- Není doručeno ani po týdnu
Vážený zákazníku,
objednávka nemohla být expedována kvůli chybějící platbě, ale to jsme si již vysvětlili a vyřešili telefonicky.
VITALMIX -
- Neseriózní jednání, obchod ví, že může dojít (a dle recenzí opakovaně dochází) k poškození dodávky UM, pokud zboží adekvátně nezabalí
- Zákaznická podpora se tváří, že situaci vyřešila, ale odmítá odpovídat na konkrétní datum vrácení platby
- I přes uznání reklamace a opakované urgence platby obchod odmítá zaplatit peníze za nedodané zboží
Objednali jsme si dvě balení umělého mléka po 6 plechovkách (celkem 12 kusů plechovek). Obchod absolutně nezabalil tyto plechovky do jakéhokoliv ochranného obalu. Vinou absolutně nedostačující ochrany zásilky pádem došlo k poškození 4 plechovek (tedy třetiny dodávky), což není při převzetí balíku od přepravce bohužel jakkoliv vidět, protože vnější obal byl nepoškozen.
U dvou plechovek bohužel došlo k takovému poškození, že byl narušen horní obal, který zajišťuje sterilitu výživy - tudíž ji absolutně nelze použít. Tím pádem nebylo dodáno zboží, které bylo předmětem objednávky a platby. Zákaznická podpora zareagovala okamžitě vstřícně (vše, včetně fotografií jsme zaslali e-mailem) s tím, že nám budou samozřejmě vráceny za ony dvě plechovky peníze, protože opravdu nejdou použít. To se však ani přes opakované urgence nestalo. Vzniklou situaci tedy zvažujeme řešit dalšími právními kroky.
Rozhodně zde nekupujte cokoliv, u čeho nesmí být porušen originální obal, zejména ne dětskou výživu.Reakce obchodu vitalmix.cz
Vážený zákazníku,
velmi neobjektivní recenze, peníze Vám byly vráceny do 6 dnů od potvrzení reklamace (včetně víkendu). Peníze vracíme běžně obratem, dle obchodních podmínek nejpozději do 10 dnů od potvrzení vrácení.
Poškozené plechovky jsme Vám nahradili v plné výši, přepravce jsme již několikrát upozornili na manipulaci s našimi balíky, občas se to však stane.
- skvělá cena
- Klamavá dodací lhůta
- Nedá se říct, že by měli eko balení
Na stránkách CZ deklarují dodání do 48h. U mléčné výživy pro dítě jsem nemohla čekat a potřebovala jsem něco, co dorazí hned. Jenže...cestovalo to ze Slovenska a přišlo to až za 6 dní. Takže už u nich nenakoupím.
Vážený zákazníku,
balík jsme odeslali druhý den, přepravce nám zatím nevysvětlil, proč dodání v tomto případě trvalo déle než obvykle, za což se Vám omlouváme. V každém případě 99% dodávek je doručeno včas.
Dlouhá doba dodání.
- již po druhé jsem si objednala jeden určitý produkt a přišel jiný, než je
- neustále v nabídce, návratnost zřejmě 0, firma sídlí v SR
Vážený zákazníku,
váš oblíbený krém změnil název z DOLIVA na OLIVENOL. Je to tentýž produkt, jen s novým názvem.
Název i obrázek souhlasí s tím, co jste si objednali.
VITALMIX -
- Neodpovídají informace na internetu se skutečností.
Vážený zákazníku,
při počtu 9 000 produktů se snažíme o maximální přesnost popisku. U zubních kartáčků ne vždy umíme zaručit přesné barvy v multibalení. V každém případě popis funkčnosti a kvality je vždy v pořádku.
VITALMIX -
Zboží nedodáno po týdnu objednavky
Vážený zákazníku,
vaše objednávka byla expedována opožděně za což se omlouváme. Při přechodu na nový systém jsme vaši objednávku omylem považovali za vyřízenou. Při nové objednávce vám rádi pošleme dárek jako malou kompenzaci.
VITALMIX -
O tom že neprošla platba mě informovali po 3 dnech. Na e-mail neodpovidali, načež jsem vytvořila objednávku novou, která nepřišla v 48 hodinách jak píšou na stránkách.
Vážený zákazníku,
na stránkách i v potvrzovacím emailu jsme informovali o postupném vyřizování objednávek z důvodu dovolené během Vánoc.
Z tohoto důvodu tam byl také mírný posun v dodávce.
VITALMIX -
Obchod zrušil objednávku bez udání důvodu.
