Přihlásit se a přidat recenzi

• uvítací sleva
    • stav repasovaného zboží
    • přehlednost a filtrování
    • 1 rok záruka
    • pouze s Windows (nelze dál snížit cenu)

Můj první nákup repasovaného PC a naprosto doporučuju, je úplně zbytečné kupovat nový drahý PC. Jelikož používám pouze Linux, tak jsem Windows smazal a nainstaloval jsem Linux, což šlo bez problémů (kancelářský počítač DELL OptiPlex 3060). Čekal jsem viditelné známky opotřebení, škrábance apod, ale PC je prakticky jak nový a tichý. Uvítal bych, kdyby se PC nabízel bez OS, aby byla cena třeba ještě o pár stovek nižší, když Windows stejně nevyužiju.

Rychlé doručení
    Zboží v pořádku
    Dobře zabaleno

Notebook přišel takřka okamžitě, ve skvělém stavu. Skvělá komunikace a vstřícnost. Moc děkuji

Rozhodně rychlost doručení

• rychlost,zájem o zákazníka,ochota

Rychlá komunikace přes e-mail, když jsem měla otázky k objednávce.
    Repasovaný monitor dorazil ve velké krabici, pečlivě zabalený tak, aby se mu při přepravě nemohlo nic stát a po rozbalení a instalaci odpovídal objednanému stavu A - bez vad na zobrazovací ploše, celkově vypadalo zboží hezky a čistě.
    Po zapojení se nezobrazily ani žádné mrtvé pixely.

• Nejvyhodnejsi obchod s repasovanou technikou.
    • Kvalita.

S VT-data mám dlouhodobé dobré zkušenosti, doporučuji.

• přehledný web, dobrá komunikace - vždy dobrá spolupráce

• Rychlost dodání, dobrá komunikace.
    • O žádné zatím nevím

• Solidní jednání
    • zajímavý sortiment

Řadu let spolupracuji s firmou VT Data jako dealer a vážím si jejich solidního přístupu a vstřícnosti při řešení reklamací, kterých je skutečně velice málo.

• důvěryhodný
    • vstřícné jednání
    • rychlé vyřízení objednávky
    • dobrá cena

Kupoval jsem použitý-repasovaný notebook, takže trochu nejistota v jakém bude stavu, do čeho jdu. Aby bylo opotřebení minimální, tak jsem zvolil "stav A". Můžu říct, že notebook je jako nový, absolutně žádné známky opotřebení a zatím šlape, jak má. S touhle firmou se repasováné techniky už nebojím. Zde bych klidně šel i do "stavu B". Zboží mají totiž opravdu ve skladu, tak vám přesně a pravdivě řeknou, co kupujete. Pokud potřebujete, tak i poradí. Objednal jsem odpoledne, druhý den dopoledne byl NB k vyzvednutí včetně kompletně nainstalovaného systému tak, jak jsem chtěl. Takže spokojenost a z nákupu velmi dobrý dojem.

• Úplná spokojenost, rychlé vyřízení objednávky a ochota . Několik let si u vás objednávám pc baterie.

aktivní kontakt prodejce , nakupuji již podruhé

• rychlé a profesionální dodání

• Rychle provedená objednávka

no problema !!!

• vse v poradku tak jak bylo uvedeno prodejcem

Bylo mi doporuceno od kolegy z IT oboru. Druhy zde zakoupeny notebook a zatim jen spokojenost, proto tez doporucuji.

Zboží jsem sece reklamoval, závada ale byla perfektně a velmi rychle opravana

• Dobré ceny
    • Dobrý sortiment