3.nákup a vždy 100%
- - kvalitní výrobky za příznivou cenu
- - rychlé doručení
- Velmi široký sortiment, dodání do dvou dnů.
Určitě doporučuji.
Objednávka byla v pořádku. Byla jsem spokojená.
spokojenost
Zboží mi bylo doručeno za cca 3 týdny, a to až po urgenci, přestože na webu byla informace o expedici do 2 dnů.
Pochybuji také o kvalitě, jelikož umělý živý plot v rozměru 150/300 je složen z několika dílů a vše je spojeno plastovými očky. Již při dodání část listů odpadla.Reakce obchodu umely-zivy-plot.cz
děkujeme za příspěvek, nicméně zboží nebylo dodáno za 3 týdny ale 9. pracovní den od objednání (resp. ihned po vašem emailu). Je pravda že se stala chyba na naší straně a nebylo odesláno ihned po objednání za což se vám znovu omlouváme. Zboží bylo skladem ale interní chybou se jevila objednávka jako vyřízená i když nebyla na což jsme přišli až po vašem emailu. Zboží pak bylo obratem odesláno. Objednaný plot je sestaven originál již z výroby ze čtverců 50x50cm, tento systém umožňuje zákazníkovi v případě potřeby přizpůsobit velikost přeskupením na jiný rozměr. -
Již jsem jednou hodnotila. Naprostá spokojenost, proto nakupuji znovu.
- Rychlost, ochota
rychlé vyřízení a dodávka
OK
- Dobrý obchod
Dodání proběhlo velice rychle, nepočítal jsem s takovou rychlostí a zásilku jsem si raději nechal převéz do výdejny. Nyní jsem umělý bambus namontoval na zábradlí terasy - vypadá skvěle, máme totiž i fasádu v okrové barvě. Tak snad jen ať vydrží co nejdéle.
Perfektní komunikace a rychlost dodání.
- Přehledná nabídka.
Rychlé vyřízení objednávky.
Zboží přesně podle nabídky, kupuji už opakovaně, je to skvělé zastínění. Vydrželo zimu a všechno počasí a že bylo kruté mnohdy....
- objednávka byla bez problému.
Nakupuji zde opakovaně, jsem spokojená s výběrem zboží i rychlým doručením. Doporučuji
Rychlé, spolehlivé, plná spokojenost s obchodem.
- Rychlé jednání .
Velmi rychlé vyřízení a dodání.