- vše proběhlo rychle a tak jak má
- Skvělá domluva
- Výhodné ceny
Objednával jsem zboží, které nebylo skladem. Z obchodu se mi ozvali, že zboží bude k dispozici až za 3 měsíce, jestli chci počkat nebo zrušit objednávku.
Skvělá komunikace,pečlivá,ochotná a trpělivá paní Jana Vodičková.
- Profesionální přístup, žádné vynucování nepotřebných spotřebičů. Nechala jsem si zpracovat nabidku setu spotřebičů. Jen jsem zadala požadavky a přesně odhadli moje potřeby. Skvělí individuální přístup, profesionální pracovníci
- Dobrá cena
- Rychlé jednání a odpovědi na mé otázky a skvělý výběr spotřebičů.
Jestli si nevíte rady, nechte si poradit.
- Vše na jednom místě
- Osobní přístup
- Výběr bez práce
- Možnost dlouhodobého uskladnění před odběrem
Jako chlap se v bílé technice výborně vyznám,dokonce chápu primární funkci konkrétního spotřebiče.Po dvou dnech vybírání bílé techniky do celého domu jsem to vzdal a kontaktoval Vestavné spotřebiče.Zadal pár požadavků a za půl dne,po dvou mailech,bylo vymalováno.Bez nervů,hledání nejnižší ceny,mi byla doporučena sestava,ladící značkou,vzhledem,funkčností a za částku,kterou bych poskládal na x eshopech,kolikrát s nejasnou historií..
Díky,dámy ;-) -
- rychlost dodání a výborné jednání
žádné
- skvělá komunikace a ochota všech
- profesionalita
- výběr
- možnost naplánovat doručení
- férové ceny
- umí skvěle poradit :)!
Doporučuji všemi deseti, úžasný přístup k zákazníkovi a vstřícnost, rychlá komunikace, možnost uskladnit zboží, naplánovat doručení a do toho ještě fakt dobré ceny :). Vzali jsme od nich vše do kuchyně a určitě budeme doporučovat i rodině a známým a sami ještě nakoupíme :)!
Požadované zboží již nebylo možné objednat, objednávka proto zrušena obchodem, uhrazená částka neprodleně vrácena na účet kupujícího.
- Přehledný eshop, dobré ceny a příjemný a ochotný personál.
Tento obchod mohu jen doporučit, mám, s ním velmi dobré zkušenosti.
- Maximální ochota a vstříctnost
- Osobní přístup
Bez problémů.
Skvělá komunikace, vyřízení, co nebylo skladem bylo po odsouhlasení nahrazeno jiným modelem. Doprava rychlá. Vše v pořádku.
- Zboží bylo aktuálně nedostupné, podařilo se sehnat o cca měsíc dříve
- Rychlé a ochotné jednání
- Výborná komunikace při výběru spotřebičů
vše v naprostém pořádku.