zatím jsem moc spokojen
- Příznivá cena, rychlé a vstřícné jednání, doručení dle dispozic, které byly zadány, naprostá spokojenost
ok
- objednávka zrealizována do druhého dne
- Rychlé jednání a doručení zbiží
Velice rychlé dodání od objednávky, zcela bez problémů, zatímco podobná firma v blízkosti Prahy ani nezvedla telefon...
Vše ok.
Vše v pořádku. Cením si rychlosti dodání.
- Rychlost dodávky....
Velice doporučuji,skvěle rychlá dodávka,zboží vypadá pěkně,ještě jsem nerozbalil tak snad bude vše o.K.
- Široký sortiment.
- Rychlost vyřízení objednávky
- Rychlost doručení
- Jasná komunikace
- Dlažba odpovídá popisu a fotkám
Objednano 49 krabic,z nich 25 krabic v kazde bud 1 ,2,nebo i 3 praskle obklady bud na pul nebo i na tri dily,když jsem zavolala na reklamace tak to zvedl arogantni pan že se to da taky použit,a nebo at to vyfotim a pošlu jim to emailem,no ten pristup mě uplně šokoval,protože jsme objednavali 20m2 toho obkladu, bylo to ne malo penez, proto jsi myslim že ten pristup mel byt trochu jiny.
?? nechápu, objednávka - zboží nedoručeno, jak mohu něco hodnotit??
doufám, že bude zboží tak rychle doručeno jako tento dotazník :-( -
Perfektní komunikace a široký výběr zboží - doporučuji.
- Perfektní přístupBez
Bez problému
Na objednávku,rychlá reakce,dodání na adrecu bez problémové a na dohodnutý termín, dle mé potřeby.
- vše OK
Spokojenost
- Velmi dobrá komunikace
Obklad dorazil v pořádku,komunikace s obchodem vyborná. Bohužel barva obkladu neodpovidala. I když jsem si předem nechala poslat vzorky,které se mi moc líbily, následné cihlicky byly tmavší.
Vynikající komunikace, ochota a vstřícnost. Kvalitní zboží. Jednoznačně doporučuji!