• obchod neumí zařídit dodání zásilky
    • přenášení odpovědnosti za nedodání na zákazníka

První nákup celkem bez problémů, druhý o týden později - katastrofa, PPL není schopna dodání a vrátí balík s tím, že není zastižen adresát a není možnost nechat oznámení (podotýkám - že před týdnem tam zboží doručili, adresa sídla společnosti - nikdo jiný tam není a jen jedna schránka - naše, navíc zaměstnanci byli přítomni), při reklamaci pí. Vojáčkové - se tato snaží přenést zodpovědnost za nedodání na nás - přitom obchod má uzavřenou smlouvu o dopravě a o dodání zboží...... já jako zákazník nejsem v žádném smluvním vztahu s PPL.
    Zajímavé je, že v obchodě zaplatili přepravu a vůbec nikoho nezajímá, proč se zboží vrátilo...... No asi mají peněz dost...... a o zákazníky nestojí......

Doporučuji nakupovat jinde, tam kde si zákazníka váží.

Vážený zákazníku,
    děkujeme za vaše hodnocení, kterého si ceníme.

Ke zmíněné zásilce si dovolujeme poznamenat že:
    *26.11. jste obdržel e-mail s číslem zásilky.
    *PPL se zásilku pokoušelo doručit 3x a to 4.12., 6.12. a 7.12.
    *7.12. zásilka nebyla doručena z důvodu odmítnutí příjemcem.
    *Poté uplynula 10 denní úložní lhůta a zásilka byla doručena zpět k nám 10.12.
    *až 16.12. jste začal zásilku postrádat, a dodání zboží jiným smluvním přepravcem jste odmítl.

Každého zákazníka si velmi vážíme a snažíme se mu vyjít max. vstříc, proto bychom vám chtěli jako omluvu za tyto nepříjemnosti zaslat dárek - reklamní propisku zn. Parker.

www.ventilatory-shop.cz

Objednal jsem si zbozi s tim, ze na webu bylo uvedeno ze je skladem. Objednavka byla jeste ten den potvrzena. Druhy den mi prisel email, ze mou objednavku stornuji z duvodu nedostupnosti zbozi. Na eshopu vsak stale vedeno jako skladem. Na muj dotaz jak je to mozne, uz mi nikdo neodpovedel.

Ja uz zde zcela urcite nic kupovat (ani se o to pokouset) nebudu.

Reakce obchodu CVB Ventilátory-shop.cz

děkujeme za Vaší reakci a dovolte mi tímto se Vám co nejsrdečněji omluvit. Rozumím Vaší reakci a nespokojenosti, jen bych chtěl na naší obhajobu napsat, že došlo k nepříjemnostem s technikou, kterou řešíme již druhý týden a né a né zprovoznit vše, jak má být. Nepříjemné je to, že nás tento problém zastihl v době obrovských veder a v době s extrémním nárůstem objednávek. Věřte, že děláme vše co je v našich silách abychom nemuseli číst takto nepříjemná hodnocení, která okamžitě sráží naší dlouholetou kvalitní práci na nulu.

OMLOUVÁM SE A DĚKUJI ZA POCHOPENÍ.

Děkuji a přeji hezký den.

jednatel, C V B s.r.o.

C V B s.r.o. - KLIMATIZACE, VENTILÁTORY A VZDUCHOTECHNIKA

mobil: +420 608 343 767, e-mail: [email protected]
    Máte-li jakýkoliv technický problém nebo dotaz, případně potřebujete-li servis klimatizace, kontaktujte prosím přímo technické oddělení:
    - vedoucí techniků: Václav Bendl, tel.: +420 608 121 946, e-mail: [email protected]
    - zástupce vedoucího techniků: Daniel Šabaka, tel.: +420 774 121 004, e-mail: [email protected]
    - servis klimatizací: Michal Cvrk, tel.: tel.: +420 774 121 005, e-mail: [email protected]

web: www.cvb.cz | www.cvb-klimatizace.cz
    e-shop: www.ventilatory-shop.cz | www.ventilator-shop.com
    recenze zákazníků: Kvalitní firma CVB

C V B s.r.o. je zapsána u Krajského obchodního soudu v Ústí nad Labem oddíl C., vložka 12856 ze dne 22. září 1997
    C V B s.r.o. je držitelem certifikátu kat. I dle zákona č.73/2012 - regulované látky a F-plyny číslo 119/15 vydaného MŽP CR

• do košíku přihodíte i to co není skladem a v dohledné době ani nebude

OMLOUVÁM SE A DĚKUJI ZA POCHOPENÍ.

Děkuji a přeji hezký den.

jednatel, C V B s.r.o.

