Jako přihlášený uživatel máte možnost nastavit si zobrazení Heureky.

• Alespoň včas oznámili že objednávku (1ks pneumatiky) zrušili

V listopadu 2024 jsem v obchodě koupil 2ks pneumatik, vše proběhlo perfektně, jednu jsem teď neopravitelně poškodil a chtěl si dokoupit v obchodě novou. Znovu jsem poslal do obchodu objednávku na 1ks stejné pneumatiky kterou obchod vykazoval skladem a obchod nejdříve objednávku potvrdil a další den ji zrušil s tím " že zboží přede mnou vykoupil jiný zákazník". Nevím co si o tom myslet, když ji obchod stále nabízí a má ji skladem. Ať si názor udělá každý sám, za mě obchod Stratil důvěru.

Reakce obchodu vsenaauto.cz

rekapitulace přijde vždy okamžitě po odeslání objednávky. Bohužel následující den, kdy měla být pneumatika expedována, zjistil skladník nedostatečnou skladovou zásobu. Uvádíte, že máme pneumatiku skladem, ale bohužel není tomu tak. Pneumatiky jsou vyprodány, jinak by už dávno putovala k Vám.
    za komplikace se omlouváme.

Zboží nemají skladem

Reakce obchodu vsenaauto.cz

kdybychom neměli skladem, nemohlo by Vám dorazit. Expedice proběhla v avizovaném termínu, který jsme si ještě odsouhlasovali telefonicky.
    vsenaauto.cz

Po třech dnech od objednání, mi obchod sdělil že pneumatiky nejsou skladem, i když při objednání byly skladem.

Reakce obchodu vsenaauto.cz

omlouváme se občas se u poslední sady stane, že ji skladníci nedohledají kompletní na pozici. Letos, obzvláště atypické rozměry, docházejí poměrně rychle.
    s pozdravem vsenaauto.cz

Místo čtyř objednaných pneumatik přivezl Kurýr pouze tři. Na telefonní číslo nikdo nereaguje, na email dorazila odpověď za půl dne v 23:00, že prý skladník ve spěchu zabalil pouze tři.
    Takže neděkuji obchod vůbec neproběhl Zásilku jsem odmítl převzít

Reakce obchodu vsenaauto.cz

aktuálně prověřujeme co se na logistice stalo. Za chybu se omlouváme.
    s pozdravem vsenaauto.cz

• Zboží nebylo odesláno v uvedeném termínu, telefon nikdo nebere a na e-mail taky neodpovídají

Reakce obchodu vsenaauto.cz

na telefony není čas, email byl zodpovězen s časovou prodlevou 3 hodin. Pneumatiky jsou odeslané, z kapacitních důvodů došlo k jednodennímu zpoždění za což se omlouváme.
    s pozdravem vsenaauto.cz

• Žádná komunikace, děkujeme za objednávku a nic jiného, je skladem, není skladem, doručíme, nedoručíme,prostě nic.

Reakce obchodu vsenaauto.cz

a komunikace o čem. Objednávka byla normálně v běhu, kdy by měla odcházet jste věděl v okamžiku objednání, nicméně v systému vidíme, že jste ji stornoval.
    s pozdravem vsenaauto.cz

Telefon na reklamaci vyzváni nikdo nezvedá, zpětné volání nefunguje a pořád nevím kde je můj nákup???

Reakce obchodu vsenaauto.cz

na reklamaci čeho? Vidíme, že je objednávka ve standardním procesu odbavení, pouze se o 2 dva dne zdržela expedice. Na telefony není čas, ale email, které jsou odpovídány obratem, jsme od Vás neobdrželi žádný. Za zdržení se omlouváme.

• Neměli požadované pneumatiky DOT 2024

Reakce obchodu vsenaauto.cz

téma DOT na pneumatikách je úsměvné. S kvalitou pneumatiky má málo co společného (pokud se nebavíme o 5 let staré pneumatice), nevychází z reálných technických vlastností pneumatiky a často odvádí pozornost od podstatných parametrů při výběru správného obutí. Chtěl jste zimní pneumatiky, kde je většina pneumatik vyrobená pro zimu 2023. Něco už výrobci dodávají, ale jedná se stále o malé množství zásob vyrobených letos.
    vsenaauto.cz

• Nedodrželi termín dodání a nebrali telefon

Reakce obchodu vsenaauto.cz

termín dodání nikde nepíšeme, uvádíme termín expedice. Při prověřování vaší objednávky jsme zjistili, že se balík zasekl na depu DPD a i přes urgence se ho nepodařilo rozpohybovat.
    Za DPD se tímto omlouváme
    S pozdravem vsenaauto.cz

• Žádné info

Reakce obchodu vsenaauto.cz

spousta zákazníků nechala objednávku pneumatiky na poslední chvíli a tak jsou spedice přetížené. V září by měl pneumatiky doručené do 24 hodin. V prosinci do týdne.
    s pozdravem vsenaauto.cz

Telefonní číslo se přesměrovalo na nějakou paní, která o ničem nevěděla.

