- rychlost
- spolehlivost
- kvalita
komunikace bezproblémová, na moji žádost poslali vypracovaný náhled a informace, jak bude zhruba výrobek vypadat, s produktem jsem moc spokojená. Nenakupuji zde naposledy, jestli váháte, tak vřele doporučuji
Mohli by uvádět velikost produktu, produkt pěkný ale malý, který mne zklamal.
Спасибо огромное команде магазина за предоставленные эмоции, луна просто супер
- Kvalita tlače
- Rýchlosť dodania
- Dobrá cena
- Rýchlosť doručení
- Ceny
- Vyběr zboži
Dobrý den! Včera jsem obdržela obraz Flip - UART a dnes jsem ho darovala. Jak jsem očekávala, byl to úžasný efekt! Děkuji! Všechno se mi velmi líbilo: kvalita provedení, balení a dodání. Vše bylo skvělé. Určitě se k vám ještě obrátím a ráda budu doporučovat vaši firmu svým přátelům.
- Přiměřené ceny
- Široký výběr
Náš dar pro mé malé dítě byl velmi originální a působil dojmem. Důležité je, že příjemce dárku byl velmi spokojen a má nyní velkou radost z tohoto nádherného medvídka.
- Rychlá akce
- Dodání bylo velmi rychlé a bez komplikací.
- Osobní přístup
- Bezproblémové vyřízení objednávky
- žádné
Doporučuji, jsme spokojeni, položka byla dodána velmi rychle a podle očekávání. Tato červená růže je prostě úžasná! Její intenzivní červená barva v kombinaci se skleněným obalem vytváří opravdu okouzlující a moderní kousek. Opravdu doporučuji pro ty, kteří si chtějí do svého domova přinést kousek přírodní krásy bez starostí s údržbou. Zboží bylo odesláno přepravní společností v den objednávky.
- Rýchlosť
- Kvalita
- Otvorenosť
- Široký výber tovaru
Tovar bol doručený včas, kvalita je perfektná, ľahká komunikácia z obchodom.
- rychlé
- bezpečně zabalené
- stejné jako na obrázku
- Price
- Service
- Communication
- Friendly and helpful staff
- Excellent quality of the goods