- Obchod nekomunikuje ohledně stavu objednávky
- Nelze objednávku lehce online zrušit i když je stále ve fázi "Probíhá příprava"
Obchod nejspíš přestal fungovat a ještě nezrušil své stránky. Jelikož od vytvoření objednávky, kde se automaticky zaslaly informace o zadané objednávce, tak dál už nic nebylo ani neprobíhalo (expedice měla být do 1-3 dní, kde produkt byl a je označen "Skladem"). Dnes 22.7. (tj. po 9 dnech od vytvoření objednávky) se objednávka stále nachází ve fázi "Probíhá příprava". Obchod na svých stránkách ani neuvádí žádné okolnosti jako dovolená či pozastavení prodeje. Objednávka nešla ani po vytvoření registrace v daném online obchodě zrušit, proto jsem alespoň zaslal zprávu k této vytvořené objednávce potvrzující zrušení.
Reakce obchodu Walder.tech
již jsem obdržel Vaší zprávu a vzniklá chyba mě velmi mrzí. Jelikož nám přijde objednávka cca co 14 dní s emailem, tak vždy čekám na email o nové objednávce abych ji mohl zabalit. Avšak na našem eshopu vznikla chyba, email nedošel a já neměl do Vaší zprávy informaci o vzniklé objednávce. Ještě jednou mě to velmi mrzí. Takhle by se to dělat nemělo! Eshop vypínám do doby, než vyřešíme chybu aby se toto nemohlo nikomu dalšímu stát.
Dominik Walder -
- ochota a vstřícnost odborně konzultovat celý projekt, nejenom samotné produkty
- příprava produktů k jednoduchému zapojení - pájení kabelů k LED páskům, příprava propojovacích kabelů
- rychlost komunikace - i v pozdních hodinách nebo o víkendu
- dostupnost produktů, které nejsou přímo v nabídce - elektronické součástky, vodiče, svorky
Díky ochotě a znalostem majitele obchodu se vánoční dárek - polička nad stůl s chytrým LED osvětlením - povedl stihnout včas a bez komplikací.
Děkuji, Dominiku!Reakce obchodu Walder.tech
Hezký den pane Káčino,
děkuji mockrát za skvělou recenzi a jsem rád, že se vánoční dárek povedlo dokončit včas. Bylo mi potěšením na něm s Vámi spolupracovat.
Kdybyste potřeboval s cokoliv dalšího zařídit či s něčím poradit, neváhejte mne kontaktovat. :)
S pozdravem a přáním úspěšných elektronických projektů
- Rychlost dodání
- Komunikace
Jsem spokojen s rychlostí dodání i korektní komunikace ze strany e-shopu. Nebyl problém s upravením objednávky dle mých dalších požadavků na délku LED pásku. Bez problému.
Dobrý den Radime,
děkujeme mockrát za pozitivní recenzi a jsme rádi, že máte z našeho výrobku radost.
Budeme se těšit na Vaší další případnou objednávku.
SPOLEHLIVOST
RYCHLÉ JEDNÁNÍReakce obchodu Walder.tech
děkujeme za pěknou recenzi. :)
S pozdravem,
- Přehledné webové stránky
- Dobrá cena
- Rychlé odepsání na email
- Zatím žádné fyzické obchody
Přesto že jsem na tento obchod nenašel příliš recenzí tak jsem s ním byl velmi spokojený. Potřeboval jsem udělat speciální zapojení několika LED pásků různých délek, a tak jsem napsal majiteli. Majitel jen odepsal, že není žádný problém a o pár dnů později mě informoval, že zapojení dokončil a balík už je na cestě. Tam, kde mě ostatní odmítnuli tak oni mi vyšli vstříc… Za mě pět hvězdiček.
Reakce obchodu Walder.tech
Děkujeme za pozitivní recenzi :)