Výborný služby
Vše OK
- Dobrá cena
- Pěkný prodejce
- Kamenná prodejna
Dobrá značka zboží přes kamennou prodejnu s dobrém jménem
- Maximálně ochotní
- Spokojenost
- ceny
- výběr
- rychlé dodání
Dobře zabaleno, rychle dodáno.
Rychlé dodání.
Rychlost, ochota a komunikace - velká spokojenost. Děkuji.
- Super
- Objednal jsem špatný regál. Moje chyba. Jel jsem ho vyměnit do Valasskeho Meziříčí za správný. Byl jsem zde těsně po 8 hodině ranní - těsně po otvírací době. Člověk by čekal vstřícný personál, ale opak byl pravdou. Dvě starší zaměstnankyně nebyly vůbec ochotně nijak spolupracovat. Až mladší paní prodavačka projevila zájem něco řešit a pomoct.
- Rychlé a vstřícné jednání
- O žádné nevím
- Skvělý obchodník, zboží skladem, rychlá dodávka, lze jen doporučit, naprostá spokojenost.
Tým UNI HOBBY -
Jsem spokojená s nákupem u vás, zboží bylo doručeno v pořádku a obratem. Děkuji.
- zboží nebylo označeno štítkem objednavatele, protože bylo složeno na jiném místě a dotyčný nevěděl komu patří , naštěstí se vše vyřešilo a zboží se našlo
- Při chybném nakoupení zboží, jsem chtěl toto nepoužité vrátit a zakoupit nové, neuvěřitelné těžkosti a nebylo to možné !!
děkujeme za Vaši recenzi.
Kontaktujte prosím náš zákaznický servis.
Kontaktní formulář naleznete na našich stránkách v sekci "prodejny".
Tým UNI HOBBY -
- Nedostatečné zabaleno jinak ok.
- Rychlost dodání zboží
- Zboží přivezl dopravce ve špatném stavu! Přepravci vše nafotili při převzetí z obchodu, k případné reklamaci. Byly odštípané rohy u 3 OSB desek. Vše sjelo z hranolů, které nemají smysl tam vůbec dávat,pokud jich nebude víc vedle sebe! A převazovat 2x paletu,nemá vůbec žádný smysl! Vše sjelo i tak. Bohužel se tato situace opakovala již podruhé! Příště zvážíme nakupování v tomto obchodě.
- velký výběr
Nákup objednaného zboží proběhl v pořádku a bez problémů.
Tým UNI HOBBY