Rychlost a komunikace. Dopuručuji

• Rychlost výroby krytu
    • Kvalita krytu
    • Komunikace
    • Rychlost dodání

• Velmi rychlé vyhotovení krytu a dodání (31. 10. večer objednáno, 2. 11. v poledne připraveno k vyzvednutí).
    • Intuitivní práce s aplikací na navrhnutí designu krytu (obzvlášť oproti konkurenci).
    • Dobrá komunikace se zákazníkem.
    • Kryt dorazil v recyklovatelné krabici, navíc v pěkné černé krabičce a s tužkou jako dárkem.
    • Kryt (pružný TPU) vypadá docela odolně a inkoust zatím drží dobře.
    • Finální design je dostatečně detailní.
    • Barva finálního designu je oproti originálu o něco víc do žluta, ale není to nic hrozného.
    • Potisk není barevný po celé své šíři - okraje zůstaly bílé (opět to není nic hrozného, ale o tomhle by zákazník měl dopředu vědět).
    • Na krytu jsou dvě malé tečky inkoustu (bílá a černá), které nebyly součástí mého designu (znovu spíše drobné pochybení).
    • Ocenila bych lepší možnost zobrazení náhledu (buď při tvorbě designu nebo zaslat e-mailem před finální objednávkou) a možnost přiblížení aplikace na tvorbu designu.
    • V jednom z potvrzovacích e-mailů mi přišly designy i jiných krytů (nejen mého), což to by se asi jiným zákazníkům (stejně jako mně) nelíbilo, že někdo jiný může vidět jejich návrh krytu bez jejich souhlasu.
    • Ocenila bych možnost využít služeb PPL jako dopravce.
    • Nelíbí se mi, že pro možnost uložení designu krytu si musím založit účet, kvůli čemuž pak automaticky začnu odebírat marketingové e-maily, o které nemám zájem.

Kryt mě nezklamal natolik, abych ho chtěla reklamovat, ale zároveň rozhodně mohl vypadat lépe (obzvlášť za tu cenu). Vzhledem k tomu, že se jednalo o dárek, jsem o to náročnější na finální výsledek. Celkově ale obchod spíše doporučuji (viz výhody).

Reakce obchodu Vlastní Kryt

velmi si cenníme Vaší zpetné vazby, díky které se můžeme dále zlepšovat.
    - Ohledně barevného provedení, jedná se o poměrně rozšířenou problematiku, neboť každé zařízení může ten samý obrázek zobrazit v jiných odstínech a i samotný povrch a jeho barva ovlivňuje výsledé barevné proveení. Obrázek je tedy jinak barevný v přípdě tisku na hladký bílý papír a na kryt. Používáme sice pokročilou správu barev a neustále ji aktualizujeme a zdokonalujeme, ale ne vždy bude odpovídat zobrazenína všech zařízeních.
    - Ohledně šíře potisku, tak pouze na pevný kryt je možné tisknout až ke hranám displeje, na žádný jiný. U popisu každého typu to je zmíněné, ale určitě to můžeme zmínit více a lépe, za tento postřeh děkujeme.
    - Pokud jsou na krytu tečky inkoustu, které tam nemají být, je to samozřejmě důvodem k reklamaci, ty tam být nemají, za to se velmi omlouváme. Každý kryt sice kontrolujeme, ale může nám něco uniknout.
    - Náš designér možnost přibložení návrhu nabízí, nachází se v pdalších možnostech. Zkusíme ji nějak více zviditelnit.
    - Pokud Vám v a-mailu přišli i jiné náhledy, jedná se určitě o chybu a hend ji prověříme. Budeme velmi rádi, pokud nám daný e-mail případně přepošlete. V době zpracování Váaší objednávky jsme přecházeli na nový systém a mohlo dojít k nějaké chybě, za což se velmi omlouváme!
    - Bohužel není v našich silách obsáhnout všechny dopravce. Aktuálně máme smlouvu s Českou poštou a GLS. Zásilkovnu máme momentálně pozastavenou z důvodu množících se reklamací.
    - Pro uložení návrhu je opravdu potřeba být registrovaný uživatel, jinak k Vám Váš návrh nemůžeme přiřadit. Bombardování marketingvých e-mailů se ale bát nemusíme, nepřijde Vám ani jeden! Sami to nemáme rádi, takže to neděláme. Newsletter zasíláme pouze těm, kteří se k němu sami extra přihlásí a to ještě pouze párkrát do roka.

Ještě jednou děkujeme za Vaši zpětnou vazbu.

• rychlé dodání
    • dobrá aplikace na tvorbu vlastního návrhu

• Rychlé dodání, pomoc grafika

• Skvělá komunikace,rychlé dodání zboží a obal je krásný
    • Nic mě nenapadá

Perfektní obchod, krásně zpracovaný kryt mužů jen doporučit

Hezky neočekávaný dárek přidány k objednávce

• rychlost, kvalita, perfektní komunikace

Skvělá pomoc s úpravou grafiky naprosto podle mého přání. Úžasně rychlá výroba a celkové dodání

• Rychlé vyřízení
    • Perfektní provedení
    • Dostal jsem i něco navíc
    • Ručně psané poděkování opravdu potěšilo. To už se dnes nevidí
    • Není nic co bych mohl vytknou

Perfektní obchod. Moc děkuji

Rychlé doručení... a nadšení..

• Rýchlosť a precíznosť

Nič

• Osobní přístup

• Rychlé vyřízení
    • Příjemný přístup
    • Kvalitní produkt

• Fajn kvalita tisku za slušnou cenu
    • Tužka na displej jako dárek
    • Jednoduché zabalení v hezké krabičce

Velice doporučuji. Příznivá cena i kvalita potištění krytu vlastním vzhledem.

• Rychlé vyřízení objednávky
    • Vizualizace vybrané fotografie na krytu
    • Krásně zabalený výrobek a velice potěšil ručně psaný pozdrav

Obchod velice doporučuji

Super obchod, doporučuji všem, nemám nic co by se dalo vytknout

• Rychlé dodání
    • Krásné balení
    • Dárek navíc
    • Slušná cena
    • Celková spokojenost

Mobily dnes dlouho nevydrží, takže do budoucna se sem určitě znovu vrátím a objednám si nový kryt, protože jsem se stávajícím krytem maximálně spokojená.