C V B s.r.o. - KLIMATIZACE, VENTILÁTORY A VZDUCHOTECHNIKA

mobil: +420 608 343 767, e-mail: [email protected]

web: www.cvb.cz | www.cvb-klimatizace.cz
    e-shop: www.ventilatory-shop.cz | www.ventilator-shop.com
    recenze zákazníků: Kvalitní firma CVB

• Ačkoliv udávali, že je zboží skladem, následně poslali email, že skladem není a nejsou objednávku schopni vyřídit

Ačkoliv udávali, že je zboží skladem, následně poslali email, že skladem není a nejsou objednávku schopni vyřídit.

10 dní žádná zpráva informační sms o zboží prostě nic. Dost neprofesionalni

Robert Cvrk, jednatel C V B s.r.o.

Zboží, které jsme si objednali - ventilátor Fakir TVL30 č.objednávky 181260 jsme dosud neobdrželi, ani žádnou odpověď proč zboží dosud nedošlo.

Robert Cvrk, jednatel C V B s.r.o.

Objednala jsem si 2 ks ventilátorů , jeden cca 3200,-Kč a druhý cca 500,-Kč. Po přijetí objednávky mi obchod sdělil, že dražší ventilátor byl vyprodán a zda chci poslat ten levnější. Sdělila jsem písemně, že ano. Při doručování zásilky jsem zjistila, že mi byl poslán správný ventilátor, ale účtována částka původní, za dva ventilátory. Odmítla jsem zásilku. Písemně jsem důvod odmítnutí sdělila obchodu, ale nikdo mi už neodpověděl. Nevím tudíž zda šlo o omyl nebo o podvod.

Robert Cvrk, jednatel C V B s.r.o.

Obchod potvrdil objednávku a už o sobě nedal vědět. Naštěstí jsem měla objednáno na dobírku...

Vážený zákazníku,
    děkujeme za Vaše hodnocení.
    Při objednání zboží byl termín dodání 14 dnů.
    6.6. jsme Vás informovali o datu naskladnění zboží, na který jste dosud nezareagovala..
    Pokud si přejete objednávku zrušit, informujte mne prosím,
    děkuji,

[email protected]

na ventilátoru hned od začátku nefungoval časovač,takže ventilátor je na houby a nedoporučuji kupovat!

dobrý den,
    žádnou reklamaci ani oznámení jsme na Vaše jméno neobdrželi, pokud je výrobek nefunkční, lze ho také u nás reklamovat, většinou zasíláme k zákazníkovi nové zboží a nefunkční si svážíme zpět..

[email protected]

• Obchood je OK, ale není zajištěn servis a níhradní díli. U dřívějšího nákupu topení mi odešel thermostat a servi v ČR není.

Vážený zákazníku,
    Děkujeme za hodnocení, kterého si velice vážíme.

Na produkty, které na shopu nabízíme, jsme schopni dodat náhradní díly, a samozřejmě poskytujeme záruční i pozáruční servis.

Na topení Jazz, které jste u nás zakoupil letos koncem května, u nás nikdo žádné náhradní díly nepoptával, ani ho nereklamoval..

V případě dotazu či zájmu mě neváhejte kontaktovat.

IČ: 25025597
    DIČ: CZ25025597

• žádné

Objednané zboží sice dorazilo, ale bohužel místo bílé barvy barva černá a posléze jsem zjistila, že i odběratel je jiný.Po telefonickém rozhovoru jsem odstoupila od smlouvy a zboží jsem poslala poštou zpět, což mě stálo 120KčTakže jsem zaplatila při dodání 3490Kč + 39Kč, tudíž celkem 3529Kč +120Kč za poslání a tahle kvalitní firma jak je na razítku mi místo 3649 Kč vrací jen 3490 Kč, takže o 159 Kč méně.No nevím, zda je to seriozní, chyba nebyla na mojí straně!!

dobrý den,
    děkujeme za vaše hodnocení.
    velice se omlouváme a uznáváme naší chybu, kterou jsme byli připraveni řešit k vaší spokojenosti, ovšem nedala jste nám k tomu žádnou šanci. Jsme jen lidé, nikoliv stroje, a tento případ se stane max. 1 za 10 let :)

V případě, že byste chtěla zmiňovanou náhradu dopravy řešit, velice rádi se vám budeme věnovat.

www.ventilatory-shop.cz

jinak vše v pořádku, ale po instalaci a zapojení elektrikářem se nepodařilo zprovoznit komunikaci mezi ventilátorem a dálkovým ovládáním. Takže ovládání pouze řetízky, dálkové ovládání však nefunkční (samozřejmě jsem správně založila dva zcela nové tužkové baterie).
    Zdraví Martina Pokorná

• jedná se o nabízenou mobilní klimatizaci, která vyžaduje stabilní umístění.

dobrý den,
    mrzí nás, že díky nespokojenosti s klimatizací byste náš obchod nedoporučil, můžete však klimatizaci vrátit a my vám vrátíme peníze.

www.ventilatory-shop.cz

zboží jsem dodnes nedostal!!!!!!!!!!!!!!!!

dobrý den,
    bohužel bylo zboží zcela vyprodáno, jak jsme vás ihned informovali, dovozce má zboží naskladnit koncem července..

www.ventilatory-shop.cz

• Uvádějí skladové zásoby, které nemají.

