• Ceny super,střihy,látka.

Máte krásný zboží.Dobrý ceny,střihy ,látky mají mě vyhovují.Mohu všem doporučit.Jsem moc spokojená.Pěkný den. A jen tak dále.

Rychlá reakce na objednávku.

• Rychlé a přesné vyřízení objednávky

• Rychle doručení

• Rychlé doručení, od objednání do dvou dnů. Velikost sedí parádně. A tedy co byla úplně topka, tak jak byla vesta zabalená, tak krásná krabice v které to přišlo a jak úhledně to bylo uvnitř zabalené . Velká spokojenost.

• střih velmi dobře sedí

Skvělá kvalita, úžasné balení a rychlé dodání. Dekuji

S obchodem jsem měla vždy skvělé zkušenosti, rychlé doručení, zboží luxusně zabalené, u žádné objednávky nechybí látkový pytlík na boty i kabelky a dokonce teď nově u poslední objednávky byl přiložen i igelitový sáček na případné vrácení zboží. Jedinou nevýhodou je, že když provedete objednávku a chcete využít platbu přes Twisto, obchod objednávku ihned potvrdí a nečeká, jestli Vám to Twisto schválí nebo zamítne, a v případě, že to byl poslední kus, nemáte při zamítnutí Twista možnost provést objednávku znovu s jiným způsobem platby a hned u fotky naskočí informace, že zboží není na skladě. Takže čekáte, až to projde systémem, že objednávka není zaplacená a znovu se naskladní, což může trvat i den nebo zavoláte operátorce, že se stalo to a to, ona ji stornuje a nastaví hlídacího psa. Po jejím stornu, vám hlídací pes pošle informaci cca do 2 hodin, že zboží je opět skladem, ale zase čekáte a stále hlídáte i několik hodin od oznámení možnost provedení objednávky, protože u zboží na stránkách je stále uvedená informace, že zboží není momentálně skladem, takže zboží nelze objednat. A protože to byl jeden poslední kus, tak je možné, že vás někdo předběhne a jiná možnost objednávky ani rezervace není. Toto je jediná, ale dost podstatná a velká nevýhoda obchodu

Reakce obchodu Vermont.cz

Dobrý deň,
    ďakujeme za Váš podnet.

Vami uvedená záležitosť nás mrzí. Tovar, ktorý bol z Vašej strany objednaný bol ako sami uvádzate posledný kus skladom. Náš systém neráta so zamietnutím transakcie zo strany Twista, ani nemôže a tak bol tovar klasicky odpísaný zo skladových zásob. Uvedený postup sa týka všetkých e-shopov ktoré tento spôsob platby využívaju, nielen nášho. Uloženie tovaru v čakacej zóne do doby, kým twisto potvrdí prijatie platby žiaľ, nie je možné. Odporúčame Vám pri najbližšej objednávke skontrolovať podmienky pre platbu cez twisto aby v budúcnosti k podobnému zamietnutiu platby neprišlo.

Vážime si Váš názor a veríme, že v budúcnosti budete s nákupom na našom e-shope spokojná.

Prajeme pekný deň,
    Tím VERMONT

Bleskově odeslání zboží. Krásně zabaleno. Kvalitní věci.

• Super komunikace, dodání a vsechno

Super!!!

Zboží mně bylo doručeno bez problému, ale velikost mně neseděla (dlouhý svetřík) Tak jsem ho vrátila.
    Podle mě je zboží na svou kvalitu předražené.

• Spokojenost 100%

• rychlé dodání, spokojenost

Zbytečně noblesní transportní krabice. stačilo by poslat v igelitu. Škoda papíru.

• Rychlost a spolehlivost.

Není

Rychlost, kvalita a především spolehlivost.

• Rychlé dodání.

• Maximální spokojenost .

• dodání zboží hned druhý den po objednání, kvalita zboží skvělá, velikost sedí