5.3. potvrzení objednávky,do konce března žádná zpráva, žádná komunikace, zboží nedodáno!!
- Už je to 6. den co dodavatel ode mě přijal platbu a pořád nic, ani info!
Opatrně!
- Píší, že zboží doručí do dvou dnů a už je to 9 dní a zboží nikde.
Zboží ani po 6 dnech nebylo doručeno
- při objednani počatečni komunikace standartni o převzeti objednavky ale tim to zkončilo,uplynulo něco času a jak zboži tak komikace nulova
ne zrovna duvěryhodno
Objednala jsem si 2 prostěradla a každé prostěradlo má jinou barvu.Jedno je místo šedé do modra.Asi balil někdo barvoslepý.
Objednávka z 27.5. stále nedorazila. Po přečtení nespokojených zákazníků, vím proč. Nikdy více a lepší je, si nejdříve přečíst recenze na obchody
Objednala jsem si jednou na začátku května - nedorazilo nic. Tak jsem to objednala znovu, bude konec května a stále čekám. Tak chápu že skoro měsíc na vyřízení objednávky je asi pro tuto firmu málo. Tak uvidíme s čím vyrukují..... velké zklamání :( - nedoporučuji!!!!!
- Žádná komunikace kromě přijetí objednávky.
Objednávka 26.3. a stále se nic neděje! Vždyť je teprve 12.dubna ᕙ( • ‿ • )ᕗ. No ještě že jsem nezaplatila dopředu. Jak vidět - obchod k ničemu a nebo podvod?
Reakce obchodu Vládce Prostěradel
Dobrý den, moc se omlouváme za malé zpoždění, měl sem toho moc. Běžně odbavujeme zakázky nejdéle do 14 dní.
- Nulová komunikace
- Vypnutý chat, žádná reakce
- Zboží nemám ani po 8 dnech
- Pouze potvrdili objednávku, tj automat
Zboží jsem objednala 25.3., přičemž garantovali dodání do 3 dnů, dnes je to 7.den, 8.když počítám den objednání a zboží nemám ani nikdo nekomunikuje, pouze potvrdili obj. v den objednání. Sledování zásilky? Stav se od začátku nemění: Objednávka se zpracovává. Chat je vyplý, nechala jsem zprávu a také nic.
Reakce obchodu Vládce Prostěradel
Dobrý den, omlouváme se za horší komunikaci. Chat se byl nucen vypnout - lidi tam stále psali. Email nepoužívám vůbec a na telefonu nezvedám neznámá čísla. Děkuji za pochopení.
Po téměř 14 dnech sem se zajímala, kde je má objednávka. Ta stále nedorazila. Objednávku jsem zrušila, jelikož zaplacené zboží pro mě obchod k doručení nemá. Už vím, kde nakupovat nebudu.
Zboží ani po týdnu nedorazilo a obchod zatím nekomunikuje. Nevím, jestli zboží obdržím.
Zbozi zatim nedorazilo; objednana barva nebyla ve skutecnosti k dispozici, pani nabidla jinou - ale zatim nic nedorazilo