- Rychlé vyřízení objednávky
- Možnost osobního odběru v Jablonci
- Bezproblémová komunikace
Reakce obchodu WAMU
Dobrý den, moc děkujeme za recenzi. Ať vám naše produkty dobře slouží a budeme se na Vás u nás v Jablonci zase těšit.:-) Tým WAMU
- Kvalitní materiál
- Přijatelné ceny
- Schopnost poradit s velikostí
Reakce obchodu WAMU
Dobrý den, moc děkujeme za milou recenzi, potěšila nás. Ať vám naše produkty dobře slouží.:-) Tým WAMU
- komunikace, originální zboží, krásné barvy, kvalitně ušito
Reakce obchodu WAMU
Dobrý den, moc děkujeme za recenzi, vážíme si jí. Ať vám naše produkty dobře slouží.:-) Tým WAMU
- Wamu bych doporučila.Mám dobré skušenosti.Komunikace výborná.Zboží perfektní jak na obrásku..
Reakce obchodu WAMU
Dobrý den paní Pěčková, máme radost, že jsme mohli dobře posloužit! A moc děkujeme za krásnou recenzi. Tým WAMU
- Vše v pořádku
Reakce obchodu WAMU
Dobrý den, moc děkujeme za recenzi. Ať vám naše produkty dobře slouží.:-) Tým WAMU
- vše v pořádku, rychlé dodání
- Super rychlé doručení
- Krásné kvalitní výrobky
- Přehledný eshop
- Dobré ceny
- Česká výroba
Reakce obchodu WAMU
Dobrý den, moc si vážíme Vaší krásné recenze a jsme rádi, že jste s nákupem spokojená.:-) Ať vám naše produkty dělají radost! Tým WAMU
- Rychlost, spolehlivost
Reakce obchodu WAMU
Dobrý den, moc děkujeme za recenzi. Ať vám naše oblečení dobře slouží!:-) Tým WAMU
- velmi rychlé dodání zboží
Dobrý den, moc děkujeme za recenzi. Ať naše oblečení dělá radost!:-) Tým WAMU
Rychlé dodání zboží,moc se bunda líbila
Reakce obchodu WAMU
Dobrý den, moc děkujeme za pozitivní recenzi a jsme rádi, že se bunda líbila. Tým WAMU
- Best offers
- 350 € minimum order