Velmi ochotní a informovaní zaměstnanci, rychlé a profesionální jednání.

• Rychlost dodání

• Při výběru podlahy, kdy její barva na monitoru rozhodně neodpovídá skutečnosti, nemají vůbec problém poslat tři vybrané vzorky zcela zdarma. Ne všechny vzorky jsou však k dispozici.
    • Nic zásadního

Objednání vzorků super věc, chválím, jelikož se pak člověk lépe rozhodne při výběru a nemusí nikde lítat po obchodech.

• Rychlost doručení a skvělá komunikace s řidičem

Reakce obchodu Vinylové podlahy

Děkujeme za Vaše hodnocení a pozitivní recenzi, moc to pro nás znamená. Děkujeme a budeme rádi pokud u nás opět nakoupíte a doporučíte nás svým známým VINYLOVÉ-PODLAHY.

Rychlé a vstřícné jednání

Reakce obchodu Vinylové podlahy

Děkujeme za Váš nákup a jsme rádi, že jste spokojeni. Budeme rádi pokud doporučíte náš eshop VINYLOVÉ-PODLAHY.CZ Vašim známým a přátelům. Děkujeme

seriozní e-shop

• ochota, rychlost

• Příjemné jednání.

Reakce obchodu Vinylové podlahy

• Zatím kladné zkušenosti.
    • Kvalitní výrobek.
    • Trochu vyšší ceny-vyváženo kvalitou.

Velký výběr podlahových krytin a doplňků.Rychlé doručení na adresu.

• Rychlost, vstřícnost, ochota

v pohodě

Reakce obchodu Vinylové podlahy

• Rychlé jednání. Před finální objednávkou možnost zaslání vzorků zdarma.
    • Nic.

• Rychlé dodání.

Reakce obchodu Vinylové podlahy

Pěkné a rychle dodané vzirky i s dárečky. Podlahu zde koupíme.

Reakce obchodu Vinylové podlahy

• Okamzita odpoved. Pomocne rady. Velice ochotni.

Reakce obchodu Vinylové podlahy

Milý a vstřícný přístup, rychlá komunikace a odeslání.

Reakce obchodu Vinylové podlahy

Děkujeme za Vaše hodnocení a pozitivní recenzi, moc to pro nás znamená. Děkujeme a budeme rádi pokud u nás nakoupíte a doporučíte nás svým známým VINYLOVÉ-PODLAHY.

Ochota, rychlost dodání, možnost objednat zdarma vzorek.

Reakce obchodu Vinylové podlahy

• rychle, spolehlivě. Dobře zabaleno.

• Prozákaznický přístup.Skvělá okomunikace,Rychlost,Profesionalita