Ani se nenamáhali sundat cenovku 4,90 euro ,cena za produkt včetně DPH
byla 130 Kč. Budu muset i tyto produkty nakupovat v zahraničí.Reakce obchodu Unizdrav.cz
děkujeme za Vaši zpětnou vazbu.
Chápeme Vaše zklamání, proto máte možnost zaslat na náš e-mail tuto informaci, abychom s Vámi mohli situaci dořešit.
- Brzké dodání
děkujeme za Vaši zpětnou vazbu.
Těší nás Vaše spokojenost s dodáním.
Co se týká návodů k použití, tyto zasíláme zákazníkům e-mailem, protože je to ekologická forma šetrná k životnímu prostředí.
Rychlost, spolehlivost
děkujeme za Vaši zpětnou vazbu.
Těší nás Vaše spokojenost s našimi službami a uděláme maximum pro to, abychom tento standard udrželi i při Vašich dalších nákupech.
- Pokud objednáte do 11h následující den máte objednávku
- Mě přišla do 48 h
- Skvele komunikují, doporučuji
Rychlé jednání,rychlá odpověď a i při odpolední objednávce do 48h doma. Nemám co dodat.
Přejeme pěkný den. -
- Zboží přišlo rychle a dobře zabalené.
- rychlost , komunikace
Přejeme pěkný den. -
rychlé vyřízení objednávky, zboží odpovídalo popisu
- rychle a kvalitně
vynikajicí
Přejeme pěkný den. -
Zboží mně bylo doručeno do 48 hodin od předání zboží do expedice.
Jedna z objednaných věcí mně přišla poškozená a i pro mě nevyhovující, tak ji vracím. UZatím to navaracení probíhá v pořádku.Reakce obchodu Unizdrav.cz
děkujeme za Vaši zpětnou vazbu.
Mrzí nás vzniknuté komplikace při doručení Vaší zásilky, proto děláme maximum pro to, aby byli naši zákazníci spokojeni. Na zlepšení našich služeb stále pracujeme.
V případě jakýchkoli otázek neváhejte kontaktovat naši infolinku. Přejeme pékný den. -
- Rychlost vyřízení objednavky
- Velice spokojená moc a moc dekuji
Rychlé vyřízení objednávky, spokojenost
Přejeme pěkný den. -
- Rychlost, třetí den po objednání zásilka dorazila.
Přejeme pěkný den. -
Objednávka byla vyřízena v pořádku a rychle.
děkujeme za Vaši zpětnou vazbu.
Těší nás Vaše spokojenost s našimi službami a věříme, že udržíme tento standard pro Vaše další nákupy.
- Celkem rychle vyřízena objednávka
- Zboží došlo pečlivě zabalené a nepoškozené přesto že v krabici byla díra tu asi udělala pošta
- Žádná
Spokojenost, ráda v obchodu objednám i příště
- Zboží dorazilo
- Příjemná cena
- Balení bylo v hroznem stavu, jako kdyby jej někdo pošlapal - výrobek jako takový však nejeví známky poškození
Zboží dorazilo do pár dnů - za mne žádný problém.
Cena byla jedna z nejnižších na trhu.
Balení výrobku bylo poničené, což nepůsobí moc dobře.Reakce obchodu Unizdrav.cz
děkujeme za Vaši zpětnou vazbu.
V první řadě se omlouváme za komplikace způsobené balením - v případě komplikací doporučujeme kontaktovat inforlinku společnosti Unizdrav.
Co se týká kvality a ceny, těší nás Vaše spokojenost a uděláme maximum pro udržení našich služeb.
Přejeme pěkný den. -
Super jednání a dodání zboží Doporučuji
Vždycky spokojenost, rychlé dodání
Přejeme pěkný den. -
- Rychlé, profesionální jednání, vlastní doprava s ochotným řidičem, spokojenost s dodaným křeslem
Přejeme pěkný den.