- Zboží přišlo rychle
- Vše bylo dobře zabaleno
- Nízká cena
- Chybí srozumitelný a čitelný návod
- Chyběly šroubky
- Nekvalitní zboží
- Matrace má výšku necelých 8cm, ne 10!
- Dřevo zapáchalo
Postel přišla rychle a vše bylo dobře zabalené.
Po rozbalení nás čekal šok, dřevo zápáchalo, návod měl mini písmo a ještě rozmazané. Když jsme se tím prokousali, chybělo nám několik šroubů, dřevěných kolíků.
Matraci jsme vybalili a nechali ji celý den roztáhnout a provzdusnit (byla slisovaná) a stejně je tenčí a slabá, měkká a je pod zády cítit rošt (Váha dcery 40 kg).
Jsem velmi zklamaná (chápu, že se jedná o nízkou cenu, ale i tak člověk čeká alespoň nějakou kvalitu).Reakce obchodu Výprodej Povlečení
je nám líto, že jste s nákupem nespokojená. Prosím, kontaktujte naši zákaznickou podporu, abychom mohli situaci co nejrychleji vyřešit a nabídnout Vám nápravu. Vaše spokojenost je pro nás důležitá. Děkujeme za Vaši trpělivost!
Monika, z VýprodejPovlečení.cz -
- čekám na vyjádření ohledně objednávky
Reakce obchodu Výprodej Povlečení
zásilka je již na cestě k Vám. Bude Vás kontaktovat přepravní společnost.
V případě dalších dotazů nás neváhejte kontaktovat na naší zákaznické lince. Děkujeme.
- Dlouhé doručení
Objednáno 17.9 je 25.9, stále není objednávka ani odeslána, ale už mi přišel dotazník spokojenosti.
Reakce obchodu Výprodej Povlečení
omlouváme se Vám za zpoždění. Zásilka se zřejmě ztratila při přepravě. Prověřila jsem Vaši objednávku. Byla Vám odeslána opětovně. Děkujeme za pochopení a Vaši trpělivost.
Monika, z VýprodejPovlečení.cz -
Objednali jsme si prostěradla jersey exclusive barvy tyrkis. Ale jiná je barva na obrázku a jiná ve skutečnosti.
Reakce obchodu Výprodej Povlečení
omlouváme se Vám za nepřesnost v barvě. Rádi s Vámi situaci vyřešíme, prosím kontaktujte naši zákaznickou podporu.
Děkujeme za pochopení!
Monika, z VýprodejPovlečení.cz -
Zboží zatím nedorazilo a nemám o objednávce žádné informace - kdy nebo jestli vůbec dorazí a za jak dlouho, proto mě udivil váš dotazník o spokojenosti s nákupem, když zatím nic nemám a ani žádnou informaci.
Reakce obchodu Výprodej Povlečení
omlouváme se Vám za komplikace a zpoždění. Prověříme stav Vaší objednávky a co nejdříve Vás budeme informovat. Děkujeme za trpělivost.
- Inzerují odeslání do 24 hodin a není to pravda
Reakce obchodu Výprodej Povlečení
omlouváme se Vám za zdržení. Dle našich informací, již máte zboží doručeno. Děkujeme za pochopení!
Monika, z VýprodejPovlečení.cz -
Po 6ti dnech po úhradě zboží stále nedorazilo, dotazník na spokojenost s obchodem mi přijde směšný. Zboží je stále ve stavu balení :-(
Reakce obchodu Výprodej Povlečení
děkujeme za zpětnou vazbu. V momentě objednání bylo u produktu Bavlněné povlečení Colam šedé dostupnost 7 dní. Nebylo tedy skladem a objednávali jsme jej u dodavatele. Nyní je zboží již naskladněno a objednávka bude nejpozději zítra odeslána.
