Recenze byla smazána z důvodu opakovaného hodnocení jedním uživatelem.
- Stroj jsem si v sobotu objednal a jeste v sobotu mi ho dodali!
- O zadnych nevim
Doporucuji vyzkouset
- Frenzy maji skladem tak jsme se hned domluvili ze ji privezou v patek a opravdu dovezli.
- Predvedli a vysvetlili zachazeni
- Nevidel jsem
Urcite doporucuji, mam to blizko a vyhovuji mi
- Rychlost doručení ,nízká cena a vyborná kvalita nabízených produktů,
- .
- Na slabiny jsem zatím nenarazil,možná by jen chtělo doladit obal pro přepravu zboží .
Dobré zboží se chválí samo a stejné je to i s tímhle obchodem.
- pohodlný nákup a bez starostí
- nezjistil jsem žádné slabiny obchodu.
Po několika objednávkách v jiných obchodech kde zboží měli v nabídce mě oznámili po několika dnech, že zboží není na skladě,i když objednávka byla potvrzena.Takže jsem neměl jistotu dodávky.Měl jsem to jako dárek a čas se krátil.Takže jsem s vaším obchodem spokojený.Děkuji
- Dobra komunikace
- Servis zbozi mozny vsude po CR
- Pobocka pouze v Praze
Dobry internetovy obchod
- nekomunikace se zákazníkem
nevhodný y důvodu nekomunikace
Reakce obchodu VybaveniProZahradu.cz
podle záznamu telefonátů jsme s Vámi hovořili 3x.
Poté jsme na Vaši žádost objednávku stornovali, nevím tedy o jaké "nekomunikaci" mluvíte.
S přáním pěkného dne,
VybaveniProZahradu.cz -
- možnost osobního odběru
- menší sortiment obchodu
celkem vyhovující
- široký sortiment
- kromě toho, že vybrané zboží nebylo skladem, jsem si žádné slabiny nevšiml... jen snad, bych uvítal , kdyby u zboží byly snáze dohledatelné technické parametry
dobrá komunikace
- nemam zboží !!!
- dlouhá dodací lhůta !!!
zatím nedoporučuji !!!
Reakce obchodu VybaveniProZahradu.cz
vaše zásilka byla odeslána ve lhůtě uvedené na našem e-shopu.
Mrzí nás, že Vám zasílka do dnešního dne nedorazila, ale bohužel poštu neurychlíme. Je to částečně způsobeno i svátky.
Doporučuji Vám využívat spíše expresní kurýrní služby, která je jen o 20 Kč dražší než pošta.
Pokud Vám zásilka nedorazí, kontaktujte nás a my sjednáme nápravu.
S přáním pěkného dne,
VybaveniProZahradu.cz -
- Jsem z Prahy a za velkou výhodu považuji kamennou prodejnu v Praze, kde se dá zboží osobně vyzvednout. Dále pozitivně hodnotím jak rychlost dodání zboží (druhý den bylo k vyzvednutí na prodejně) i ochotnou a vstřícnou komunikaci.
Tento internetový obchod mohu všem plně doporučit - přehlednost nabídky, dobré ceny, spolehlivost a rychlost
Máte uvedeno že zboží obdržím do 3dnů.
Trochu se to protáhlo ale jinak dobrý.
Dodání do 3dnů byl důvod proč jsem nakupoval
u vás .To jste nedodržely ale jinak vše ok.
Jinak asi mohu doporučit,vcelku jsem spokojen. -
Recenze byla smazána z důvodu opakovaného hodnocení jedním uživatelem.
- Cena, rychlost, rychla komunikace
Vse v poradku k me spokojenosti
- Na to jak je krámek má celkem slušný sortiment.
Po přečtení recenzí jsem zakoupil motorovou pilu GTM GTC 50,ale po smontování a uvedení do provozu jse zjistil že pila netáhne,tak jsem volal do obchodu a hned jsem se domluvil na nápravě,pro pilu si firma přijela v pondělí vyskušela a odvezla do servisu na zjištění závady,ve středu už jsem měl pilu doma vyskoušenou a v pořádku.Tím to chci poděkovat p.J.Pokornému za jeho ochotu a vstřícnost.Obchod určítě doporučil.
Děkujeme za Vaši recenzi, tým VybaveniProZahradu.cz
- rychlé jednání, zboží jsem ve 12 objednal a ve tři jsem si sekačku odvážel
- sekačku mi složili a vysvětlili, jak ji ovládat
- reklamaci vyřídili tak, že ke mně do 3 dnů po oznámení přijeli a zboží vyměnili za nové
- Mají moc zboží, vybrat si dá fušku
Jsem spokojený, i přes jednu reklamaci jsem s výběrem sekačky spokojený, navíc byla reklamace skutečně profesionálně vyřešená
- Ochotni prodejci
- Moznost predvedeni zbozi
- Ceny jako na internetu
- Darky ke zbozi
- Zadne jsem nevidel
Obchod bych doporucil, prodejna na Praze 5 je pekne pristupna. S nakupem vam poradi a pak treba i zavezou kuryrem zdarma.
- Nepravdivá dodací lhúta
Reakce obchodu VybaveniProZahradu.cz
omlouváme se za chybu na eshopu, kde byla uvedena jiná dodací lhůta. O této skutečnosti i o plánovaném termínu naskladnění jsme Vás informovali, bohužel dodavatel výrobků Hecht zboží zatím stále nenaskladnil a plánovaný termín stále oddaluje. To je pochopitelně nepříjemné i nám, Vám se ještě jednou omlouváme za nepříjemnosti, způsobené v první řadě chybou na našem eshopu.
S přáním hezkého dne, VybaveniProZahradu.cz -
- nákup pro nás byl za nejnižší cenu
- Dodací lhůta, než se z obchodu ozvou je delší,myslím až na druhý či třetí den, ale nespěchali jsme
Obchod doporučuji , ale není to pro zákazníky co potřebují věc jeden den objednat a druhý den mít.Já jsem spokojena a klidně bych si nakoupila zase.
- Kvalitní výrobky za velmi dobrou cenu. Přehledné webové stránky se srozumitelnými popisy zboží, možnost využít poradenských služeb, bezproblémový nákup po internetu.
Vřele doporučuji, milé a vstřícné jednání, velmi dobré ceny. Vše v klidu a pohodě.