• Rychlost dodání
    • Zboží bylo ihned i odběru. Jakmile jsem si jej vyzvedla, tak mi bylo až na místě sděleno, že nemají to co jsem si objednala, ale že mají podobný produkt, který funguje stejně. Bohužel produkt nefungoval vůbec, vyhozené peníze.
    • Měla jsem naplánované sundání vlasů, ale bohužel s produktem který jsem zakoupila to nebylo možné

• Kartac na vlasy uplny smejd!!!Po prvnim cesani hned padali stetiny.Kvalita ZADNA!!!!

• cena byla vyhodnejsi a doufala jsem, ze vlasy puvodem z "Indie a okolnich statu" budou kvalitnejsi nez vlasy z Asie, ktere nabizi vetsina konkurence.
    • nekvalitni vlasy
    • uplne jiny odstin
    • trcici nite ze spoju
    • mala hustota

Vlasy dorazily zmuchlane, zohybane, zamotane, ve vrchni casti je tak malo vlasu, ze jsou videt spoje. Odstin "stredne hneda" (jedina hneda v nabidce) ma vypadat (a je) na strankach specifikovana jako "tmava" a na prilozenem vzorniku je nejblizsi odstinu cerne. Dorazila mi zluto-hneda, velice svetla, cast vlasu vypada, ze je obarvena z sedych (leskne se zlato-bilym odstinem) - do vlasu je dokonce v jednom miste nasita svetle modra nit.
    Zbozi okamzite vracim a uz nikdy vice.

Reakce obchodu ÚžasnéVlasy.cz

pokud se zbožím nejste spokojená, tak se velice omlouváme.

Vrácený balíček jsme již obdrželi a peníze jsme zaslali zpět na Váš účet.

Za několik let, co e-shop provozujeme máme vyřízených několik stovek objednávek a od našich zákazníku jsme neobdrželi podobné negativní hodnocení.

Hezký den

Veronika z ÚžasnéVlasy.cz

• zboží nepříjde, už měsíce čekám

Reakce obchodu ÚžasnéVlasy.cz

omlouváme se, ale Vámi objednaný produkt jsme museli stáhnout z prodeje. Informaci o zrušení objednávky Vám včas přišlo na e-mail.

Přejeme hezký den

Tým ÚžasnéVlasy.cz