- velmi dobré ceny, kvalitní komunikace a doprava bez problémů
- Rychlost dodání
- Celý proces objednání až dodání zcela OK
- Dodána byla silná kyselina a láhev uvnitř byla celá mokrá, návod a popis nečitelný. Nevím proč byla láhev mokrá (kyselina, voda ...) opláchl jsem ji ihned po vybalení - bylo to bez zápachu - asi spíše problém při převozu
Prostě OK
Vážený zákazníku,
děkujeme Vám za kladné hodnocení a zpětnou vazbu. Vaše spokojenost nás velmi těší. Nicméně jsme znepokojeni reflexí ohledně stavu doručeného zboží. Rozhodně se nejedná o standard. Záležitost prověříme a pokusíme se nastavit opatření tak, aby již podobná situace nenastala.
Přejeme, ať se realizace Vašeho projektu s pomocí čističe na dlažby vydaří.
- Rychlé odeslání
- Ceny
- Komunikace
Vážený zákazníku,
děkujeme Vám za kladné hodnocení. Vaše spokojenost nás velmi těší. Přejeme, ať se realizace Vašeho projektu s pomocí stříkané pěnové izolace vydaří.
www.vastap.cz -
nešlo mi objednat přes internet,ale velmi ochotně mi pán na firmě objednal požadované zboží přes telefon
Vážený zákazníku,
děkujeme Vám za kladné hodnocení. Vaše spokojenost nás velmi těší. Přejeme, ať Vám zakoupené výrobky dobře slouží.
do dnešního dne- 29.12. zboží nedorazilo,obchod nekomunikuje
Vážený zákazníku,
děkujeme Vám za zpětnou vazbu. Mrzí nás, že s Vaší objednávkou na osobní odběr nejste spokojena a do budoucna se z těchto chyb určitě poučíme.
Bohužel objednané zboží se nacházelo na jiném skladu, než byl zvolen osobní odběr. Převoz materiálu se nám bohužel nepovedl včas zajistit s ohledem na inventury prodejen v tom období a vánoční otevírací dobu.
Kolegové z prodejny jsou s Vámi domluveni, že Vám jako kompenzaci osobně doručí zboží na Vaši adresu.
Omlouváme se za komplikace a v případě, že bude další společné příště, budeme dělat maximum pro Vaši spokojenost.
Velká spokojenost s obchodem
Vážený zákazníku,
děkujeme Vám za kladné hodnocení. Vaše spokojenost nás velmi těší. Přejeme, ať dětské hrabla na sníh dobře slouží a přinesou radost .
www.vastap.cz -
Rychlé dodání, vstřícnost, dobrá cena
Vážený zákazníku,
děkujeme Vám za kladné hodnocení. Vaše spokojenost nás velmi těší. Přejeme, ať se realizace Vašeho projektu s pomocí podlahového EPS vydaří.
- Ceny
- Rychlost dodání
Vážený zákazníku,
děkujeme Vám za kladné hodnocení. Vaše spokojenost nás velmi těší. Přejeme, ať se realizace Vašeho projektu s pomocí háků pro střešní odvodňovací systém vydaří.
velmi rychlé dodání
Vážený zákazníku,
děkujeme Vám za kladné hodnocení. Vaše spokojenost nás velmi těší. Přejeme, ať se realizace Vašeho projektu s pomocí silikonového tmelu vydaří.
www.vastap.cz -
- Dodržení termínu, ochota a skvělá komunikace.
Vážený zákazníku,
děkujeme Vám za kladné hodnocení. Vaše spokojenost nás velmi těší. Přejeme, ať se realizace Vašeho projektu s pomocí střešního odvodňovacího systému vydaří.
- Rychlé vyřízení
Vážený zákazníku,
děkujeme Vám za kladné hodnocení. Vaše spokojenost nás velmi těší. Přejeme, ať se realizace Vašeho projektu s pomocí rolované minerální vaty vydaří.
Bezproblémová komunikace, rychlé řešení
Vážený zákazníku,
děkujeme Vám za kladné hodnocení. Vaše spokojenost nás velmi těší. Přejeme, ať se realizace Vašeho projektu s pomocí betonové studniční skruže vydaří.
www.vastap.cz -
- Komunikace s prodejcem výborná, rychlé dodání zboží
- -
Vážený zákazníku,
děkujeme Vám za kladné hodnocení. Vaše spokojenost nás velmi těší. Přejeme, ať se realizace Vašeho projektu s pomocí betonové zatravňovací dlažby vydaří.
vše OK
Vážený zákazníku,
děkujeme Vám za kladné hodnocení. Vaše spokojenost nás velmi těší. Přejeme, ať se realizace Vašeho projektu s pomocí betonových plotových stříšek vydaří.
Super
Vážený zákazníku,
děkujeme Vám za kladné hodnocení. Vaše spokojenost nás velmi těší. Přejeme, ať se realizace Vašeho projektu s pomocí redukcí pro podlahovou vpusť vydaří.
- Dobré ceny.
- Rychlé vyřízení.
- Zajímavý sortiment.
Vážený zákazníku,
děkujeme Vám za kladné hodnocení. Vaše spokojenost nás velmi těší. Přejeme, ať se realizace Vašeho projektu s pomocí XPS a lepidla vydaří.
rychlé dodání...
Vážený zákazníku,
děkujeme Vám za kladné hodnocení. Vaše spokojenost nás velmi těší. Přejeme, ať se realizace Vašeho projektu s pomocí dilatačního pásu vydaří.
www.vastap.cz -
místo objednaného rýče mi byl nabídnut jiný, s tím, že je úplně stejný a stejně drahý, jenom pod jiným výrobním číslem. Rýč je ale větší a hlavně těžší, než původně objednaný.
Vážený zákazníku,
děkujeme Vám za zpětnou vazbu. Mrzí nás, že jste s nákupem nebyl spokojen a do budoucna se z těchto chyb určitě poučíme.
Bohužel výrobce ukončil výrobu Vámi objednaného produktu a nahradil jej tím, který jsme Vám nabídli jako alternativu.
- Rychlost dodání a cena
Vážený zákazníku,
děkujeme Vám za kladné hodnocení. Vaše spokojenost nás velmi těší. Přejeme, ať se realizace Vašeho projektu s pomocí XPS vydaří.
www.vastap.cz -
Perfektní komunikace po celou dobu než mi zboží bylo doručeno. Zboží bylo doručeno ještě dřív než bylo první avízo od objednání. A jako třešnička na dortu, přijel velmi milý a ochotný pan řidič, kterého bych doporučila jako zaměstnance všem dopravcům :)
Vážený zákazníku,
děkujeme Vám za kladné hodnocení. Vaše spokojenost nás velmi těší. Přejeme, ať se realizace Vašeho projektu s pomocí betonových poklopů vydaří.
www.vastap.cz