Krásný den
Lucie z VýprodejPovlečení.cz -
obchod nedodržel termín 16.9.2024 jsem objednával a objednávka měla být předána klientovi dne 18.9.2024 bohužel se tak nestalo a dnes je 22.9.2024 a stále objednávka není . z těchto důvodu nedoporučují nikomu si objednat u vás objednávky , jsem velice zklamán
Reakce obchodu Výprodej Povlečení
velmi se Vám omlouváme za zpoždění a nepříjemnosti, které Vám způsobily. Prověříme situaci a uděláme vše pro rychlé vyřešení. Vaše zpětná vazba je pro nás důležité, děkujeme za ni.
- Píšou že je dodání do 24hod.a skutek utek
Reakce obchodu Výprodej Povlečení
omlouvám se za zpoždění Vaší objednávky. Bohužel bylo některé Vámi vybrané zboží na objednání, díky tomu se zpracování a odeslání zásilky opozdilo. Nyní je Vaše zásilka v expedici. Očekávejte doručení zásilky v nejbližší době.
Děkujeme za Vaši trpělivost.
Monika, z VýprodejPovlečení.cz -
- Katastrofa a zase katastrofa. A to su hodně slušný. Za 5 dní, tři emaily, že objednávka byla zabalená. Ta bude tak bezpečně zabalená, že ji ani nedokážu rozbalit!!! Protože ji nejsou schopni ani za týden od objednání odeslat!!! Samozřejmě mnou zaplacená předem.
Reakce obchodu Výprodej Povlečení
velice se Vám omlouváme za komplikace. Bohužel se zásilka během přepravy u přepravce ztratila. Vámi vybrané zboží je nyní vyprodané - na objednání. Telefonicky jsme se Vám omluvili a dohodli se na vrácení pěněz. Ještě jednou se Vám omlouváme.
Monika, z VýprodejPovlečení.cz -
Zboží samotné OK. Ovšem doprava…
Objednala jsem 4 malé věci, z nichž největší má rozměr válce 20x35 cm. Celkem dohromady by se vše vešlo do větší krabice od bot. Při doručení mi bylo sděleno, že zásilka se nevešla do skříněk v alzaboxu, a tak je uložena na pobočce Balíkovny. Bylo mi to divné a považovala jsem to spíš za nějakou administrativní chybu… Jaké však bylo mé překvapení, když při vyzvedávání mi přinesli krabici zhruba metr krát metr, která ani neprošla standardním balíkovým okénkem… co s ní? Odnést v rukách ji pro velikost nebylo možné, tak jsem si musela půjčit nůž, zásilku rozdělat, ze dna krabice vytáhnout zboží, poprosit, aby mi věci chvíli nechali u nich, vzít krabici, odtáhnout ji k popelnicím, zajít do obchodu, zakoupit tašku, vrátit se, naskládat 4 drobnosti do tašky a vyrazit domů…
Popravdě, děsně mě naštvali… Když čekám malou zásilku, nezařizuji si k ní i odvoz s nadměrným balíkem domů… Napsala jsem to i přímo e-shopu, zatím (necelý týden) mi ale nikdo neodpověděl.Reakce obchodu Výprodej Povlečení
velmi nás mrzí, že jste měla takovou nepříjemnou zkušenost s doručením. Omlouváme se za nevhodné zabalení zásilky a komplikace, které vám to způsobilo. Vaše zpětná vazba je pro nás důležitá, a budeme ji dále řešit s naším logistickým oddělením, aby se podobné situace neopakovaly.
Děkujeme za pochopení a vaši trpělivost.
Monika, VyprodejPovlečeni.cz -
špatná komunikace, dlouhá dodací doba
Reakce obchodu Výprodej Povlečení
omlouváme se Vám za zpoždění a nedostatečnou komunikaci z naší strany. Chápeme, jak důležitá je pro vás rychlá a spolehlivá dodávka. Vaši zpětnou vazbu bereme vážně a podnikneme kroky k nápravě.
Děkujeme za trpělivost a pochopení.
- Nekomunikace
Obchod před 6 dny, bez odezvy takže nedoporučuji!
Reakce obchodu Výprodej Povlečení
omlouváme se Vám , že jste zatím neobdržela žádnou odpověď. Vaše spokojenost je pro nás důležitá a okamžitě se na váš případ podíváme. Omlouváme se za zpoždění a věříme, že situaci brzy vyřešíme.
