- uvítací sleva
- stav repasovaného zboží
- přehlednost a filtrování
- 1 rok záruka
- pouze s Windows (nelze dál snížit cenu)
Můj první nákup repasovaného PC a naprosto doporučuju, je úplně zbytečné kupovat nový drahý PC. Jelikož používám pouze Linux, tak jsem Windows smazal a nainstaloval jsem Linux, což šlo bez problémů (kancelářský počítač DELL OptiPlex 3060). Čekal jsem viditelné známky opotřebení, škrábance apod, ale PC je prakticky jak nový a tichý. Uvítal bych, kdyby se PC nabízel bez OS, aby byla cena třeba ještě o pár stovek nižší, když Windows stejně nevyužiju.
Rychlé doručení
Zboží v pořádku
Dobře zabaleno -
Notebook přišel takřka okamžitě, ve skvělém stavu. Skvělá komunikace a vstřícnost. Moc děkuji
Rozhodně rychlost doručení
- rychlost,zájem o zákazníka,ochota
Rychlá komunikace přes e-mail, když jsem měla otázky k objednávce.
Repasovaný monitor dorazil ve velké krabici, pečlivě zabalený tak, aby se mu při přepravě nemohlo nic stát a po rozbalení a instalaci odpovídal objednanému stavu A - bez vad na zobrazovací ploše, celkově vypadalo zboží hezky a čistě.
Po zapojení se nezobrazily ani žádné mrtvé pixely. -
- Nejvyhodnejsi obchod s repasovanou technikou.
- Kvalita.
S VT-data mám dlouhodobé dobré zkušenosti, doporučuji.
- přehledný web, dobrá komunikace - vždy dobrá spolupráce
- Rychlost dodání, dobrá komunikace.
- O žádné zatím nevím
- Solidní jednání
- zajímavý sortiment
Řadu let spolupracuji s firmou VT Data jako dealer a vážím si jejich solidního přístupu a vstřícnosti při řešení reklamací, kterých je skutečně velice málo.
- důvěryhodný
- vstřícné jednání
- rychlé vyřízení objednávky
- dobrá cena
Kupoval jsem použitý-repasovaný notebook, takže trochu nejistota v jakém bude stavu, do čeho jdu. Aby bylo opotřebení minimální, tak jsem zvolil "stav A". Můžu říct, že notebook je jako nový, absolutně žádné známky opotřebení a zatím šlape, jak má. S touhle firmou se repasováné techniky už nebojím. Zde bych klidně šel i do "stavu B". Zboží mají totiž opravdu ve skladu, tak vám přesně a pravdivě řeknou, co kupujete. Pokud potřebujete, tak i poradí. Objednal jsem odpoledne, druhý den dopoledne byl NB k vyzvednutí včetně kompletně nainstalovaného systému tak, jak jsem chtěl. Takže spokojenost a z nákupu velmi dobrý dojem.
- Úplná spokojenost, rychlé vyřízení objednávky a ochota . Několik let si u vás objednávám pc baterie.
aktivní kontakt prodejce , nakupuji již podruhé
- rychlé a profesionální dodání
- Rychle provedená objednávka
no problema !!!
- vse v poradku tak jak bylo uvedeno prodejcem
Bylo mi doporuceno od kolegy z IT oboru. Druhy zde zakoupeny notebook a zatim jen spokojenost, proto tez doporucuji.
Zboží jsem sece reklamoval, závada ale byla perfektně a velmi rychle opravana
- Dobré ceny
- Dobrý sortiment