- Rychlá odpověď na dotaz.
Komunikace i ochota za jedna.
- Problém s reklamací vyřešili obratem a ke spokojenosti zákazníka.
- Komunikace s produktovým specialistou.
- Výběr místního dopravce, TOPTRANS. Katastrofa.
- Problém s dovoláním se na uvedené kontakty.
- rychlá komunikace
- skvělá domluva
- výhodné ceny
- možnost uskladnění až na 3 měsíce zdarma
- zapojení spotřebičů zdarma
Obchod jsem oslovila s poptávkou kompletních spotřebičů do kuchyně a obratem mi vytvořili nabídku na míru, kterou jsme dále ladili. Zboží mám tedy objednané, částečně uhrazené a bude mi dodáno až ve chvíli, kdy mi to bude vyhovovat. Uskladnění až na 3 měsíce je zdarma.
- Výborná komunikace
- Snaha nalézt náhradní řešení v případě, že námi vybraná myčka nebyla k dispozici
- Vstřícnost a ochota při zpracování nabídky
- Zboží bylo doručeno v domluvený termín, přesně dle dohody
Zbozi jsem objednala dva mesice dopredu, kvuli vyhodne cene. Bylo mi nabidnuto pozdrzeni doruceni zdarma. Doporucuji!
- bezprostřední kontakt a snaha vyhovět
- možnost uskladnění dodávky až po shromáždění celé objednávky a dostupnosti poslední z komponent
Zboží nebylo na skladě. Storno.
- Výborná komunikace a ochota, vše proběhlo v pořádku, doručeno v termínu. Jediná výtka, u trouby nebyl český návod ale vše vyřešeno s operátorkou. Děkuji za obchod.
- komunikace se zákazníkem
- individuální nastavení ceny (levnější, než cena uvedená u produktu)
- rychlé vyřízení objednávky
- žádné
velice solidní jednání pracovnice zákaznického oddělení, rychlé reakce na dotazy a požadavky. Jsem maximálně spokojený. Objednával jsem vestavnou indukční varnou desku a vestavnou troubu českého výrobce, zboží dorazilo v pořádku, je již nainstalované, po prvním dni používání jsem nadšený.
DOPORUČUJI VŠEM !!!
Kdo si bude kupovat indukční varnou desku, tak jediné upozornění. Část hrnců, pánvic či rendlíků budete moci uložit do archívu. Indukce vyžaduje nádobí pro ni určené, mnohé z toho, co na sklokeramice fungovalo na indukci nefunguje. Nádobí pro indukci lze však pořídit za přijatelnou cenu, stačí googlit a hledat. Ne každý hrnec stojí 1500,- a výše... -
ok
- rychlá expedice zboží
- Snadnější výběr při rozhodování spotřebičů, komunikativnost poradkyně p. Vodičkové
Velice příjemne jednání s pí.Vankovou, vyšla maximálně vstříc
Včasná dodání.
- rychlost a styl komunikace
- Přijemné jednaní, rychlé odpovedi na dotazy
- Profesionální přístup
- Vždy ochotni poradit.
- Výborný, přehledný obchod.
- Kvalitní zboží dobré ceny.
Takto se má chovat a vystupovat dobrý obchodník. Výborná komunikace a dobré služby.
Rychlost dodání a ochota prodejce.