Špatná komunikace s dodáním, bylo doručeno na jiné místo uložení, bez předchozího upozornění. Když si objednám místo, nepředpokládám, že bude balíček uložen na jiném konci města, už si nikdy nebudu objednávat.

• Rychlost dodání

Povlečení je velmi tenké. Raději doporučím objednat s vyšší gramáží. Celkem dost mate foto

Reakce obchodu Výprodej Povlečení

děkujeme za vaši zpětnou vazbu! Jsme rádi, že rychlost dodání splnila vaše očekávání. Mrzí nás, pokud vás gramáž zklamala –prosím kontaktujte naši zákaznickou linku. Děkujeme.

Monika, z VýprodejPovlečení.cz

Zboží nebylo odesláno do Alza boxu, ale na poštu.
    Složení prostěradel má být 80% bavlna a 20% polyester, ale je to naopat. Prostěradla jsou velmi umělá.

Reakce obchodu Výprodej Povlečení

je nám líto, že přepravce - česká pošta, Vám z důvodu provozní omezení Balíkovny -přesměroval výdejní místo.
    Mrzí nás, že zboží není podle vašich očekávání . Prosím, kontaktujte naši zákaznickou linku, abychom vše vyřešili k vaší spokojenosti. Děkujeme.

Monika, z VýprodejPovlečení.cz

• zboží ještě nedorazilo, nekomunikuje !
    • žádná není

už nikdy

Reakce obchodu Výprodej Povlečení

v den vašeho objednání , nebylo vámi objednané zboží skladem. Dostupnost je uvedena vždy u výrobku - ve vašem případě 10 prac. dní. O této skutečnosti vám došel 27.11.2024 email. Nyní je vaše objednávka v expedici, v nejbližší době vám bude doručována. Děkujeme za vaši trpělivost. V případě dotazů nás neváhejte kontaktovat na naší zákaznické lince.

Pěkný den

Monika, z VýprodejPovlečení.cz

Spokojenost s obchodem ano, s kvalitou zboží ne.

Reakce obchodu Výprodej Povlečení

děkujeme za váš názor. Je nám líto, že zboží nesplnilo vaše očekávání. Prosím, kontaktujte naši zákaznickou linku.

• Neuveden původ zboží

• Velikost výběr
    • Slušné ceny
    • Vše dobře přehledné
    • Dlouha expediční doba

Přišla mi recenze na hodnocení ale zboží zatím nedorazilo .. paní na infolince mi řekla jen ze je zboží na jiném skladu a ze mě špatně slyší..
    Podle sledování se objednávka právě bali .. uz týden.. mozna je to celé prehlcenim dopravních společností teď před svátky.. tak mi nezbývá n3z čekat

Povlečení přišlo v uplně jiné barvě než na obrázku a to nemluvím o tom že každý polštář i deka mají jiný potisk je to šité nejspíš z nějakých zbytků hrůza

• naprostý šunt ,ikdyž za malé peníze

Cena je malá ale zklamání bylo velké,nejen ,že lamily byli tak tenké,že hned první den začli praskat,ale i boky postele byli přidělané obyčejnými hřebíky ,takže se postel propadla ,S touto firmou nechci mít ,už nikdy nic společného a nekoupila bych od vás ani to povlečení natož nábytek. Naprostý horor a rozhodně vás nebudu doporučovat ,právě naopak!!!

Obchod přehledný, kvalita zboží - hrozná.

Nekvalitní deka na potah

• Rychlé dodání.
    • Nekvalitní materiál.

• barvy úplně jiné než jsem si objednala

Zboží jsem objednala 19.11 .a stále nepřišlo.

Komunikace je s automatem a člověk neodpovídá.

Zboží absolutně neodpovídá popisu. Dle fotek jsou koše na prádlo pevné, to že sedají složit jsme brala jako bonus. Ale přišel pouze hadrový neforemný pytel. Při vrácení, musím zaplatit poštovné.

Nemám žádné potvrzení objednávky a zboží také stále nedorazilo.

Po několika dnech objednaného zboží, které bylo uvedeno jako skladem mi bylo oznámeno, že zboží již není možné dodat. Po změně objednávky trvalo další týden, než balíček dorazil...přestože bylo v zásilce i sklěněné zboží, nebyla dostatečně zabalena. Balík přišel dost poničený.

• Moje reklamace nebyla uznána, podle dodavatele šedivá barva je barva béžová, kvalita hrozná

Povlečení absolutně neodpovídá skutečnosti,tak jak bylo nabízeno na eshopu.
    Dorazilo kazové. Tento eshop nemohu doporucit.