Zboží jsem bohužel musel reklamovat. Moje žádost byla kladně vyřízena. Obchod měl mírné zpoždění při vyřízení reklamace (cca 5 dní). Byl bych rád, kdyby se zlepšila komunikace s obchodem. Během reklamace obchod neodeslal ani jedinou zprávu o stavu (očekával jsem, že mě bude informovat alespoň o zaevidování případu). Po skončení lhůty pro reklamaci jsem do obchodu zavolal a dozvěděl jsem se, že zdržení bylo způsobeno dovolenou zaměstnance a chybou v interní komunikaci. Reklamované zboží zpět dorazilo, takže jsem nakonec spokojený.
- Přehled, skvělé ceny, rychlé dodání :)
- Chtělo by to více zboží.
Doporučuji ;))
- obrovská slabina je zvolený dopravce - Česká pošta, sebelepší internetový obchod nemůže vyvážit tragédii, neochotu a neschopnost tohoto státního podniku, který mi opět nebyl schopen doručit balíček do ruky a musela jsem poslušně na poštu!
Připomínám, že má výtka se nese k dopravci, ne k samotnému prodejci a internetovému obchodu, u něj bylo vše bez problémů.
kuličky jsem vybírala hlavně podle hodnocení ostatních uživatelů a taky mě přesvědčilo balení 3 ks kuliček. Přišlo toho víc a až na dodací lhůtu, která byla na můj vkus trochu dlouhá (ale obchod to vynahradil malým dárkem, což mne potěšilo) bylo všechno perfektní, rozhodně doporučuji všem. Velikost kuliček je dostačující, přišly v krásném balení. Teď o zábavu máme rozhodně s manželem postarané :-)
Vse ok
- kvalita
- diskrétnost
rychlé dodání
diskrétnost -
- - ceny
- - široká nabídka
Rychlé, vše dle dohody a objednávky. Diskrétní balení v normální krabici, kde není ani uvedeno z jakého obchodu objednáváte, tudíž ani pošťačka ani sousedé neví, co budete dělat po nocích :o).
- Široká nabídka výrobků za příznivé ceny :-)
- O žádné nevím
Doporučuji! Velké množství zboží za příznivé ceny. Každý si vybere :-)
- V
- Vstřícné a rychlé jednání i při změně vyzvednutí.
Spokojenost
- Přehlednost
- diskrétnost
- výběr
- nejsem si žádných vědoma
- Široký výběr sortimentu.
Výborná komunikace, vstřícný přístup k zákazníkovi, ochota poradit a poskytnout informace o určitém produktu, Naprostá spokojenost.
- Cena,doba dodání
Maximálně spokojen.
- výběr zboží
- přehledný eshop,perfektní komunikace,rychlé řešení problémů s dopravcem
- přednastavený dopravce-česká pošta
objednal jsem dárek k vánocům pro přítelkyni,bohužel jsem nechal jako dopravce českou poštu.OBROVSKÝ OMYL!Ani po 10 dnech balíček nedorazil,komunikace s ČP(přes placenou linku-v 21 století?!?!?!)nula.Prostě tragédie.Nechápu jak může takový "podnik" ještě fungovat.Dva dny před vánoci už jsem nevydržel a volal na eshop,pán okamžitě vyřídil mou objednávku znovu a přes InTime dorazila cca do 12h :) Klobouk dolu!Maximální spokojenost
- - přehlednost web stránek
- - rychlost vyřízení objednávky
- - možnost osobního vyzvednutí na prodejně
- přehlednost web stránek
- rychlost vyřízení objednávky
- možnost osobního vyzvednutí na prodejně -
- Nelze platit kartou na prodejně.
Doporučuji.
- Velký výběr, výborné ceny, osobní vyzvednutí v Praze. Velká spokojenost se zbožím i s obchodem!
- Rychlé jednání, zboží bylo skladem, což se u mnoha jiných obchodech říci nedá.
- osobní převzetí v prodejně