Tak hroznej materiál,že se mi nechtělo věřit,že jsou to ty tepláky od Wolfa! Nikdy a jěště jednou Nikdy si je už nekoupím.Jsou to čínský šunty plastový. Žádný příjemný požitek při nošení není! František
Dobrý den pane Františku,
je mi líto, že jste nebyl s dodanými tepláky spokojen. Samozřejmě můžete tepláky vrátit a my Vám za ně vrátíme penízky zpět. V nabídce máme i hladký typ tepláků. Tyto vroubkované jsou prostě jiné a někteří zákazníci si je žádají.
- Rychle dodani
- Nepřesný popis u produktu. Chybí vyrobce.
Dle úvodní stránky - šikovně české švadlenky očekáváte česky produkt a ne kalhoty vyrobené v Číně. U produktu by měl byt uveden výrobce, jinak je zavádějící.
Proto nedoporučuji. Jinak dorazilo v pořádku. Komunikace atd.funguje.Reakce obchodu U Wolfky.cz
Vážený zákazníku,
na úvodní straně máme uvedeno u tepláčků s výšivkami, že jsou ušity šikovnými českými švadlenkami, což je pravda. Dále nám české švadlenky šijí pyžama značky Betty mode. U těchto produktů, to máme v detailu produktu uvedeno. Dále nabízíme i jiné české značky, ale také zboží zn. Wolf, které je šité v Číně. U těchto produktů je uveden výrobce Wolf a rozhodně u těchto produktů nikde nepíšeme, že jsou šité v ČR. Nicméně to nic nemění nic na faktu, že toto oblečení je u našich zákazníků velmi oblíbené pro svou kvalitu i příznivou cenu.
U každého produktu máme výrobce uvedeného dokonce na 2 místech v detailu produktu. 1) v horní části, 2) ve spodní části.
Pokud nejste s dodaným zbožím spokojen, tak nám jej můžete samozřejmě do 14 dnů bez udání důvodu vrátit a my vám vrátíme peníze.
Vaše Wolfka -
- popis zboží neodpovídá skutečnosti
- málo až žádné zboží v odpovídající velikosti
Dobrý den paní Koubová,
objednávala jste bundu Loap, kterou jste hodnotila jako slabou. Jedná se o zimní bundu s odlehčenou výplní technosoft. Ne vždy musí být zimní bunda hutná a těžká. To, že je bunda lehká, je její benefit.
Nabízela jsem Vám vrácení bundy, což jste nevyužila. Zboží ve vel. 140 i ve vel. 134-140 pravidelně doplňujeme a mrzí mě Vaše nařčení, že nemáme žádné zboží v této velikosti. Je pravda, že poslední měsíc se mohlo stát, že byla nějaká velikost některé dny vyprodaná, ale odcházelo denně více než 100 balíčků. Při expedici jsme zároveň naskladňovali. Holky jedou na 150 % a snaží se ze všech sil, aby bylo zboží obratem naskladněno a zároveň včas odcházely balíčky od nás.
Vaše Wolfka -
- Zboží nebylo do dnešního dne doručeno, obchod nereaguje na email, telefon nezvedá.
Obchod nedoporučuji, zboží nebylo doručeno.
Dobrý den paní Olivová,
Vaše objednávka nemohla být doručena, protože nám nedorazila Vaše platba. Posílala jsem Vám upomínku dne 6.4.2020.
Dne 9.4.2020 jsem vás zkoušela kontaktovat. Telefon mi nikdo nebral, proto byla objednávka stornována.
Dne 16.4.2020 jste nám zasílala e-mail, že Vám zboží nedošlo a poslala jste potvrzení platby. Na základě tohoto potvrzení jsem zjistila, že jste platbu odeslala na špatné číslo účtu. Zkoušela jsem Vám opět volat. Telefon nikdo nebral, tudíž jsem Vám poslala e-mail, že byla objednávka stornována, protože byla platba zaslána na špatné číslo účtu a není uhrazená.
