Neuvěřitelná rychlost a kvalita dodávky.

• příjemné jednání při osobní návštěvě, dobře poradili

• příjemné prostředí, sympatická obsluha

všechno v pořádku

• Rychlé dodání
    • Zboží odpovídá popisu
  • Recenze byla smazána z důvodu porušení obchodních podmínek. Recenzi nesmí psát uživatelé jakýmkoliv způsobem spříznění s daným obchodem.

• Výborná komunikace,zboží na skladě
    • nic

rychlost

• Perfektní komunikace
    • Kvalita zboží
    • Cena
    • Rychlost

Nevím proč má obchod tolik neg. hodnocení, za mě byl nákup naprosto v pořádku. Fantastické prostěradla, pěkně silná narozdíl od jiných obchodů. Jeden den objednáno s hned druhý den to přišlo. Za mě vše na jedničku

• Rychlé dodání
    • Pěkné a kvalitní zboží

Objednávka z 27.5. stále nedorazila. Po přečtení nespokojených zákazníků, vím proč. Nikdy více a lepší je, si nejdříve přečíst recenze na obchody

Objednala jsem si jednou na začátku května - nedorazilo nic. Tak jsem to objednala znovu, bude konec května a stále čekám. Tak chápu že skoro měsíc na vyřízení objednávky je asi pro tuto firmu málo. Tak uvidíme s čím vyrukují..... velké zklamání :( - nedoporučuji!!!!!

• Žádná komunikace kromě přijetí objednávky.

Objednávka 26.3. a stále se nic neděje! Vždyť je teprve 12.dubna ᕙ( • ‿ • )ᕗ. No ještě že jsem nezaplatila dopředu. Jak vidět - obchod k ničemu a nebo podvod?

Reakce obchodu Vládce Prostěradel

Dobrý den, moc se omlouváme za malé zpoždění, měl sem toho moc. Běžně odbavujeme zakázky nejdéle do 14 dní.

• Nulová komunikace
    • Vypnutý chat, žádná reakce
    • Zboží nemám ani po 8 dnech
    • Pouze potvrdili objednávku, tj automat

Zboží jsem objednala 25.3., přičemž garantovali dodání do 3 dnů, dnes je to 7.den, 8.když počítám den objednání a zboží nemám ani nikdo nekomunikuje, pouze potvrdili obj. v den objednání. Sledování zásilky? Stav se od začátku nemění: Objednávka se zpracovává. Chat je vyplý, nechala jsem zprávu a také nic.

Reakce obchodu Vládce Prostěradel

Dobrý den, omlouváme se za horší komunikaci. Chat se byl nucen vypnout - lidi tam stále psali. Email nepoužívám vůbec a na telefonu nezvedám neznámá čísla. Děkuji za pochopení.

Po téměř 14 dnech sem se zajímala, kde je má objednávka. Ta stále nedorazila. Objednávku jsem zrušila, jelikož zaplacené zboží pro mě obchod k doručení nemá. Už vím, kde nakupovat nebudu.

Zboží ani po týdnu nedorazilo a obchod zatím nekomunikuje. Nevím, jestli zboží obdržím.

Zbozi zatim nedorazilo; objednana barva nebyla ve skutecnosti k dispozici, pani nabidla jinou - ale zatim nic nedorazilo

• 100 %

• Rychlé doručení
    • Příjemný materiál
    • Velký výběr
    • Skvělá komunikace

Obchod má opravdu široký výběr různých prostěradel. V pondělí jsem si zboží objednal a ve středu mi bylo doručeno.
    Vřele doporučuji.

• 100 %

• Rychlé doručení, druhý den jsem obdržel zboží
    • Kvalitní materiál
    • Výborný zákaznický servis