• Líbí se mi možnost výběru barvy i potisku. A to velmi!

Kvalitní zboží

Líbí se mi velký výběr zboží,všechno je přehledné a vybere si každý.Prodavačky jsou velmi ochotné a porádí Vám.

Skvělá komunikace. Ručníky vyrobeny během jednoho dne... Paráda

• Výber

Dobrý!

• velký výběr

Velký výběr zboží, spoustu parádních potisků. Na udělání dárku pro radost je to super. Jsem spokojená a doporučuji.

• Skvělá trička
    • Rychlé dodání

U UAX jsem nakupoval už několikráte a jsem moc spokojený. Je to pecka, děkuji. Co mě mrzí je že ani na jednom výrobku nebylo uvedeno "vyrobeno v České republice", tak doufám že je to alespoň pravda.

Reakce obchodu UAX s.r.o.

Děkujeme Davide, za tvou zpětnou vazbu, pomáhá nám to zlepšovat se a máme radost, že se k našim produktům znovu vracíš. Naše produkty, trička, mikiny a další vyrábíme v UAX manufaktuře na Severní Moravě v Bernarticích nad Odrou 131. Můžeš se k nám přijít do výroby podívat a prostřednictvím workshopu zážitkové tisknutí uvidíš, kdo a a jak vyrábí tvoje tričko či oblíbený UAX produkt. Ještě jednou děkujeme za důvěru :)

• jsou pohotoví
    • ochotní
    • komunikativní, když se chci na něco zeptat

nedorazilo

Reakce obchodu UAX s.r.o.

Děkujeme za Vaší zpětnou vazbu. Aktuálně v předvánočním období jsme u všech produktů dobu šití a výroby prodloužili i na tři týdny. U nás v Bernarticích nad Odrou šijeme všechno od jednoho kusu. Jsme česká výroba a naše švadlenky dělají co mohou, aby všechny UAX produkty ušili co nejdříve a my jsme je mohli zaslat k Vám. Děkujeme Vám za trpělivost a důvěru :)

• Variabilita výrobků. Originální potisk.
    • nic

• Rychlost
    • Komunikace
    • Zákaznícky servis
    • Velký výběr

Naprosto skvělá komunikace ze strany UAXU. Mají řešení na každé přání. Perfektní přístup a výběr. Doporučuju.

Je to můj druhý nákup a jsem velice spokojená. Zboží vypadá přesně jako na obrázku. Určitě jsem zde nenakoupila naposledy.

Naprosto dokonalý přístup k zákazníkovi. Kreativní personál, který umí poradit. Vřele doporučuji. A děkuji.

Parádní motivy!

Kvalitní věci české výroby, výhoda, že si můžu sama vybrat barvičky a namíchat si triko podle svých představ!!! Super, spokojenost.

Velice mě překvapili vstřícným přístupem.

• všechno v pořádku

• obrázek mraky práce v mail korespondenci mi visí nyní na dveřích v práci! :-)

• Komunikace
    • Ochota
    • Rychlost doručení
    • Kvalita
    • Výber z mnoha barev

Legíny které jsem v UAX koupila jsou naprosto skvělé ! Krásně obepínají postavu, jsou z pevného materiálu a dočetla jsem se, že jsou navíc kompresní co zabraňuje svalovým otřesum. Skvělé taky na cvičení i na kolo. Doporučuju.