Monika, VyprodejPovlečeni.cz -
zakoupila jsem si u vás chránič na matraci, je pěkně ušitý, na rozdíl od prostěradla, ale mělo by někde být napsáno, že to šustí. A jak je možné, že prostěradlo Jersey EXCLUSIVE tyrkysové 160x200 je malé na matraci 160x200. Když už jsem to horko těžko navlíkla na matraci, tak se mi z matrace stal luk. A to nemluvím o tom jak je to ušité. Z 50% nejsou okraje prošité, protože nitě v overlocku, kterým to šijete nejsou provázané.
Reakce obchodu Výprodej Povlečení
děkujeme za Vaši zpětnou vazbu a omlouváme se za nepříjemnosti s našimi produkty. Mrzí nás, že jste nebyla spokojena s prostěradlem a chráničem. Pokud je zboží pro Vás nevyhovující, rádi Vám nabídneme výměnu nebo vrácení peněz.
Děkujeme za pochopení a omlouváme se za způsobené komplikace.
Monika, VyprodejPovlečeni.cz -
- Došlo mi úplně jiné zboží. Dala jsem na reklamaci. Zatím se nikdo neozval.
Reakce obchodu Výprodej Povlečení
omlouváme se za záměnu zboží a zdržení s vyřízením vaší reklamace. Určitě to není standard, na který jste u nás zvyklí.
Ihned situaci prověříme a postaráme se o nápravu. Děkujeme za Vaši trpělivost a omlouváme se za vzniklé nepříjemnosti.
- Velmi nekvalitní materiál
Postel SOFIA rozhodně není pro dospělého člověka, naštěstí mám pro dítě. Ovšem kvalita materiálu je strašná. Postel sotva drží pohromadě, jsem zvědavá na jak dlouho.
Reakce obchodu Výprodej Povlečení
děkujeme za váš nákup a zpětnou vazbu. Mrzí nás, že postel nesplnila vaše očekáván. Pokud byste měla zájem o řešení reklamace nebo výměnu zboží, neváhejte nás prosím kontaktovat.
Monika, VyprodejPovlečeni.cz -
Zboží bez návodu na montáž stažený nsbod z internetu absolutně nedostatečný k jednoduché montáži.
Reakce obchodu Výprodej Povlečení
omlouváme se Vám za dodání zboží bez návodu na montáž židlí a za komplikace, které Vám to způsobilo.
Ihned prověříme, proč k tomu došlo a sjednáme nápravu.
Děkujeme za Vaši trpělivost.
Monika, VyprodejPovlečeni.cz -
dodané zboží není totožné s nabízenou reklamou.
Reakce obchodu Výprodej Povlečení
omlouváme se za to, že dodané zboží neodpovídá Vašemu očekávání. Rádi Vám situaci co nejrychleji vyřešíme. Prosím, kontaktujte nás pro domluvení výměny nebo vrácení zboží.
Monika, VyprodejPovlečeni.cz -
Nekvalitní zboží. Uváděná Jersey prostěradla to absolutně nejsou a je to nějaká silonová umělotina. Objednávala jsem větší množství,
a to co si dovolili poslat je velké zklamání.Reakce obchodu Výprodej Povlečení
omlouváme se Vám, jestli nejste spokojena s kvalitou prostěradel.
Kontaktujte nás, abychom mohli situaci vyřešit k Vaší spokojenosti v odkazu níže:
Monika, VyprodejPovleceni.cz -
- Levné povlečení a prosteradla
- Obchod semnou vůbec nekomunikoval
- Bavlněné povlečení není vůbec bavlněné, je to hrozny materiál
Reakce obchodu Výprodej Povlečení
je nám líto, že jste nebyla spokojena s materiálem povlečení a že došlo k chybě v komunikaci.
Rádi bychom se pokusili situaci vyřešit k Vaší spokojenosti. Prosím navštivte naše stránky ohledně reklamace:
Monika, VyprodejPovleceni.cz