• Rychlost, nízká cena.
    • Kvalita zboží. Zboží se mi nezdá být ve slevě, spíše cena odpovídá kvalitě. Ta mi zas tak moc nevyhovovala. Myslela jsem si, že jde o slevu kvalitního zboží.

Rychlý obchod. Levné zboží.
    Bohužel kvalita není až zas taková. Deka Mimoni, která měla být hřejivá /a na dotaz mi to bylo potvrzeno/ je tak tenká, že prostě hřát nemůže. Čepice byla mnohem větší, než bylo uvedeno. Materiál a potisk ne moc kvalitní -ačkoli odpovídající ceně. Ručník byl jakžtakž, ovšem také tenký, i když s licenčním potiskem. Také se mi nezdál slevněný, ale víceméně v dané ceně.

Reakce obchodu versako.cz

velmi děkujeme za recenzi a doporučení našeho internetového obchodu.

OPRAVIL BYCH A UPŘESNIL VAŠE PŘIPOMÍNKY.
    ZBOŽÍ JE LICENČNÍ, POPISY U VÝROBKU, POPTÁVALA JSTE, ZDA JE OSUŠKA SAVÁ, BYLO ODPOVĚZENO, ANO, A PAK JSTE POPTÁVALA ČEPICI, ROZMĚR 56 A VÍCE, ŽE MÁ SYN VĚTŠÍ HLAVU, ODPOVÍDAJÍCÍ JSME VÁM NABÍDLI.

Přejeme Vám pěkný den.

S pozdravem www.versako.cz

Po prvním vyprání rez okolo patentek. Většina věcí nebyla na skladě.

Reakce obchodu versako.cz

velmi děkujeme recenzi našeho internetového obchodu.

Pokud jste měla se zbožím nějaký problém, kontakt na nás máte.

Jinak Vaše...... Většina věcí nebyla na skladě. Naskladňujeme většinou
    2x do měsíce, nabídka je většinou stálá, v těch nejmenších velikostech je toho méně.

Hezky den,www.versako.cz

Mé osobní zkušenosti nejsou dobré. Objednala jsem si soupravičku a doufala jsem že bude vypadat tak jak na fotce. A odpovídat tomu co tam psali. Bohužel mi místo dlouhého rukávu přišel jen krátký . Navíc tepláčky jsou na zadní části diravé! Některé prádýlko mělo být pruhované ale bohužel nejsou! Tak že s obchodem nejsem vůbec spokojená. Zboží neodpovídá tomu co jsem si objednala . Obchod nedoporučuji.

Vážená paní Vodrážková,

Pokud nejste spokojená se zbožím, můžete je bez problému (nepoužité) vrátit.
    Stačilo napsat, nebo zavolat. Stěžovat si......je myslím, až ta poslední možnost.

Jinak nevím co vám přišlo s krátkým rukávem.

V popisu je uvedeno:

7 dílná soupravička
    body kr. rukáv, triko dl. rukáv, polodupačky, rukavičky, capáčky,bryndák, čepička
    100%bavlna

Dále některé díly soupravičky jsou s proužky, a některé bez.

Hezký den,
    Kotlant, www.versako.cz

Přidáno: 17.1.16 po několika e-mailech na výměnu paní nereaguje, ani neposlala foto problémové soupravičky.

• nevím hlavne by ma zaujímalo podla čoho máe velikosti ked som objednala 98 a pyžamko meralo 64 cm tak pochybujem že je to 98 som sklamana a naštvana !!! nikdy už nič nekupim z tejto stránky!!!!

Vážená paní Trebuláková,

Pokud nejste spokojená se zbožím, můžete je bez problému (nepoužité) vrátit.

Jinak u každého zboží (pokud ne, tak platí univerzální tabulka) , máte napsané
    rozměry, konkrétně u vašich pyžamek...bylo uvedeno...

92 - délka od ramínka po patičku 63 cm
    98 - délka od ramínka po patičku 65 cm

STAČILO SE JEN PODÍVAT!

Protože každý dodavatel, má malinko jiné rozměry.

Hezký den,
    Kotlant, www.versako.cz

Editace 11.1.16 po několika e-mailech na výměnu paní nereaguje.