Zboží stále nemám a neobdržela jsem žádné vyjádření.
- Žádná komunikace obchodu, bylo uvedeno doručení do vánoc, ale ještě 31.12.2024 žádná informace o době doručení.
komunikace = 0
Ono mi přišla ale pak jsem jim řekl že ji nechci že ji ruším ale prostě dali mi ji na balíkovna a já ji tam nechám aby si to vzali zpátky až budu mít tolik peněz tak pak si to můžu objednat
Katastrofa, zabaleno tak že do krabice bylo možno strčit ruku. Světelný zvonek neustále blikal, absolutně nereagoval na přepnutí, ulomený háček, hozený do rozbalených bublin. Zboží vráceno, čekám na vrácení peněz.
Reakce obchodu Vanocnisvetlo.cz
velmi nás mrzí Vaše zkušenost a omlouváme se za nedostatečné balení a poškozené zboží. Taková situace rozhodně neodpovídá našim standardům. Ověříme balicí postupy, aby k podobným problémům nedocházelo. Vrácení peněz vyřídíme co nejrychleji, abychom Vám kompenzovali vzniklé nepříjemnosti. Děkujeme za upozornění, pomůže nám to zlepšit naše služby.
S pozdravem,
Tým obchodu Vánočnísvětlo.cz -
- Oproti konkurenci nižší ceny.
- Při nákupu produktu nakupujete u jiné firmy, která při zaslání vadného zboží než nebere telefon a má velmi nízké reference.Bylo mi zasláno vadné zboží a nezvedajií telefon.Odpoved po mailu až po urgenci z mojí strany. Uvidím, jestli vánoční osvětlení letos vůbec stihnu díky této firmě nainstalovat.
Reakce obchodu Vanocnisvetlo.cz
děkujeme Vám za zpětnou vazbu a velmi nás mrzí Vaše nepříjemná zkušenost s dodaným zbožím a komunikací dodavatele. Omlouváme se za komplikace a za to, že jste se musel na odpověď dotazovat opakovaně. Situaci budeme řešit a dodavatele důrazně upozorníme, aby urychlil nápravu. Naším cílem je, abyste měl vánoční osvětlení připravené včas, a uděláme maximum pro Vaši spokojenost.
S pozdravem,
Tým obchodu Vánočnísvětlo.cz -
Dodali mi jiné zboží a tvrdí, že řetěz girlanda je stejný jako uvedený řetěz na jejich stránkách - ježek. Také na fotografii je vidět, že jsou to 2 různé produkty.
Objednávku jsem si nevyzvedla, protože jsem neuměla zaplatit jinak, než z počítače. Ale už mám obnovenou objednávku a zaplaceno tak, jak umím a vyzvednu si v balíkovně. S obchodem jsem spokojená.
Berková -
- Obchod nekomunikuje ani na jednom ze dvou uvedených čísel a ani na email.
Objednávka 22.12.2022 zaplacená převodem "okamžitá platba" a doteď žádná reakce.
Reakce obchodu Vanocnisvetlo.cz
bohužel mezi svátky probíhala inventura a nebylo odesíláno žádné zboží. Vaše objednávka byla již předána na expedici a zítra bude odesláno.
E-mail s dotazem jste psal dnes a dnes Vám bylo i odpovězeno, takže "obchod nekomunikuje" není úplně pravda.
S pozdravem a přáním hezkého dne
Tým Vanocnisvetlo.cz