Koupil jsem zánovní modem, vše funkční, kvalitní technická podpora, reakce na dotazy, kvalitní doba na vyzkoušení i záruka. Jsem mile překvapen. Doporučuji.
Za kartu jsem zaplatil cenu v e-shopu + dopravu + 300 Kč dobití = asi 420 Kč za to mám 600 Kč kredit = 1,5 giga dat na rok.
- +
- Dobrá komunikace
- Doručení přes Čes.poštu trvalo neúměrně dlouho (6 dnů)
- Komunikace
Router funguje skvele a dorazil rychle. Vraceni predchozi nevyhovujici objednavky bez problemu.
- Ok
Telefon došel, ale byla špatná baterie. Po telefonátu byla zaslaná nová baterie a telefon je v pořádku.
Jsem spokojená a děkuji Šimečková
V Brně, naprosto spokojen. Díky
Super, zboží bylo dodané dle domluvy a šlape jak hodinky.
- Nejlevnější na trhu rychlost doručení
První zkušenost skvělá, mohu jen doporučit
Jednoduché,rychlé.
rychlé, bezproblémové jednání
- Přehledný obchod s velice pěknou cenou
- Žádnou nevidím zboží dorazilo je zapojeno a velice dobře maká.
Přehledný a rychle dodávající zboží.
- Zatím bez problému
- žádná komunikace- katastrofa
Objednal jsem modem, ale zjistil jsem, že není na sim kartu- takže pro mě bohužel nepoužitelný. Do obchodu jsem psal, že se omlouvám, že potřebuju modem vrátit v zákonné 14 denní lhůtě a že dám peníze za balné, aby nebyli škodni.. -Žádná reakce
po nějaké době jsem psal, jestli jim email došel- žádná reakce
Tak jsem jim poslal formulář odstoupení od smlouvy. I když mají v jejich vlastních podmínkách toto: Prodávající potvrdí kupujícímu bezodkladně přijetí formuláře..... Tak nikdo nic nepotvrdil- žádná reakce na nic...
Po týdnu jsem jim psal, že by mohli přestat dělat mrtvýho brouka- žádná reakce
Takže modem si radši nechám, je mně jasný, že kdybych jim ho poslal, neměl bych ani peníze, ani modem.... Za takový jednání běžte víte kam...Reakce obchodu www.velmo.cz
Situaci se zákazníkem aktuálně řešíme. Nevšiml si, že jsme měli na našich stránkách dokonce na třech místech napsáno, že máme přes Vánoční svátky a první týden v Novém roce dovolenou. Zboží zakoupil 11.12., dovolená nám začala 13.12. a prosbu o vrácení zboží nám napsal 15.12., to už ale v kanceláři nikdo nebyl. Právo na odstoupení samozřejmě zákazník má a peníze mu vydobropisujeme. Prosíme o větší pozornost při nakupování, aby nedocházelo k takovýmto nedorozuměním. Přejeme ještě dodatečně spokojené a pohodové svátky a úspěšný vstup do Nového roku.Velmo.cz
- Vše proběhlo rychle a bez problémů
Děkujeme za pozitivní komentář. Moc si toho vážíme. Velmo.cz
- rychlost
bezproblemovy obchod, rychle dodani
Jsme rádi, že Vám zboží dorazilo rychle a včas. Velmo.cz
nemozno platit kartou,doprava pres zasilkovna neni dobry
Dobrý den!
Ano, platby kartou bohužel náš e-shop nepodporuje. Můžete si ale zvolit dobírku, nebo platbu na účet, případně platbu přes QR kód. Velmo.cz -
S objednávkou som bol spokojný
Reakce obchodu www.velmo.cz
Jsme rádi, že jste spokojený. Velmo.cz