- Perfektní, rychlé dodání
Reakce obchodu Vitmin
za celý tým Vitmin děkujeme za hodnocení a těšíme se na Vaši další návštěvu :) Vaše podpora a zpětná vazba jsou pro nás velmi důležitá a motivují nás k dalšímu zlepšování našich služeb.
- OK
- Nemám žiadnu
- Kvalita, sleva, rychlost dodání
Rychlost dodání, kvalita
- Rychlé vyřízení objednávky
Vitmin.cz -
- Nemusím chodit po obchodech a hledat a někdy u marně, co si představuji .
Jsem spokojená, vše proběhlo v pořádku a v pohodě.
Vitmin.cz -
Rychlé, bezproblémové dodání objednaného zboží.
Vitmin.cz -
Perfektní cena oproti jiným obchodum rychle dodání vše super.
- Krásně zabaleno
- Funkční
- Elegantní
vše naprosto v poradku...doporucuji
Super rychlé dodání
- Brzske doruceni
Vitmin.cz -
Vše v pořádku. Určitě nakoupím znovu.
- Dobrá komunikace
- Zákaznický servis
E-shop Vitmin.cz je můj oblíbeny, ráda se tam vracím, vždy naprosto spokojená. Doporučuji.
- Ochota
Nakupuji pravidelně, vždy spokojený, vše v naprostém pořádku.
- rychlost doručení
- Skvělé ceny
- Výborná podpora a zázemí
- Ceny
- Rychlost doručení
Vitmin.cz -
- Rychlost dodání, kvalitní zboží, bezpečně zabaleno, milý dárek jako bonus.
žádné
dobrý
Vitmin.cz -
- delsi doba dodani - cca tyden
- rychlost, cena
Vitmin.cz