Zboží dorazilo poničené - židle,oba kusy. Vráceno.
Zboží v reklamě vypadalo kvalitnější, než je skutečnost. Hlavně ve vnitřní části.
- Barva nesouhlasila s objednávkou
Dorazila pouze část objednávky a reklamaci dosud nevyřídili.
- Zboží přišlo poškozené, evidentně při balení. Už týden řeším reklamaci. Běž úspěšně.
- Minulý rok mi přišlo jiné zboží, neřešila jsem to i tak se uplatnilo. Včera mi přišla zásilka povlečení a jiná barevnost, výhradně zatrženo černo zelená a je jiná barva...asi už tady nenakoupím...
Špatná komunikace obchodu, osobní odběr velmi obtížný, nedoporučuji
Hotelové osušky jsou brak píši o nich nepravdu opravdu nekvalitní. Nekupovat. Podlahová hadr není takový šmejd.
Obchod v pohodě, vše proběhlo v pořádku, ale kvalita zboží mizerná
mám výhradu ke kvalitě zboží, část objednávky jsem vrátila, část už jsem rozbalila, takže jsem nevracela. Info na prostěradlech 80% bavlna je naprosto nepravdivé. Prostěradla jsou celá umělá, tvrdá, nekvalitní.
obchod reagoval rychle, objednávku poslali včas. -
To nemá nic společného s bavlnou a již vůbec nic se lnem. Je to hadr ze syntetiky!
Zboží sice dorazilo rychle, ale vůbec neodpovídalo obrázku, hned jsme vraceli. Komunikace s obchodem telefonicky matoucí (2 telefonáty a po každé jiná odpověď, jak vrátit zboží), ale následná komunikace mailem vše vyjasnila.
- Dodržena lhůta dodání
- Zboží velmi špatně zabaleno
Chrániče matrací nebyly originálně zabalené, byly v roztrhaných igelitových pytlích, které byly na několika místech přelepeny průhlednou lepenkou. Odporné! Zatím jsem nenašla odvahu chrániče použít.
zbozi doslo roztrhute
- rychlost vyřízení objednávky
- poměrně nízká cena produktu
- Kvalita výrobku nesplnila má očekávání
- rozměry jednotlivých výrobků se trochu liší
- zdá se mi, že se liší i slibovaná gramáž-kvalita jednotlivých produktů
Rychlé objednání, poměrně nízká cena produktu odpovídá kvalitě.
Požádala jsem o STORNO objednávky, neprovedli, zásilku poslali a v obchodních podmínkách mají, že MUSÍTE zaplatit jejich náklady "na odeslání" - po mě chtěli konkrétně 90 Kč a je komunikaci se raději nebudu vyjadřovat. Objednávám hodně a s tím jsem se ještě nikdy nesetkala!!!!
- Deka byla objednaná tmavě hnědá, poslali světle hnědou tenounkou, gramáž nemohla odpovídat uvedené hodnotě. Na reklamaci reagovali rychle, jednání slušné, nicméně dodavatel prý řekl, že dodávka je v pořádku. Zboží můžu vrátit, samozřejmě dopravu opět zaplatím.
- Z
- Levné věci
- Nekvalitní
Povlečení se po týdnu začalo parat.
- Absolutně umělý materiál a hlavně vůbec neodpovídají barvy měla mi přijít hnědo béžové povlečení a přišlo mi žlutooranžové
Reakce obchodu Výprodej Povlečení
moc nás mrzí, že povlečení nesplnilo vaše očekávání. Prosím, kontaktujte naši zákaznickou linku, abychom mohli situaci co nejdříve vyřešit k vaší spokojenosti. Děkujeme.
Hezký den
Monika, z VýprodejPovlečení.cz -
Zboží není to co inzerujete.
Není to Mikroplyš!!