zatím jsem výrobek nevyzkoušela.
- Výborná komunikace, ochota poradit, kvalitní zboží.
- Nízká cena o proti jiným obchodům
Teprve začínám z obojkem a pevně věřím že ho v lese a všude v honitbě využijí když na fenu neuvidím mám loveckého psa a ráda si odběhne za zvěří což nesmí
- Super obchod.
- Rychlost dodání, cena
Objednávka i její doručení proběhly rychle a v pořádku. Obchod doporučuji!
- Byl trochu problém s cenou. Kupoval jsem přes Heuréku, ale nastala nějaká chyba. Pan majitel mi, ale volal vše vysvětlil a dohodli jsme se ke vzájemné spokojenosti.
- Ochotný pan majitel, tak by měli vypadat služby. Poradil, dal delší elektrody kvůli delší srsti psa nebo jak to nazvat,aby vše fungovalo tak jak má.
- Preferuji kvalitu nad levným kšuntem z Číny. Tady jsem vše našel.
- Tento obchod mohu jen a jen doporučit.
- rychlost
- kvalitní zboží navíc tuzemského původu
Doporučuji všem majitelům "nezávislých a svobodymilovných" psů.
- rychlé jednání, dobrá konzultace po telefonu
- Rychlé doručení a dobrá domluva a porada ohledně vhodného obojku
rychlá odezva
Koupila jsem u pana Malého již druhý el.obojek.Ten první sloužil bezchybně cca 6 roků.Jen praskla bezpečnostní spona u obojku a to asi po 5ti letech a tu mi pan Malý zaslal bleskově novou.Když potřebuji poradit,zavolám a pan Malý mi vše vysvětlí a poradí.Neodbyde zákazníka.Je příjemný a vůbec mu nevadí,že se ho zeptám několikrát na jednu věc.Jsem osoba dříve narozená a on to respektuje. Bydlím na kraji lesa a pejsek utíkal. Pak jsem koupila obojek a naučila pejska za zvonění.Zvykl si rychle,já nemusím hulákat po lese a hledat psa.Teď už používám pouze zvonění.Ostatní funkce
mi na mé přání pan Malý vypnul.Abych se náhodou nespletla.Ani jsem nevěděla,že to je taky možné.Doporučuji tento obchod ostatním majitelům psů.A děkuji touto cestou panu Malému za vstřícný přístup kdykoli zavolám a za čas,který mi věnuje.Přeji internetovému obchodu pana Malého vše nejlepší v roce 2018,mnoho spokojených zákazníků a totéž všem pejskařům.Sťastný a veselý Nový rok.Reakce obchodu Elektronické výcvikové obojky
děkuji Vám za recenzi, je to moje práce, která mne baví a jsem rád, když ji někdo ocení. Ať Vám pejsek dělá radost :-). Krásný nový rok!
Aleš Malý -
Za tuto cenu se dá koupit i se dvěma obojky
Reakce obchodu Elektronické výcvikové obojky
dle dohledané objednávky jste si zakoupil u nás navigaci GPS X 20 za cenu 9.999,00 Kč, pro dva psy GPS X22 stojí 14.999,00 Kč, žádný internetový obchod nemá cenu levnější, ale když se podíváte na jiné značky, které se k nám dostávají ze vzdáleného východu, tak se určitě dají koupit levněji, ale vše je o kvalitě a v té je f.Dogtrace v této cenové kategorii nejlepší na trhu nejen v ČR, ale i po celé Evropě.
Aleš Malý -
- Rychlé dodání, ochota.
- Skvělá komunikace s prodejcem.
- rychlost doručení
- rychlost vyřízení objednávky a doporučení vhodnějšího výrobku, supr
- rychlé a korektní jednání
- Rychlé a solidní jednání.
- Rychlá reakce. Dokonce pán volal, že jsme měli v objednávce chybu, tak jestli opravdu chceme to, co jsme si objednali. Bez jeho telefonátu by nám přišla objednávka poloviční. Děkujeme.
- Snad jen potvrzení objednávky. Ikdyž asi to má i logiku, aby si někdo neobjednat něco na cizí email. Takže vlastně to asi taková nevýhoda nebude.
Vše v naprostém pořádku. Doporučuji!
- Moznost nakupu z domova
Nemam co dodat