• neskutečně rychlé doručení, spokojená

Reakce obchodu Virtual trade

děkujeme Vám za ohodnocení a doporučení našeho internetového obchodu. Budeme velmi rádi, pokud nás využijete i k Vašemu dalšímu nákupu.

• Měli skladem XPS 70 mm, který jinde nebylo možné sehnat
    • Osobní vyzvednutí ve Vítkově
    • Na výdejním místě jsem docela dlouho čekal

Reakce obchodu Virtual trade

děkujeme Vám za ohodnocení a doporučení našeho internetového obchodu. Omlouváme se za čekání na výdejním místě, ale odpočítat 67 ks polystyrenu bohužel chvíli zabere. Objednávky dopředu nepřipravujeme, nevíme, kdy si kdo přijede a není tak možné mít připravených X objednávek dopředu, aby zákazník nemusel čekat.
    Budeme velmi rádi, pokud nás využijete i k Vašemu dalšímu nákupu a pevně věříme, že bude již vše v pořádku.

S pozdravem Váš VIRTUALTRADE.CZ

• Velká spokojenost s obchodem. Okamžitě reagují, okamžitě vyskladñují a předávají přepravci. Skvěle zabaleno, zboží perfektní. Jen víc takových obchdů !!!

Žádná

Dobrý den, paní Martino,

S pozdravem Váš VIRTUALTRADE.CZ

• Rychlost vyřízení a i dodání
    • Jen jsem skládal dle obrázku na obalu,návod není součástí. Ale šlo to.

Spokojenost

Dobrý den, pane Tomáši,

děkujeme Vám za ohodnocení a doporučení našeho internetového obchodu. Omlouváme se za chybějící návod, bohužel nám to tak už muselo přijít z výroby od dodavatele, který ho při balení zapomněl přidat. Budeme velmi rádi, pokud nás využijete i k Vašemu dalšímu nákupu.

• Rychlé spolehlivé jednání

Dobrý den, paní Katko,

S pozdravem Váš VIRTUALTRADE.CZ

Výborná komunikace,ale bohužel zboží nebylo momentálně skladem.Byla mi nabídnuta alternativa,ale protože doma mám již jeden velký závěsný květináč a chtěla jsem dokoupit další dva stejné,odmítla jsem.Celková spokojenost s přístupem e-shopu.

• sortiment
    • ceny
    • rychlost

• Rychlost dodání

Dobrý den, pane Jaroslave,

Cena,rychlost dodání.

• ochota a vstřícnost

S pozdravem Váš VIRTUALTRADE.CZ

Jsem spokojená, budu zde nakupovat i nadále.

rychlost, cena, komunikace, vse OK

S pozdravem Váš VIRTUALTRADE.CZ

• Zboží bylo dodáno rychle. Dobrá, komunikaces obchodem.

• Rychlost

• rychlost

Vše ok

Mám dobré zkušenosti.

S pozdravem Váš VIRTUALTRADE.CZ

• Vyzvednuto na prodejně již druhý den po obj.

S pozdravem Váš VIRTUALTRADE.CZ

• možnost konzultace s ochotným operátorem e-shopu, doporučení zboží, velmi dobrá pomoc, pokud si nejste jisti výběrem

Zboží se vezlo přes půl republiky. Ale lepší cena i dodání zboží zde, než obíhat místní stavebniny.

• spolehlivost, rychlost

• rychlost vyřízení objednávky
    • vše potřebné skladem
    • při osobním vyzvednutí všichni ochotní a skladník nápomocný
    • dobré ceny