Velmi ochotní a informovaní zaměstnanci, rychlé a profesionální jednání.
- Rychlost dodání
- Při výběru podlahy, kdy její barva na monitoru rozhodně neodpovídá skutečnosti, nemají vůbec problém poslat tři vybrané vzorky zcela zdarma. Ne všechny vzorky jsou však k dispozici.
- Nic zásadního
Objednání vzorků super věc, chválím, jelikož se pak člověk lépe rozhodne při výběru a nemusí nikde lítat po obchodech.
- Rychlost doručení a skvělá komunikace s řidičem
Reakce obchodu Vinylové podlahy
Děkujeme za Vaše hodnocení a pozitivní recenzi, moc to pro nás znamená. Děkujeme a budeme rádi pokud u nás opět nakoupíte a doporučíte nás svým známým VINYLOVÉ-PODLAHY.
Rychlé a vstřícné jednání
Reakce obchodu Vinylové podlahy
Děkujeme za Váš nákup a jsme rádi, že jste spokojeni. Budeme rádi pokud doporučíte náš eshop VINYLOVÉ-PODLAHY.CZ Vašim známým a přátelům. Děkujeme
seriozní e-shop
- ochota, rychlost
- Příjemné jednání.
Reakce obchodu Vinylové podlahy
- Zatím kladné zkušenosti.
- Kvalitní výrobek.
- Trochu vyšší ceny-vyváženo kvalitou.
Velký výběr podlahových krytin a doplňků.Rychlé doručení na adresu.
- Rychlost, vstřícnost, ochota
v pohodě
Reakce obchodu Vinylové podlahy
- Rychlé jednání. Před finální objednávkou možnost zaslání vzorků zdarma.
- Nic.
- Rychlé dodání.
Reakce obchodu Vinylové podlahy
Pěkné a rychle dodané vzirky i s dárečky. Podlahu zde koupíme.
Reakce obchodu Vinylové podlahy
- Okamzita odpoved. Pomocne rady. Velice ochotni.
Reakce obchodu Vinylové podlahy
Milý a vstřícný přístup, rychlá komunikace a odeslání.
Reakce obchodu Vinylové podlahy
Děkujeme za Vaše hodnocení a pozitivní recenzi, moc to pro nás znamená. Děkujeme a budeme rádi pokud u nás nakoupíte a doporučíte nás svým známým VINYLOVÉ-PODLAHY.
Ochota, rychlost dodání, možnost objednat zdarma vzorek.
Reakce obchodu Vinylové podlahy
- rychle, spolehlivě. Dobře zabaleno.
- Prozákaznický přístup.Skvělá okomunikace,Rychlost,Profesionalita