• Perfektní jednání, paní, která vyřizovala objednávku byla velmi ochotná a milá. Jsem nadmíru spokojená již řadu let s vašimi výrobky. Celkově super spolupráce

Vše ok.

• Kvalitní výrobky, výborná komunikace, rychle dodání

Perfektní a ochotní zaměstnanci obchodu.

kvalitní zboží

Naprostá spokojenost. Perfektní servis.

První nákup rok 2000 . stůl a křesla plus polstry .Po 24 letech pouze z oxydoval lak . Asi před osmi roky jsme kupovali soupravu na balkon a po 23 letech nové polstry. Doporučuji vysoká kvalita výrobků ve srovnání s výrobky stejného druhu zakoupené v e schopech, ulomené sváry a rezavé po pár létech.To jsem viděla na vlastní oči u příbuzných.

• žádné výhody
    • 9 dnů od objednání zboží, které bylo skladem a dosud nedorazilo, obchod nekomunikuje.

Nedoporučuji!

• kvalita, spolehlivost

Zboží mi bylo doručeno na adresu, kurýr Top trans byl velmi milý a pomohl mi oba balíky zahradního nábytku donést domů. Zboží bylo pečlivě a důkladně zabalené. Opravdu tak bytelně, že se přepravou nemohlo nic stát. To jsem velmi ocenila. Stolek i křesílko jsou perfektní. Jsem moc spokojena.

• Možná jsem nehledal dobře, ale podle mne nabízí unikátní výrobky na trhu.
    • Dobrá komunikace s obchodem.

Potřeboval jsem jednotlivost a dostal jsem ji okamžitě.

Rychlost, dostupné náhradní díly.

Vše proběhlo tak jak jsme se domluvili.

Ochotný personál, nepravdivé informace na stránkách.

vždy je objednávka velmi rychle vyřízena

• Nákup přímo od výrobce.
    • Pozor na prodejce, kteří nabízí "stejné" výrobky, ale jejich původ je nejasný.
  • Recenze byla smazána z důvodu porušení obchodních podmínek. Recenzi nesmí psát uživatelé jakýmkoliv způsobem spříznění s daným obchodem.