- Slečna v obchodě velice příjemná a ochotná, byl to příjemný nákup
- rychlé a seriózní jednání, děkuji
Vše ok.
Horské kolo přišlo krásně zabalené a seřízené. Stačilo jenom nasadit přední kolo, řidítka a sedlovku. Obchod dokonce udělal dostupnější garanční prohlídku tím, že poslal poukaz na prohlídku do sítě servisů. Před odeslání jsme obdrželi dotaz na to, na jak těžkého jezdce mají vidlici nafoukat, což hodnotím velmi pozitivně. Pokud váháte nad objednávkou kvůli obavám z toho, že přijde kolo, na kterém bude potřebovat dělat spoustu věci, tak to vůbec není potřeba. Těch pár úkonů zvládne opravdu každý. Urban Sport mohu s klidným srdcem doporučit a těším se na další nákup.
Rychlost dodání.
- Spolehlivost
Vše proběhlo, jak mělo. Objednáno v pondělí odpoledne - doručeno středa dopoledne.
- Rychlé vyřízení objednávky
- Rychlost doručení, pěkné zboží
Vřele doporučuji
Výhodná akce. Ověřený obchod.
Spolehlivý, vždy včas a v kvalitě. V případě špatné velikosti vrácení není problém. Velmi doporučuji
- vše v pohodě a rychle vyřízeno
vše OK
Trefil jsem slevovou akci a koupil za parádní cenu, už se těším až je vyzkouším.
Vše Ok.
Dobrá cena, rychle dodání
- Vše proběhlo bez sebemenších komplikací
- Rychlost doručení
- bezproblémová objednávka
- rychlé doručení
Bohužel mi nesedla velikost bot, ale jinak vypadaly velmi pohodlně. Co se týče obchodu, využil jsem slevy na první nákup, objednávka přišla rychle, dodání kurýrem proběhlo také rychle a bez poškození zboží. Boty jsem vrátil a věřím, že peníze budu mít brzy na účtu. Mohu obchod jen doporučit.
+ funguje dle očekávání, poradili jste telefonicky
- neshledal jsem žádný problém, resp. byla inzerována sleva 200,-Kč, ale asi jsem ji já neuměl použít -
Vše absolutně v pořádku.