• bez problémové dodání

• první zkušenost
    • VERDE ECO VETRI E SPOLVERO 0,75l - čistič skel dorazil bez rozprašovače. Objednává se samostatně?

Nic nepřišlo ani se nikdo neozval. Ruším objednavku

Reakce obchodu Uklizený dům

Dobrý den, děkujeme za zpětnou vazbu, ale u Vaší objednávky jste zadala formu převzetí "Osobní odběr", platba "Hotově". Z tohoto důvodu Vám objednávka nebyla odeslána. Děkujeme za pochopení

Došlo, spokojnosť

• komunikace
    • termín dodání

Zboží bylo dodáno až po šesti týdnech od objednání, což je celkem zklamání. Chápu že to byla nějaká kombinace nešťastných náhod, nicméně pokud objednávám zboží pro potřeby firmy, je tato doba pro mne těžko stravitelná.. Tím ale nechci nikoho odradit, pokud by to byla jen nahodilá situace..(je ale potřeba s touto možností počítat). Co se týče komunikace obchodu hodnotím pozitivně ve smyslu že mi telefon vždy zvedli nebo i sami od sebe volali, negativně ve smyslu že jsem se většinou stejně nic nového nedozvěděla...Zboží ale nakonec dorazilo, takže se dalším nákupům nebráníme..

• Bezproblémový nákup

vše OK

• Zboží dorazilo v poradku.

Zaplatila jsem si doručení do kanceláře, zboží jsem si musela vyzvednout v zásilkovne. Přestože máme na recepci stále někoho k dispozici, přišla mi zprava, ze jsem nebyla zastihnuta.

Reakce obchodu Uklizený dům

Dobrý den, vzniklé problémy nás mrzí vaší objednávku jsme odeslali, o její doručení se měla postarat doručovací společnost.
    Chyba není na straně našeho obchodu a proto negativní recenzi směřujte přepravní společností.
    Děkuji společnost Uklizený dům s.r.o.

vše funguje v pořádku

+ solidní cena
    + rychlost dodání
    + dobrá komunikace

Společnost Uklizený dům s.r.o.

Dobre ceny, rychle doručení.

Společnost Uklizený dům s.r.o.

• Vše bylo v pořádku a zboží splnilo očekávání

• velký výběr
    • rychlé dodání
    • dobré ceny

Vše proběhlo v pořádku

rychle a spolehlivě

Rychlé dodání

Supr

• Perfektni jednani, technicka podpora, prijemni lide, i pred zavirackou

Vše proběhlo rychle a v pořádku.

• jeden z velmi mála obchodů, který měl mnou sháněné zboží a zároveň dokázal poslat relativně přijatelnou dopravou (i když 109,- není žádná láce a levnější doprava typu Balíkovna by přišla vhod)
    • Nějak jsem si na webu nevšiml, že by upozorňovali na skutečnost, že čerpají dovolenou a že zboží bude expedováno až po jejím skončení (to nešlo dát na web eshopu viditelné upozornění?), takže 23. objednáno, nic nic nic, 27. zpráva o dovolené a expedici až od. 1., přičemž doručeno bylo 4. Tedy s ohledem na uvedené doporučuji obchod s výhradou, a pokud ze zboží obejdnat za normálních podmínek jinde, pak rozhodně nedoporučuji.
    • Nepříliš dobře zabalené zboží. Je sice hezké, že lahve obalíte kolem dokola kartonem, ale ono by to ten karton chtělo dát i zvrchu a zespodu, protože pytlíky se vzduchem, co jste tam dali místo toho, cestu nevydržely a bylo štěstí, že to nešlo Českou poštou, protože ta by to v celku nedoručila.

Lze doporučit jen s velkou výhradou - mají jinde těžkou sehnatelné zboží, ale na termín doručení není spoleh.

Reakce obchodu Uklizený dům

Dobrý den, děkujeme za Váš názor.
    Informace o dovolené byla po celou dobu na přední stránce našeho e - shopu. Objednávky systém přijímal, ale expedovali jsme od 1.8.2022 postupně dle data přijetí objednávky.