Zboží bylo v pořádku, ale úplně jiné než nabízeli v eshopu, popisky klamou
i přes to že jde crown royal na vrtalu objednat a měli jste na stránkách že máte na skladě 2, tak ve skutečnosti žádné nemáte, takže mi nic nedošlo.
Již nikdy více. Personál ve skladu provozuje němohru, žádný pozdrav, žádný děkuji, žádný prosím. Zboží vyvezeno ze skladu bez obalu, v podstatě vyhozeno ze skladu na rampu. Příšerné!
- Dobrý výběr
- Zaslali nám jiné lahvičky, než jsme chtěli
- Nepříjemná obsluha při vyzvednutí
- Byl jsem hodne nastvanej. Chtel jsme na vikend sud chmelove limonady. E-shop rika ze je zbozi skladem, tak to v utery obednam...vsechno OK. A v patek (!!! ) tesne predtim nez jsem do obchodu vyrazil mi pani vola, ze to vlastne skladem nemaji...a ze by to slo do pristiho tydne...to si od utery nevsimli???
Reakce obchodu Vrtal.cz
velice nás mrzí vzniklá situace. Objednávku kolegové zpracovávali v průběhu středy jelikož jste provedl objednávku v úterý večer. Zjistili, že u objednaného zboží, které jsme měli skladem poslední kus těsně skončil termín trvanlivosti a my si nemůžeme dovolit prodat zboží v žádném případě prošlé. I přes maximální snahy zboží pro Vás získat do pátku u dodavatele nebo u dalších našich poboček se to nepodařilo. Samozřejmě jsme Vás měli informovat dříve.
Chápeme Vaše naštvání jelikož jste to objednával právě na víkend a ještě jednou se omlouváme.
Budu Vás kontaktovat e-mailem pro dořešení vzniklé nepříjemné pro Vás situace a nabídnu Vám slevu pro další nákup. Věříme, že příště budete spokojen a objednáte si u nás i v budoucnu.
Přeji krásný zbytek dne -
- Extra pomalá komunikace
Na eshopu napsáno skladem, dal jsem osobní vyzvednutí, po 2 dnech tam volám, ze tam pošlu kolegu, aby lahve vyzvedl a řeknou mi, že není skladem. Takže mi zkazili narozeninový dárek. Díky nekomunikaci jsem nestihl objednat jinde. Už to bude týden a stále nic.
Reakce obchodu Vrtal.cz
Dobrý den. Jelikož se jednalo o doprodej (zboží doprodáme a již nebude skladem) tak zpracování objednávky trvalo déle. Na stránkách s produktem dokonce uvádíme 7-10 pracovních dnů. Jelikož nás vzniklá situace opravdu velice mrzí budu Vás kontaktovat v nejbližší době a vyřešíme situaci tak, abyste byl spokojený a s radostí nákup u nás v budoucnu zopakoval. Přeji Vám krásný zbytek dne.
Zboží již bylo vyprodané a nikdo mě neinformoval.
- V eshopu údaj zboží skladem, až po odeslání objednávky mi obchod sdělil, že zboží není a kdoví, jestli bude.
Zrusili obj nakolko momentalne neposielaju do SK.
Reakce obchodu Vrtal.cz
při objednávce jste vybral způsob dopravy, ve kterém je jasně uvedeno, že se jedná o dopravu v rámci ČR. Kontaktovali jsme Vás a slušně informovali o této skutečnosti, kterou aktuálně neovlivníme. O to víc nechápeme, proč hodnotíte negativně svůj nákup, který nebylo možno zpracovat již od začátku a věděl jste o tom. Pokud zavedeme odesílání objednávek do zahraničí tak Vás budeme informovat.
Přeji hezký zbytek dne -
- Dlouha doba dodani i pres ubezpeceni ze kus ue skladem na prodejne.
Část zboží nedodáno, prý spletli cenu
- Nic, výhody žádné
- Jednoznačně nedoporučuji! Velmi špatná komunikace s prodejcem. Na maily zásadně nereagují, při tel. hovoru se odkazují jeden na druhého... Zboží, které mají údajně skladem musí nejprve naskladnit. Doba dodání se tím značně prodlužuje o čemž vás nijak neinformují. Ve finále vám zavolají, že je cena zboží jiná (vyšší), než je uvedeno v objednávce...
Jednoznačně nedoporučuji!