Vážený zákazníku,
objednávka nebyla uhrazena ani na 8 den po zadání, z toho důvodu jsme byli nuceni objednávku stornovat.
VITALMIX -
- Obchod vrátil peníze zpět,ale nijak mě neinformoval proč došlo k vrácení peněz
- Kdybych si nevšimla vrácení peněz ,doteď čekám na zboží
Vážený zákazníku,
objednávku jste zrušili mailem s informaci, že platba Vám neprošla a zboží jste si objednala v jiném eshopu. Platba k nám vůbec neodorazila. Nerozumíme, proč jste napsali takovou recenzi.
- Zrušili mi bezdůvodně objednávku
Objednala jsem tři ks výhodného balení léku/probiotika do horních cest dýchacích/. Z eshopu mi objednávku zrušili z důvodu nedostupnosti zboží od dodavatele. Přitom mají zboží stále v nabídce, leč za vyšší cenu. Motivaci eshopu asi všichni chápeme. Příště zde objednávat nebudu. Zásilku jsme potřebovali nutně pro syna a tak se doba, kdy budeme lék moci podat, zbytečně prodloužila.
- Objednané zboží, které jsem hned po vytvoření objednávky uhradila, nebylo dodáno, po dotazu po více než dvou týdnech, kdy asi dorazí, mi bylo sděleno, že dodavatel už zboží odesílá. Po dalším týdnu mi přišla informace, že zboží nejsou schopni dodat, zda chci vrátit peníze, nebo počkat. Vzhledem k dlouhé lhůtě, která od objednávky uběhla, jsem zvolila vrácení peněz - a i to jsem musela několikrát urgovat (a to mi nejdříve tvrdili, že peníze odesílali, nicméně nebyli schopni mi zaslat potvrzení z banky o odeslání - načež zjistili, že "platba neprešla". Tento obchod NEDOPORUČUJI, je naprosto neprofesionální.
Vážený zákazníku,
při tomto zboží, který jste si objednali je dodací lhůta 21dní o čem jsme vás informovali ihned. Za komplikace jsme se Vám omluvili, prodej toho produktu jsme ukončili z důvodu neserióznosti dodavatele.
- Nízká cena
- Dlouhé dodani
Vážený zákazníku,
při Vámi objednaném mléku Beba AR dodavatel změnil balení, což způsobilo posun o 2 dny. Bezne dodaváme i do 24hod.
VITALMIX -
- Zboží bylo úplně jiné než jsem objednal. Pozor při nákupu respirátorů. V nabídce jsou jiné údaje než vám doručí. Nekupovat!!!
Ochotní jsou ale je jasné že zaty peníze vás našli ují cokoli.
Vážený zákazníku,
o změně typu respirátoru jsme vás předem informovali mailem a měli jste možnost objednávku stornovat, co jste neudělali. Poslali jsme vám certifikovaný respirátor typu N95. Pokud chcete ochranu do práce s používáním celý týden, musíte si objednat pracovní masku s filtry.
neskoré doručenie kuriérskou službou
Vážený zákazníku,
zboží jsme Vám expedovali druhý den po objednávce. Kurýrní služba dodává běžně druhý den po převzetí, což se samozřejmě v dnešní situaci prodlužuje. Děkujeme za pochopení.
Hezký den
VITALMIX -
Objednávka byla před 10ti dny zaplacená on-line a stále nedorazily. Obchod nedoporučuji.
Vážený zákazníku,
doručování během Vánoc jsme jasně komunikovali na stránce. Objednávky od 19.12 jsme odesílali 2.1. V běžném režimu objednávky doručujeme do 48hodin.
S pozdravem VITALMIX -
Zboží bylo nejlevnější, ale všech 6 plechovek mlék Beba bylo hodně promáčknutých. Obaly z důvodu poškození už nepoužiji dál. Nevím, zda byla chyba v dopravci nebo v obchodě, ale každopádně mě to mrzelo.
Vážený zákazníku,
reklamace na podobné poškození při přepravě řešíme promptně. Budeme rádi, když se nám ozvete, na kompenzaci se určitě dohodneme.
- Hruza
Vážený zákazníku,
za chybu v počtu ks na stránce jsme se Vám omluvili a vysvětlili, více jsme už opravdu udělat nemohli.
tým VITALMIX -
- Produkt nefunguje dle popisu
Produkt nefunguje
Vážený zákazníku,
daný produkt má svá specifika a 95% zákazníků bylo spokojeno. Nicméně je to doplněk stravy, který napomáhá, ale neléčí. Věříme, že s cenou a dopravou jste byli spokojeni.
VITALMIX