Přihlásit se a přidat recenzi

• rychlost
    • menší výběr

good

• Žádné

Vše bylo perfektní!

• Recenze byla smazána z důvodu porušení obchodních podmínek. Recenzi nesmí psát uživatelé jakýmkoliv způsobem spříznění s daným obchodem.

• 50 %

• Vetsi vyber conversek nez v jinych skate shopech
    • Komunikace s obchodem je tragicka
    • Vse nejspis vyrizuje sam majitel obchodu
    • Zbozi bylo dodane v poradku potud bez problemu
    • Z duvodu spatne velikosti jsem zbozi vratila
    • Po odeslani baliku jsem volala na uvedene cislo ze zbozi vracim
    • Boty v pozadovane vel. nemeli, ok vratime penize.
    • Po hovoru o tom na jakou adresu jsem balik odeslala (sidlo firmy/adresa majitele) jsem cekala na vraceni penez
    • Misto penez mi volal majitel ze balik dorazil jinam a ze nectu obchodni podminky apod.
    • (Balik jsem pritom odeslala na adresu uvedenou na baliku!!)
    • Snad se penez dockam.

Uz nikdy tento shop a jemu podobne.
    Nemam cas ani chut poslouchat nas* majitele obchodu kteri nezvladaji klasickou administrativu.
    Zlaty zoot skateshop apod. A jine overene shopy ktere vam uhrafi i postu pri vraceni zbozi. A bez kecu.

Reakce obchodu U-Star Converse

Těžko lze reagovat na anonym. Předně, jakožto autorizovaný Converse shop máme tisíce spokojených zákazníků, kterým se vždy snažíme vyhovět nadstandartně, spolehlivě, rychle. Výměny či vrácení zboží jsou samozřejmostí a řešíme je denně. Na vrácení peněz je ze zákona lhůta 30 dní, přesto je odesíláme do týdne! Pokud tato "zákaznice" odeslala zboží zpět na jinou adresu, než je k tomu určena, nemůže se divit, pokud nastal nějaký problém. Nemůžeme však posoudit tuto konkrétní objednávku, protože nevíme, kým byla učiněna. U-star Converse