzí nás Vaše negativní zkušenost s nákupem u nás, velikostní tabulky máme od našeho dodavatele a pokud vám zboží nesedlo pouze velikostně, rádi Vám ho vyměníme za jinou velikost. Zboží nám můžete poslat s vyplněným formulářem zdarma přes jakoukoli zásilkovnu. S pozdravem, tým Waragod. :)

• dlouhá doba doručení

Zboží neodpovídá deklarované kvalitě

Reakce obchodu Waragod.cz

Dobrý den, mrzí nás vaše negativní recenze, objednávku jsme odeslali hned druhý den od objednání. Pravděpodobně se balík zdržel v přepravě, což bohužel neumíme nijak předvídat. Pokud Vám zboží nevyhovuje, umíte jej samozřejmě vrátit přes jakoukoli zásilkovnu zdarma i s vyplněným formulářem a vrátili bychom vám peníze. Ještě jednou se omlouváme za zpoždění dodání. S pozdravem, tým Waragod. :)

• Neodpovídá moje e-maily

Reakce obchodu Waragod.cz

Dobrý den, velmi se omlouváme za nepříjemnosti, ale odpovídáme na všechny emaily, které nám přijdou. Je třeba si zkontrolovat i složku spam nebo reklamy, zda se náhodou naše odpověď nehodila sem. Ještě jednou se omlouváme a pokud potřebujeme s něčím pomoci, můžete kontaktovat naši zákaznickou podporu i na našem telefonním čísle. Děkujeme za pochopení. :-)

nabídka pěkná, ale když jsem si objednala 12.10.2022 pánev bylo mi oznámeno, že není skladem . Dodání až 7.11.2022
    Tak počkám a uvidím, zda jde jen o mimořádný výpadek či podfuk.

Reakce obchodu Waragod.cz

Dobrý den, omlouváme se za nepříjemnosti, u každého produktu máme na stránce uvedenou dostupnost zboží. Pokud zboží nemáme skladem, znamená to, že se nám dočasně vyprodalo a je k objednání od dodavatele a proto je doba dodání delší. Každé zboží se snažíme doskladnit tak rychle, jak jen to jde. O průběhu zpracování Vaší objednávky Vás budeme informovat mailem. Pokud byste si prosili nějak upravit objednávku, stačí nás jen kontaktovat na zákaznickou podporu. Ještě jednou se omlouváme a děkujeme za pochopení. S pozdravem, Waragod. :)

Tato firma není schopna vyhovět přáni zákazníka. proto se vracím zpět k firmě v Polsku.

Reakce obchodu Waragod.cz

Dobrý den, velmi se omlouváme za vzniklý problém. Snažili jsme se vám vyhovět, ale bohužel neumíme ovlivnit činnost kurýra, jelikož jde o externího pracovníka. Vysvětlili jsme vám situaci i v e-mailové komunikaci, bohužel interní poznámka k objednávce neslouží k upřesnění doručení a není to ani informace pro kurýra. My nemůžeme vědět, který kurýr vám to doručuje a bohužel vám neumíme zaručit, že vás bude kurýr informovat přesně 30 minut před doručením, jak jste psali do poznámky k objednávce. Pokud víte, že se nenacházíte kvůli práci na adrese, tak jsme vám doporučili zvolit si doručení na výdejní místo a balík byste si vyzvedli, kdy by vám to vyhovovalo. Velmi nás mrzí, že tato situace vás natolik ovlivnila, abyste nám zanechali špatnou recenzi, ale samozřejmě je to váš subjektivní názor. Objednávku jsme se vám snažili vyřídit co nejrychleji, abyste ji měli co nejdříve doma. Ještě jednou se omlouváme a budeme se snažit, aby se více situace neopakovala. S pozdravem, tým Waragod. :-)