- Měli produkty, které jsem chtěla.
- Dlouhá dodací lhůta.
- zboží hezké
- dlouhá dodací doba
- týden po objednávce, zboží stále nedorazilo
Objednala jsem to, co měli mít skladem. Objednávku jsem obratem uhradila. Napsali mi, že část zboží nemají - místo toho nabídli jiné, dražší. Jinak na mou objednávku a platbu dosud nereagovali... Zřejmě je budu muset kontaktovat já, zda alespoň část zaplaceného zboží dodají...?
Reakce obchodu U Terezky
Dobrý den paní Růžičková, patrně došlo k nedorozumnění, obratem po obdržení objednávky a platby jsme Vás kontaktovali zprávou, že jedna položka z objednávky je, bohužel, vyprodána a zda vyberete nějakou náhradu (u dražšího zboží nabízíme bez doplatku)nebo zda máme za tuto položku vrátit peníze a odeslat zbytek objednávky nebo zda zrušit celou objednávku a vrátit peníze? Na tuto zprávu jste dosud nijak nereagovala, jak jste sama napsala. Jak máme tedy objednávku uzavřít, pokud nevíme jak? Omlouváme se za nedorozumnění, zkoušela jsem Vám i opakovaně volat... snad se nám podaří se spojit a vyřídit objednávku k Vaší spokojenosti. Omlouváme se za způsobené komplikace s vyprodaným zbožím.
Přejeme hezký den :)
Uzavření objednávky: Vracíme peníze za vyprodanou položku včetně poštovného a odesíláme zbytek zboží (poštovné zdarma jako omluva za komplikace). Hezký den. :) -
- Pomalé vyřízení objednávky
Objednáno 23.11.2022, 2.12.2022 ještě nic nepřišlo.
Reakce obchodu U Terezky
Dobrý den, omlouváme se, Vaše objednávka byla přijata v době Black Friday, kdy se extrémně navýšil počet objednávek a došlo k přetížení expedice. Z tohoto důvodu se opozdilo odesílání objednávek o cca 2-3 dny. Omlouváme se za vzniklé potíže. Vaše zásilka byla již předána PPL. Jako omluva byl přidán dárek a kod na slevu. Děkujeme za pochopení.
Přejeme hezký den. -
- Objednávala som 24.11.2022 a hneď zaplatila. 4 dni mali objednávku v stave "čaká sa na platbu" a až po tom, čo som im poslala mail s potvrdením o platbe, zmenili stav objednávky na "odesláno". Ani po týždni od objednania a zaplatenia nič neprišlo. Keď som si chcela skontrolovať, v akom stave je zásielka u prepravcu, musela som si opäť vyžiadať číslo zásielky mailom. Stav objednávky u prepravcu po týždni od objednania je "Čekáme na přijetí zásilky do přepravy, případně je zásilka na cestě ze zahraničí." Som zvedavá, či niečo dorazí a čo to bude za "kvalita".
- Komunikácia obchodu je veľmi slabá.
Rozhodne nedoporučujem.
Přejeme hezký den. -
Nikdy více, doporučuji se obchodu se vyhnout velkým obloukem
Zboží, které bylo uvedeno skladem, ani po týdnu od zaplacení nedorazilo - v dnešní době neakceptovatelné
- Dorazilo úplně jiné zboží než jsem si objednala.
Bohužel mi eshop zaslal úplně jiné zboží. Jelikož se však blíží synovy narozeniny a nestihlo by se to vrátit a objednat znovu to správné, jsem nucena si jej nechat. Příště už zde ale nenakoupím.
- Po 5 dnech od zaplacení zásilka stále čeká na převzetí do přepravy jsem zklamaná.
- velký výběr
- Týden trvá vyskladnění zboží, které je psané skladem.
- Chtělo by to přehlednější e-shop.
Nejpomalejší e-shop, v kterém jsem kdy nakupoval.
- Stále jsem zboží neobdržel
- Doba dodání zboží neodpovídá. Už je to šest dní a stále se nic neděje. Jedenáctého července okamžitá platba, zboží údajně dáno k expedici až ve čtvrtek jediná komunikace a od té doby mi to hlásí stav zásilky "objednávka".. Během čekání mi dorazily další 2 balíky z jiných eshopů objednané déle a to ještě přes českou poštu. Co dodat. Doufám, že alespoň zboží bude odpovídat popisu a set bude obsahovat vše co je na obrázku.
Vzhledem k tomu, že ani po týdnu zásilka nedorazila. Obchod nedoporučuji. V obchodních podmínkách mají uvedeno vyřízení objednávky, pokud je zboží skladem - 48 hodin. Po týdnu je stále stav objednávky - vyřízuje se.
- Zboží nedorazilo
Přes to,že je zboží stále vedeno skladem,nedorazilo.Obchod nedoporučuji.
- Nespolehlivost
- Dlouha doba dodani
- Komunikace nulova
- Destnik pusobi dost lacine
- Postovne stoji polovinu co produkt
Vybrala jsem destnik s Tlapkovou patrolou pro syna (transparentni) a kvalita silena. Jasne, za ty penize nemuzu cekat asi buh vi co..Tenky plast, lepe receno folie, ktera uz prisla na nekolika mistech s ryhami, ve kterych se casem udela dirka. Mame doma jeste jeden transparentni destnik, obycejny, bez motivu a musim rict, ze kvalita uplne nekde jinde.
Myslim, ze s destnikem Tlapkova patrola pujde syn 1x ven a muzu ho vyhodit. Vracet zpet za 120Kc postovne se mi vazne nechce. Velke zklamani.. -
Dlouhá dodací lhůta,drahé poštovné,není možnost zaplatit kartou
- neexistujici zboží
Zbozi jsem zakoupila 17.11. A porad nic
Reakce obchodu U Terezky
Dobrý den, velmi nás to mrzí a velmi se omlouváme, zásilka je od 26.11.2020 v systému PPL, ale bohužel všichni přepravci jsou v této nelehké době přetížení a zásilky se doručují s týdenním zpožděním, omlouváme se a věříme, že zásilku PPL doručí co nejdříve, děkujeme za pochopení.
- nekomunikuje ,nezaslal po 14 dnech jedinou zprávu
Reakce obchodu U Terezky
Dobrý den, děkujeme za Vaši recenzi, kontaktovali jsme Vás ohledně objednávky obratem, pak ještě jednou a nyní po zveřejnění hodnocení znovu, ale žádná zpětná vazba od Vás ani jednou nepřišla, omlouváme se, ale objednávku takto nelze dořešit... Je nám to líto.