- Skvělý med a ve skle, žádná umělá hmota, velký výběr produktů, vše pečlivě zabaleno, prostě dokonalé.
Absolutní spokojenost, budeme se vracet a nakupovat
Profesionálové. Naprostá spokojenost. Víc není třeba dodávat.
Objednávám již několik let, skvělý med, perfektně zabaleno, vše bez problémů
Velká spokojenost
Objednávka zatím nedorazila, ale před cca 10ti dny jsem objednala 5x medovicový med, který byl doručen do Olomouce. Vše bylo v pořádku.
Předpokládám, že dnes obdržím sms k vyzvednutí zásilky.Reakce obchodu Včelařství Thomayer
zřejmě se bude jednat omyl. Zásilka byla podaná druhý den po objednání 13.9. a byla doručena 15.9., tj třetí den od objednání. Zašlu Vám emailem potvrzení o převzetí a poprosím o opravu v hodnocení, že bylo doručeno. Zřejmě vyzvedla osoba, které byla zásilka určena (objednavatel byl jiný než příjemce), nebo Vás příjemce nesdělil, že zásilku vyzvedl.
děkuji Thomayerová -
- Rychlá komunikace
- Doručení na adresu
všechno ok, nakupuji zde opakovaně velká spokojenost
děkuji -
- Rychlost, dobrá komunikace, spolehlivost
Vše perfektní.Skvělý med s báječnou chutí.Nakupuji tady opakovaně a vždy jsem maximálně spokojená.Firma vedená s láskou , různé druhy medu, různé vůně a chutě.Lepší med neznám.
- Skvělý med, skutečně lesní, žádná směska, rychlé doručení:)
Od Thomayeru objednávam podruhé a pomalu se to stává naší tradicí :) všem vřele doporučuji a jsem ráda, že jsem natrefila na poctivého včelaře:)
- Rychlé vyřízení objednávky
Medy jsou všechny velmi kvalitní a chutné. Jde vidět, že se včelkami to opravdu umí
- zajímavé ceny produktu
Rychlost, informovanost, solidnost.
- Vynikajúci produkt ;-)
Med je skvely.
Objednávka čajových svíček dorazila bleskově, obchod zareagoval na objednávku ihned a záhy ji odeslal. Svíčky nádherně voní a pokud mohu soudit, hoří déle než obyčejné levné čajové svíčky. Celkově na mě nabídka obchodu působila sympaticky a autenticky - získala jsem, nevím, jestli správný, ale snad ano, dojem, že nabízené zboží pochází z jejich produkce, takže jsem je ráda podpořila svým nákupem.
- rychlost doručení, kvalita výrobku
Rychlé dodání zakázky, výborná komunikace s obchodem.
- Rychlost, kvalita, bezvadná komunikace
Rychlé dodání, med excelentní! A perfektně zabalené, aby se při přepravě nerozbilo.