Údaje v reklamě se neshodují se skutečností. Objedával jsem zboží středa ráno. Dle reklamy by mělo být dodáno do dvou pracovních dnů. Po dvou dnech,t.j. v pátek odpoledne mi volala prodejna, jakým způsobem by mělo být zboží dodáno. Teprve v úterý po telefonické urgenci bylo pozdě odpoledne zboží doručeno. K dodávají firmě nemám připomínky, vždy funguje perfektně.

Reakce obchodu VybaveniProZahradu.cz

omlouváme se, že jsme nedodrželi termín dodání. Doufám, že špatný dojem alespoň zmírnily přibalené zahradní nůžky.

• nábytek je omlácený,byl volně v krabici bez proložení nebo obalení

příště si koupím nábytek osobně a zkontroluju si ho na místě

Reakce obchodu VybaveniProZahradu.cz

velmi nás mrzí, že se zboží při přepravě poškodilo. Nám je dodáváno ve stejné krabici a dochází v dobrém stavu. Z toho důvodu raději doporučujeme využít místo pošty spedici DPD a zkontrolovat obsah při převzetí.
    Ještě jednou se omlouváme, Váš tým VybaveníProZahradu.cz

Nespolehlivý s termínem dodání, měli psáno že zboží bude do 3dnů, ale bylo až za 14dní,Když jsem tam volal moc ochotní nebyli, ale pak se omlouvali.

Reakce obchodu VybaveniProZahradu.cz

omlouváme se za prodlení, které bylo způsobeno spouštěním nové verze e-shopu. Nyní již vše funguje v pořádku. Doufáme, že na náš obchod nezanevřete.

Jan Pokorný

• nekomunikace se zákazníkem

nevhodný y důvodu nekomunikace

Reakce obchodu VybaveniProZahradu.cz

podle záznamu telefonátů jsme s Vámi hovořili 3x.

Poté jsme na Vaši žádost objednávku stornovali, nevím tedy o jaké "nekomunikaci" mluvíte.

S přáním pěkného dne,

• nemam zboží !!!
    • dlouhá dodací lhůta !!!

zatím nedoporučuji !!!

Reakce obchodu VybaveniProZahradu.cz

vaše zásilka byla odeslána ve lhůtě uvedené na našem e-shopu.
    Mrzí nás, že Vám zasílka do dnešního dne nedorazila, ale bohužel poštu neurychlíme. Je to částečně způsobeno i svátky.
    Doporučuji Vám využívat spíše expresní kurýrní služby, která je jen o 20 Kč dražší než pošta.
    Pokud Vám zásilka nedorazí, kontaktujte nás a my sjednáme nápravu.

S přáním pěkného dne,

• Nepravdivá dodací lhúta

Reakce obchodu VybaveniProZahradu.cz

omlouváme se za chybu na eshopu, kde byla uvedena jiná dodací lhůta. O této skutečnosti i o plánovaném termínu naskladnění jsme Vás informovali, bohužel dodavatel výrobků Hecht zboží zatím stále nenaskladnil a plánovaný termín stále oddaluje. To je pochopitelně nepříjemné i nám, Vám se ještě jednou omlouváme za nepříjemnosti, způsobené v první řadě chybou na našem eshopu.
    S přáním hezkého dne, VybaveniProZahradu.cz

• nepružnost

po objednání zboží jsem byl informován, že je vše v pořádku a zboží bude do 3 dnů připraveno k odběru. Následně jsem dostal informaci, že zboží dodáno nebude a obchod objednávku ruší s tím, že si mohu vybrat podobné zboží, na které dostanu 5% slevu. během následujícího dne jsem dostal opět informaci (telefonicky), že požadované a objednané zboží bude dodáno a že objednávka je platná a zboží bude v tomto týdnu dodáno (zatím tak učiněno nebylo). Ani nevím, zda tedy platí nabídka slevy 5% nebo neplatí - dle oficiálního emailu tomu tak je a pravděpodobně sluvu budu vyžadovat.

dokážu pochopit, že se mohou objevit problémy s dodáním zboří, ale množství změn, kterých bylo vaší strany učiněno není zrovna nejlepší vyzitkou vašeho obchodu.

Reakce obchodu VybaveniProZahradu.cz

ještě jednou se omlouváme za způsobené komplikace, které byly způsobeny na straně dodavatele, který dvakrát změnil dobu dodání. Již s ním spolupracujeme na zlepšení vzájemné komunikace.
    Naše zákazníky se snažíme vždy telefonicky kontaktovat, pokud dojde ke změně v objednávce. Měl jste tudíž stejné informace jako my.
    Sleva 5%, resp. 280Kč samozřejmě platí, doufáme, že Vám pomůže vykompenzovat případné nepříjemnosti.
    Sekačka přijde na prodejnu DNES, budeme Vás opět telefonicky kontaktovat, jakmile bude připravena k vyzvednutí.

Váš tým VybaveniProZahradu.cz

• nemohu hodnotit, byla to první zkušenost

Nedoporučuji nakup v tomto obhcodě, obchod nefunguje dobře, když dva dny před dodáním jsem telefobicky dodtázán, zda mi vyhovuje dodat zboží ve čtrvtek a v den dodání mi je sděleno, že zboží obchod pro mne nemá a stornuje objednávku....tomu říkám fungující logistika a péče o zákazníka.

Dobrý večer,
    mrzí nás, že jsme Vám nebyli schopni dodat zboží, které jste si u nás objednal. Zboží jsme měli objednané u dodavatele, vše bylo i telefonicky potvrzené, proto jsme Vás kontaktovali, zda Vám vyhovuje dodání zboží ve čtvrtek.

V den, kdy jsme měli zboží obdržet, nám dodavatel sdělil, že na nás vyšlo pouze pár kusů, zbytek bude za měsíc.

Velice se Vám omlouváme, ale s tímto bohužel nic neuděláme (s dodavatelem jsme o tom již mluvili). Způsobilo to zbytečné potíže jak Vám, tak i nám. Komunikace s Vámi probíhala myslím na dobré úrovni, bohužel jsme měli špatné a zavádějící informace.

Ještě jednou se tímto omlouváme a přejeme pěkný večer
    tým VybaveniProZahradu.cz