Reakce obchodu vsenaauto.cz

pravděpodobně reakce na objednávku z jiného shopu. U nás máte aktivní objednávku, která by měla odcházet v avizovaném termínu.
    S pozdravem vsenaauto.cz

Obchod jako takový je v pohodě , ale nesmí zboží posílat přez českou poštu . To je naprostá katastrofa...

Obchod proinformoval pro předpokládaný den odeslani, den doručení a za několik dnů zrušil objednávku kvůli "přechodu na nový systém"

Reakce obchodu vsenaauto.cz

s někým si nás pletete. Objednávka je normálně v běhu a měla by být na doručení dle avizovaného termínu.
    S pozdravem a díky za objednávku vsenaauto.cz

• Jsou starostliví
    • Starají se o co nemají

Místo dodání zboží se zajímají o jeho použití.
    Na jaké auto obuji pneumatiky je na mém uvážení a mé zodpovědnosti.

Reakce obchodu vsenaauto.cz

s tím jsme se ještě nesetkali, že nás někdo nedoporučuje proto, že se chováme jako profesionálové a není nám lhostejné, že jste si chtěl montovat na auto pneumatiky, které na něj nepatří a nevhodným použitím potenciálně ohrožujete ostatní účastníky silničního provozu.
    vsenaauto.cz

• Platba pouze v hotovosti při převzetí a SPOLUPRÁCE JEN s přepravní službou DPD

Na žádnou výhodu jsem nepřišel

Reakce obchodu vsenaauto.cz

platba je možná kartou či hotově při převzetí a DPD je skoro jediná společnost co pneumatiky vozí. Bohužel spousta zákazníků nechala objednávku na poslední chvíli, což způsobuje přetížení spedic a zpomalování doručování zásilek.
    s pozdravem a díky za objednávku vsenaauto.cz

V potvrzení objednávky nebyl uveden termín dodávky/ani přibližný/,teprve po tel hovoru byl přibližný termín sdělen.Tento termín byl pro mne nepřijatelný,takže jsem se obrátil na jiného dodavatele a za cca 18 hod.jsem pneu obdržel.

Reakce obchodu vsenaauto.cz

za fakt, že nečtete termín expedice co je uveden u každé pneumatiky opravdu nemůžeme. Stejný termín je uveden v košíku před odesláním objednávky. Tam jste ho také nečetl.
    vsenaauto.cz

• Zavolaj že se jedná o staré pneu
    • Za ty ceny nabízí tři roky staré
    • Za příplatek 200kč za kus nabízí dva roky staré

Stornováno

Reakce obchodu vsenaauto.cz

pneumatiky byly výrobou do 2 let. Výroba do 12-ti měsíců stála od 200,- Kč více. Tříleté pneumatiky v nabídce nemáme a neměli jsme.
    vsenaauto.cz

• Obchod není schopen přijímat platby převodem

• nelze platit předem na fakturu

Je to škoda jelikož nemůžu celý den čekat až dorazí kurýr a já mu dobírku uhradím

platbu převodem nenabízíme.
    s pozdravem vsenaauto.cz

nepřišlo to v deklarované době

Reakce obchodu vsenaauto.cz

prověřili jsme v logistice vaší objednávku. Zboží z Vaší objednávky s podařilo expedovat ještě dříve, než byl avizovaný termín, následně ho měla GLS na doručení se scanem "Nedoručen - adresa příjemce neúplná/nenalezena". Od té doby je zásilka uložena na depu GLS. Obdržel jste číslo zásilky, kde může každý sledovat pohyb svého balíku, ale to jste evidentně neučinil ani nás nekontaktoval, že Vám není odeslaná zásilka doručována. Kontaktovali jsme GLS, aby dali zásilku opět na doručení.