Zboží zatím ani po více než týdnu od objednání nedorazilo. Přičítám to ale spíše pomalosti České pošty a částečně také velikonočním svátkům než obchodu.
Reakce obchodu www.velmo.cz
Dobrý den! Věříme, že máte zboží již u sebe. Vybral jste si levné doručení v obálce českou poštou a objednávka byla provedena den před Velikonocemi, kdy byly 4 dny volna a formulář od heureky chodí nešťastně po 7mi dnech od objednání. Děkujeme tedy, že jste ke komentáři přistoupil konstruktivně a logicky dle dané situace. Velmo.cz
- zboží po více jak týdnu ještě nedorazilo
Reakce obchodu www.velmo.cz
Dobrý den! Váš komentář je neodůvodnělý. Vaše zboží bylo již doručeno, ale příště prosíme o podrobnější kontrolu vaší objednávky. Zakoupil jste si 1.1.2023 náhradní ložisko k mopu Vileda za 112 Kč a zvolil úplně nejlevnější doručení v bublinkové obálce obyčejně poštou za 29 Kč, kde uvádíme doručení 4-10 dní. Udělit tedy negativní komentář hned 7 dní po objednávce je velmi nefér. Nabízíme i rychlejší doručení zásilkovnou do 24 až 48mi hodin za 65 Kč. Pokud na zboží spěcháte, doporučujeme si zvolit doručení zásilkovnou. Přes ni máte zboží během 1-2 dní doma a bez čekání. Velmo.cz
- hodně dlouhá doba dodání,pokud vůbec zboží dorazí
Reakce obchodu www.velmo.cz
Jde o stejný případ jako u zákazníka o řádek níže. U velmi levných zásilek do 200 Kč, kterou jste zakoupil, umožňujeme zasílání i obyčejným dopisem za pouhých 29 Kč. Bohužel tyto zásilky nemají sledovací číslo a Česká pošta je doručuje do 2-10ti dní. Nemůžeme to nijak ovlivnit a chápeme vaše rozhořčení. Pokud na zboží spěcháte, prosím příště zvolte jiný a rychlejší způsob přepravy - napřídklad zásilkovnu, kde se nám doručují zásilky již následující pracovní den! Jetě jednou se omlouváme. Delší dodací lhůtu u obyčejného psaní za 29 Kč jsme u produktu ještě zvýraznili. Velmo.cz
Stále čekám na dodání zboží...
Reakce obchodu www.velmo.cz
U velmi levných zásilek do 200 Kč umožňujeme zasílání i obyčejným dopisem za pouhých 29 Kč. Bohužel tyto zásilky nemají sledovací číslo a Česká pošta je doručuje do 2-10ti dní. Nemůžeme to nijak ovlivnit a chápeme vaše rozhořčení. Pokud na zboží spěcháte, prosím příště zvolte jiný a rychlejší způsob přepravy - napřídklad zásilkovnu, kde se nám doručují zásilky již následující pracovní den! jetě jednou se omlouváme. Velmo.cz