Reakce obchodu CVB Ventilátory-shop.cz

je nám velice líto co se stalo a mrzí nás Vaše nespokojenost s naším obchodem. Na naší obranu musím napsat, že se takový případ může výjimečně stát a to tak, že v průběhu jedné hodiny, kdy se aktualizují na internetu naše skladové zásoby, dojde k vyprodání konkrétního výrobku. Velice se Vám za nastalou situaci omlouváme a budeme se snažit těmto případům vyhnout zvýšením našich skladových zásob.
    Kontaktujte mě prosím na e-mailu [email protected] a domluvíme se na případném dalším postupu.
    Děkuji za pochopení a přeji hezký den 

V případě dotazu mě neváhejte kdykoliv kontaktovat.

jednatel C V B s.r.o. - KLIMATIZACE, VENTILÁTORY A VZDUCHOTECHNIKA

mobil: +420 608 343 767
    e-mail: [email protected]

web: http://www.cvb.cz

e-shop: http://www.ventilatory-shop.cz

Pro tento obchod jsem se rozhodl, protože je ze stejné lokality jako moje bydliště.
    Bohužel zatím nemůžu nic kladně hodnotit, protože jsem objednané dosud neobdržel a ani mi nebyl sdělen termín dodání. Pouze mi bylo sděleno, že zboží bude naskladněno během května, přestože bylo uváděno, že termín dodání se dovím 24 hodin po odeslání objednávky.

Vážená paní Laiblová,
    děkujeme za vaši recenzi.
    Přesné datum naskladnění mobilních klimatizací Sakura neměl ani výhradní dovozce, proto jsme vás do 24 hodin informovali pouze o přibližném datu.

V případě dotazu mě neváhejte kontaktovat.

www.ventilatory-shop.cz

• Na infolince jsem byl informován o dodácí lhůtě ca.4 týdny. Na přímý dotaz o dostupnosti zboží na pobočce v Bratislavě mi zaměstnanec sdělil že ani tam není skladem...telefonátem do Bratislavy jsem po 5 minutách zjistil dostupnost 3 ks. k okamžitému odběru. Ventilátor jsem tam objednal a odebral. Zaměstnanci SK pobočky obratem komunikovali mailem, vše OK.

Nekompetentní a neochotný zaměstanenc na tel. lince. Jeho informace se nezakládala na pravdě.

dobrý den,
    jedná se o omyl, naše firma CVB s.r.o. nemá žádnou pobočku v Bratislavě pro ventilátory WESTINGHOUSE.

www.ventilatory-shop.cz

• Zboží jsem objědnal,ale bohužel na skladě není.Tak mam čekat do března.

dobrý den,
    bohužel, některé typy ventilátorů WESTINGHOUSE bude dovozce naskladňovat až v březnu, o termínu jste byl před objednávkou informován, a také s ním souhlasil.

• Přišlo mi jiné zboží

Prostě jsem měl smůlu...

Vážený pane,
    jedná se o omyl, žádné zboží jsme Vám nezasílali, neboť jste objednávku stornoval.

S pozdravem a přáním příjemného dne,

www.ventilatory-shop.cz

• informace na stánkách jsou nepravdivé a vyřizující pracovník s vámi jedná jako s někým ,kdo neumí číst,protože ač se na prodávající produkt dívá víc lidí není to ""pravda""
    • jednání se zákazníkem

informace o prodávaném zboží nejsou pravdivé

Vážená paní,
    je nám velice líto, že jste nebyla s našimi službami spokojena. Pokud dovolíte, rád bych problém vysvětlila. U všech produktů, které nemáme skladem, je naším systémem nastavena dostupnost 14 dnů, kterou bohužel nemůžeme měnit. Z toho důvodu k malému popisku produktů výrazně dopisujeme jejich dostupnost, liší-li se od nastavené dostupnosti systémem.

Velice nás mrzí, že dopsaná dostupnost není dostatečně viditelná a že jsme nebyli schopni vyřídit Vaši objednávku mobilní klimatizace SENCOR. Je to stále následek letošního horkého léta a výrobci se stále nevzpamatovali :).

Na výraznějším a přehledném zobrazení dostupnosti pracuje naše technické oddělení.

Děkujeme za pochopení.

mailto:[email protected]