Bezvadná komunikace a med je opravdu velice dobrý.
- Rychlé doručení
Naprostá spokojenost.
- S tímto obchodem mám jen ty nejlepší zkušenosti
Velmi rychla doprava, skvele zabalene a dodatecne darecky. S usmevem jsem rozbaloval. Vřele doporučuji.
velmi pečlivě zabaleno, ale bohužel kvalita medu velmi špatná, je tak řídký, že se nedá nabrat na lžičku
Reakce obchodu Rodinné včelařství UULL
mrzí nás, že konzistence medu nesplnila Vaše očekávání. Rádi bychom jen doplnili, že hustota medu není ukazatelem jeho kvality. Je zcela přirozené, že se jednotlivé medy liší svou konzistencí podle původu nektaru, počasí i období sklizně. Některé jsou hustší, jiné zůstávají déle tekutější.
Všechny naše medy jsou 100% přírodní, bez jakýchkoliv úprav nebo přidávání vody, a každý z nich prochází pečlivou kontrolou kvality. Při každém vytáčení medu navíc kontrolujeme jeho obsah vody, který u našich medů nikdy nepřekračuje 18 %, což je jedním z důležitých ukazatelů správně vyzrálého a kvalitního medu.
Dovolíme si také poznamenat, že tvrzení, že se med „nedá nabrat na lžičku“, nám připadá poněkud přehnané a neodpovídá vlastnostem našich medů. Přirozeně tekutější konzistence rozhodně neznamená, že by med nebylo možné běžně nabrat na lžičku nebo používat v kuchyni.
Věříme, že tato informace pomůže i ostatním zákazníkům lépe porozumět tomu, že přirozená konzistence medu se může lišit a není známkou nižší kvality.
S pozdravem,
Viktória Treml -
- Rychlost doručení
Vse bezvadne!
Je vidět, že majitelé této firmičky milují svou práci a žijí svým posláním. Je to vidět na jejich produktech i na jejich zabalení, pečlivosti. Žehnám takové práci. Děkuji za existenci takové firmy. Jen houšť a větší kapky. :)
- Chutny, kvalitni
Vse v pořádku. Objednám i znovu.
Spolehlivé jednání obchodu. Vše, co uvádějí na svých webových stránkách je skutečně pravda.
- Výborný med
- bleskové zaslání
- mega super zabaleno - objednávali jsme medy i medoviny a vše perfektně zabaleno, nešlo by rozbít, i kdyby se o to někdo snažil
Medy objednávám pouze zde už dlouhodobě. Jako vždy došlo vše rychle a opravdu poctivě a perfektně zabalené. Produkty jsou výborné, za normální ceny. Budu nakupovat dále a vřele doporučuji.
i přes problém s platbou, která neproběhla, vše jde podle plánu. Obchod komunikuje a je vše na dobré cestě, zboží již frčí.....
spokojenost -
Dobrý, rychlé dodání a poctivě zabaleno.
- Doporučuji obchod, je 100% ve všem
- Velice dobré
Rychlé dodání, skvělé produkty. Spokojenost :)
❤️❤️❤️❤️❤️