Dnes se mi po napsání této recenze podařilo s vámi telefonicky spojit. E-maily jste našla ve spamu a již jsme se domluvili. Na zmeškané hovory volám zpět. Volala jste nám pouze jednou a to dnes. Telefon jsem nestihla zvednout a než jsem Vám zavolala zpět, tak jste napsala tuto recenzi.
S pozdravem a přáním krásného dne
Ludmila Vargová -
rozměry neodpovídají nabízeným údajům materiál špatně popsán
hezký den H.B.Reakce obchodu U Wolfky.cz
Vážená paní Bělanská,
uvedené složení 95 % bavlna, 5 % elastan mi v popisku připadne dostačující, dále doplňujeme, že 3/4 legíny jsou pružné a do jaké šířky je možné je maximálně natáhnout.
Samozřejmě se může stát, že je nějaký kus označen špatnou velikostí. Pokud tomu tak bylo, tak se stačí ozvat a my Vám je vyměníme.
Vaše Wolfka -
Velikosti kalhot jsou o několik čísel větší než v normálním obchodě.
Dobrý den paní Koubová,
firma Wolf dělá oblečení kapku větší než je běžné číslování, proto uvádíme u každého produktu přesné rozměry v popisku. Samozřejmě záleží s jakou značkou zboží porovnáváte.
Kdo u nás nakupuje častěji, tak ví, že není problém jakékoliv zboží vyměnit za menší. Do každého balíčku přibalujeme papírovou vrácenku, která slouží i na vrácení zboží. Stačí ji jednoduše vyplnit a poslat se zbožím zpět na naši adresu.
Výměny provádíme obratem.
www.uwolfky.cz -
- strašně velké velikosti
Dobrý den paní Novotná,
mrzí nás vaše nedoporučení. Rozměry jsou uvedeny u každého produktu, tak není nic jednoduššího, než si vše doma v klidu poměřit podle oblečení, které váš syn nosí. Každý výrobce má jiné rozměry, každopádně, kdo u nás nakupuje častěji, tak ví, že není problém zboží vyměnit za menší.
Vy jste část zboží vrátila, za toto zboží vám bude vystaven opravný daňový doklad a částka odeslána na vaše číslo účtu.
www.uwolfky.cz -
Dodání bez problémů a rychle. Bohužel většina uvedených velikosti hlavně deckeho oblečení neodpovídá.
Dobrý večer,
mrzí mě, že náš obchod nedoporučujete kvůli rozměrům oblečení. Objednávky se snažíme expedovat obratem a u celého sortimentu uvádíme přesné rozměry, takže pokud byste použila metr a poměřila si rozměry, podle oblečení, které nosíte, tak byste lehce zjistila, že Wolf dělá oblečení větší než je běžné číslování.
Každý výrobce má jiné rozměry, proto oblečení pečlivě měříme a upozorňujeme na to v našem e-shopu, že je lepší si oblečení poměřit.
Jinak pokud někdo objedná velikost, která nevyhovuje, tak oblečení rádi a bez problémů vyměníme za jiný kus.
https://www.uwolfky.cz -
Zboží bylo doručeno, bohužel musím říct že už si odtud neobjednám. V obalu v kterém mi přišlo zboží bylo nalité olejem, nevím jestli je chyba v obchodě nebo v dopravci, nicméně zkoušet to příště nebudu. Naštěstí zboží od oleje nebylo, protože bylo zabalené. I přesto všechno zboží bylo podle mých představ.
Vážená paní Šutková,
moc nás mrzí Vaše reakce i forma jakou jsme se o této situaci dozvěděli.
Pokud byl obal politý olejem, došlo k tomu zřejmě při přepravě, což bohužel neovlivníme. Od nás odchází balíčky v bezchybném stavu a samozřejmě se při přepravě může cokoliv přihodit.
