místo objednaného rýče mi byl nabídnut jiný, s tím, že je úplně stejný a stejně drahý, jenom pod jiným výrobním číslem. Rýč je ale větší a hlavně těžší, než původně objednaný.
Vážený zákazníku,
děkujeme Vám za zpětnou vazbu. Mrzí nás, že jste s nákupem nebyl spokojen a do budoucna se z těchto chyb určitě poučíme.
Bohužel výrobce ukončil výrobu Vámi objednaného produktu a nahradil jej tím, který jsme Vám nabídli jako alternativu.
Omlouváme se za komplikace a v případě, že bude další společné příště, budeme dělat maximum pro Vaši spokojenost.
- objednané zboží mělo být doručeno 23.8. , ale do dnešního dne nebylo doručeno
Vážený zákazníku,
děkujeme Vám za zpětnou vazbu. Vaše nespokojenost nás velmi mrzí.
Zboží v době objednání (21.8.) nebylo v plné výši Vaší objednávky skladem. Tento stav byl s Vámi komunikován emailově i telefonicky. Na Vaši žádost jsme k objednávce přidávali další zboží na objednávku a řešili jsme společně také doplatek za toto doplnění. 26.8. jsme naskladnili všechno zboží od výrobce na Vaši objednávku a ten den jsme i zásilku předali přepravní společnosti. 28.8. bylo poté Vámi zboží vyzvednuto ve výdejním místě přepravce.
Přejeme, ať se realizace Vašeho projektu s pomocí větracích mřížek vydaří.
S pozdravem,
- Relativně solidní cena
- Nulová komunikace o tom, ze je zboží už připraveno k vyzvednutí
- Nabízí zboží, které nesplnilo udávané parametry
Po předešlé komunikaci s podporou jsem objednal kanalovou pochuznou mříž a dvakrát rámeček - vše s udavanymi rozměry 400x400 mm a byl jsem ubezpečen, že do rámečku se skutečně vleze mříž 400 x400 mm (mel jsem litinovou mříž 390x390 mm). Bohužel toto nebyla pravda - oba dodané rámečky, ale i mříž měly rozměry pouze 380x380 mm (zjevně se šetří, kde se dá)... U jednoho dodaného rámečku a mříže to nebyl az tak velký problém (tyto půjdou k sobě), ale do druhého rámečku je nutno litinovou mříž přizpůsobit a zbytečně řezat bruskou. Jasně, není to velký problém, ale pokud mi podpora jasně napíše, že něco má nějak být, tak spoléhám, že to tak bude a nebude s tim ještě další zbytečná práce. A pokud výrobce spoléhá, že si člověk bude kupovat vždy kus a protikus k sobě, které do sebe navzájem budou sedět, tak je to taky špatně. Ze strany podpory sice nabídnuta možnost nevyhovující rámeček vrátit, ale bohužel ani náznak snahy nabídnout, např. za zvýhodněnou cenu, mříž, která do rámečku sedne.
Vážený zákazníku,
V podpůrné komunikaci našeho e-shopu ohledně užití rámu ke kanálovým šachtám nebylo Vámi bohužel zmíněno, že do rámu chcete vkládat jiný poklop, než je doporučení výrobce. Rozměry rámu, které s Vámi podpora komunikovala, byly převzaté z oficiálních zdrojů výrobce.
- rychlé dodání
- zboží s prošlou záruční lhůtou
Silikonový tmel byl dodán bez špičky a s prošlou záruční lhůtou / prošlé 5 a půl roku!!!!/. Na prošlou dobu silikonu jsem nebyla nijak upozorněna a cena za zboží byla účtována v plné výši / žádná sleva/.
Nekomunikovali, pouze přijali mou objednávku, zaslali automaticky odpověď a to vše.
Děkuji, již zboží nepotřebujeme