Velmi špatná komunikace s prodejcem. Na maily zásadně nereagují, při tel. hovoru se odkazují jeden na druhého... Zboží, které mají údajně skladem musí nejprve naskladnit. Doba dodání se tím značně prodlužuje o čemž vás nijak neinformují. Ve finále vám zavolají, že je cena zboží jiná (vyšší), než je uvedeno v objednávce, potažmo v nabídce na jejich www stránkách/eshop.
Už nikdy více!!! -
- Nulová komunikace
- Nepravdivý stav skladových zásob
Nechápu, jak může tento obchod fungovat a zvlášť, když je tolik schopnější konkurence. Rozhodně nedoporučuji k nákupu.
- kupoval jsem váhev dražší whisky, zde byla nejlepší cena, ale ...
- ... psal jsem do objednávky, že ji mám do sbírky a žádal jsem o perfektní balení! Dorazila nechutně mastná, zaprášená a odřená krabice, která asi roky ležela bůh ví kde - prostě hnus!
- Navíc zdaleka nejhůř zabalená láhev, jaká mi kdy byla doručena. Až jsem se divil, že přežila dopravu.
Tady už ne! Raději si příště pár stokorun připlatím a koupím jinde, sorry.
Po obdržení SMS, že je zboží připraveno k výdeji ( objednávka Eshop ), jsem se dostavil k vyzvednutí, zboží zaplatil, takže zboží musela paní na pokladně uvolnit, ale ve skladu mi řekli, že zboží, které jsem objednal prostě nepřišlo. Musel jsem vzít alternativu.
Už druhý týden a stále nemám info ,co je se 6bozim
- Při objednávce na eshopu uvádějí zboží skladem, skutečnost je ovšem jiná.
Trošku zklamání. Nákup vín, objednávka 20.7. přes eshop celkem 18 lahví - dle eshopu vše skladem, zvolen způsob vyzvednutí na pobočce v Č. Budějovicích - bude připraveno k vyzvednutí do dvou pracovních dní!
Eshop komunikace k objednávce - zasláno potvrzení objednávky na e-mail, jinak nic.
Paní z pobočky v ČB, (velice milá a ochotná) mi v dalších dnech telefonicky sdělila, že polovinu objednávky nelze dodat, není skladem, a část nemají vůbec - případné dodání po částech na výdejní místo někdy v dalším týdnu. Po dotazu proč mají teda uvedeno u objednaného zboží v eshopu že je vše skladem nedokázala odpovědět, ale chápu že ona za toto odpovědnost nenese, jak jsem již uvedl byla ochotná a velmi milá.
Nic méně byl jsem ujištěn po opakovaném telefonátu zda si mohu vyzvednout v pátek 23.7. alespoň tu část kterou mají, tj. 10 lahví s tím že teda to co není zrušíme. (Víno jsem potřeboval na víkend). Po zaplacení mi však k mému překvapení ve výdejním skladu vydali pouze 8 lahví s tím, že více nemají. :-( Opět milá a ochotná paní omlouvajíc se za firmu vrátila peníze za dvě lahve. Tak objednáte si v eshopu 18 ks a dostanete pouze 8 ks. Ptám se, no nemáte tam v tom eshopu a v logistice tak trošku bordel?
Možná by se měla firma přejmenovat na "ZVRTAL"co jsem mohl.
No ještě než na tuto firmu zcela zanevřu, neboť se domnívám že tento zpackaný nákup byl snad ojedinělou vyjímkou, dám jim možná šanci a pokusím se v budoucnu ještě třeba něco objednat, snad to dopadne k mé spokojenosti zákazníka a já zde budu moci napsat i nějakou tu chválu. -
- Katastrofální komunikace i rychlost dodání. I přes zaplacenou objednávku dopředu.
Reakce obchodu Vrtal.cz
velice nás mrzí, že jste nespokojený se svou objednávkou. Byl jste informován e-mailem o předání zásilky přepravci, bohužel kvůli státním svátkům na začátku tohoto týdne se doručování zásilek přepravci posunulo. Vaše zásilka je na cestě, ještě dnes nebo zítra Vám bude doručena. V případě dotazů ohledně Vaší objednávky se na nás prosím obraťte a rádi Vám pomůžeme.
Přeji krásný zbytek dne -
Otřesná záležitost. Objednal jsem 2 láhve rumu, protože jsem je potřeboval rychle. Na místě jsem zjistil, že je jen jedna. Tak jsem ji zaplatil a šel čekat před sklad. Po 10 minutách hledání, se nenašla ani ta jedna
zatím žádna zpráva o doručení ...a ani příchodu zboží , a už je to 6dní...