+Opravdu rychlé dodání.
- výběr,dodání zboží
- ceny aktuálních modelů
- Perfekt
Rychlost, kvalita. *****
- Perfektní, rychlé dodání.
- Nespolehlivost, neloajálnost
Zboží jsem musela bohužel reklamovat(kabát extrémně pouští peří,pod kabátem nelze nosit tmavší oblečení), velice špatná zkušenost už s pouhým objednáním dopravy, což je jediný možný způsob předání reklamovaného zboží.Již 3 dny opakovaně objednávám svoz a celé 3 dny čekám na adrese.Každý den jsem se e-mailem informovala, proč nebyl balík vyzvednut a proč se z přepravní společnosti nikdo neozval.Slečna mi nic nesdělila,pouze objednala přepravu opětovně na další den a čekala jsem znovu.Třetí den jsem volala na zákaznickou linku a tam mi slečna bez jakékoli omluvy řekla, že má DPD výpadek.To je takový problém informovat zákazníka o výpadku,aby neztrácel čas každodenním čekáním.K dnešku reklamované zboží stále nevyzvednuto.Řekla bych, že vzhledem k cenám e-shopu zcela neadekvátní a nepřípustné chování.
Reakce obchodu Vermont.cz
Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet.
dovoľte nám uviesť, že nás Vami uvedená situácia mrzí. Ubezpečujeme Vás, že je v našom záujme aby naši zákazníci tovar vrátili bez akýchkoľvek zdržaní a komplikácií. V tomto prípade žiaľ, zlyhal systém nášho prepravcu v súvislosti s prenosom dát do ich systému. Nakoľko nás o tejto skutočnosti informovali až po našom dopytovaní na základe požiadaviek zákazníkov, nemali sme dovtedy o tom vedomosť, za čo sa Vám ospravedlňujeme.
Vytvorili sme Vám nový zvoz na dnes, tak veríme, že už príde k prevzatiu balíka našim kuriérom.
Ospravedlňujeme sa Vám za nepríjemnosti a veríme, že nám aj napriek tejto skúsenosti naďalej zachováte Vašu priazeň.
Prajeme pekný deň, tím VERMONT -
Perfektní
Nepříjemný zápach a pocit že už to někdo měl na době
Musela jsem to ihned hodit do pračky -
Perfektní výběr a občas narazíte na super lov cenu značky
- Rychlost, serióznost.
- Rychlé vyřízení objednávky, průběžné informování o jejím stavu, bezproblémové vrácení zboží v případě potřeby.
Velmi rychle doruceni
- Vše proběhlo v pořádku. Výborné
Maximálně spokojen.
- Značka PEAK PERFORMANCE má krásné a kvalitní zboží, které si vždy ráda koupím. Bunda W ARGON LIGHT HOOD JACKET v červené barvě je nádherná.
- krásné balení
- dodání druhý den
- Rychlost doručení, kvalita zboží.
Maximálně spokojen.
- Pohoda