Pokud byste se ozvala dříve než při tomto hodnocení, tak jsem mohli celou situaci vyřešit k vaší spokojenosti.
Kdo u nás nakupuje pravidelně, tak ví, že každý problém se dá vyřešit. Nestavíme se zády reklamacím ani jiným problémům.
Proto žádám i další zákazníky, kteří si tuto recenzi přečtou, aby se ozvali mailem, či telefonem, pokud budou mít jakýkoliv problém s dodaným zbožím. Každý problém má nějaké řešení.
info@uwolfky.cz
tel. +420 724 136 595 -
- Prodava zboží zřejmĕ z druhé ruky.V hrozném stavu.
Nekvalitni zbozi.Nite couhaly z celeho svetru.Byla odstrizena latkova visacka.U mikiny prupiskou pocmarany kus a vystrizeny kus latkove visacky.
Dobrý den paní Špačková,
oba dva kusy, které jste zakoupila byly outletové zboží z Anglie. U outletu bývají visačky odstřižené nebo mohou být propiskou proškrtané. Pokud se jedná o outletové zboží je to v popisu uvedeno.
Nejedná se o použité zboží. Nicméně cena je také úměrná outletovému zboží. Ze zákona máte právo do 14 dnů zboží vrátit. Pokud byste nás kontaktovala, mohly jsme se na vrácení zboží domluvit.
Nicméně děkujeme za recenzi.
Ludmila Vargová -
Recenze byla odstraněna na základě podkladů od obchodu.
- komunikace s personálem
- nepřehledné webové stránky
pruměrný,v balíku nebyla faktura
Reakce obchodu U Wolfky.cz
Dle obchodních podmínek fakturu zasíláme mailem (bod 5 - viz níže). Vzhledem k tomu, že byla objednávka objednána 6.6.2013 v 9,54 hod a tentýž den byla vyexpedována, neshledávám problém v komunikaci.
Zde historie objednávky:
Čtvrtek 06. červen 2013 13:19:36 Zboží na dobírku připraveno + zaslán mail o připraveném zboží
Čtvrtek 06. červen 2013 15:38:40 Dobírka odeslaná + byl zaslán mail s fakturou.
Na poště byl nějaký problém se servrem, tudíž balíček odešel následující den ráno.
06.06.2013 15:31:23 13 - Adresní údaje 25763 - Trhový Štěpánov
07.06.2013 08:16:00 21 - Řádně podaná zásilka - do rozhodné doby 25763 - Trhový Štěpánov
10.06.2013 02:42:00 51 - pořízeno na pochůzku 60010 - Depo Brno 71
10.06.2013 10:26:00 51 - výprava zásilek na odpolední doručování 60010 - Depo Brno 71
10.06.2013 17:01:00 82 - Uložena - na žádost adresáta 60600 - Brno 6
10.06.2013 18:10:00 82 - Uložena - na žádost adresáta 60010 - Depo Brno 71
14.06.2013 09:16:00 91 - Doručena 60600 - Brno 6
5. Elektronická faktura
Šetříme lesy Doklad o nákupu zboží Zákon č. 563/1991 Sb. o účetnictví.
Faktura, daňový doklad o nákupu zboží, je vystavena dle Zákona o účetnictví (Zákon č. 563/1991 Sb., o účetnictví) a zasílána v elektronické podobě PDF v příloze na Váš e-mail. Fakturu si můžete vytisknout sami. Faktura slouží jako doklad o nákupu a zároveň jako záruční list. Vytištěná faktura v elektronické podobě PDF je platným daňovým dokladem a obsahuje veškeré zákonem stanovené náležitosti. V případě, že trváte na vystavení faktury nebo nemáte možnost si fakturu sami vytisknout, napište svůj požadavek při zadávání objednávky a my Vám fakturu ke zboží přiložíme. Pro případnou reklamaci je nutné ke zboží přiložit fakturu viz. Reklamační řád.
Za www.eshop-wolf.cz