- Kvalita , 100% originál
Vše jak má být !!! 100% Doporučuji
doporučuji
- přijatelné ceny
- kvalitní zboží
- při hledání na internetu se nenachází na předních místech
doporučuji,protože zde jsme našla kvalitní značkové zboží za přijatelné ceny
- Rychle vyřízená objednávka
Byla jsem velice spokojená.
- rychlá komunikace, ochota
- žádné
Rychlá komunikace, milý přístup, ochota, flexibilita....
- Pokud zboží nepotřebujete vrátit, poskytuje obchod to, co je dnes dobrým standardem.
- Pokud budete potřebovat zboží vrátit, připravte se na to, že peníze nazpět jen tak snadno nedostanete.
Zboží dorazilo v pořádku a rychle, ale jelikož mi neseděla velikost a obchod nedisponoval odpovídající velikostí, musela jsem ho vrátit - šlo o obuv. Obchod mi peníze v zákonné 14denní lhůtě nevrátil a nevrátil je ani později, když jsem je o to upomínala. Pravděpodobně z nich ty peníze po dobrém nedostanu.
Reakce obchodu U-Star Converse
Vrácení zboží a následné výměny či vrácení peněz řešíme běžně a vždy se snažíme k maximální spokojenosti zákazníků. I této zákaznici byla finanční částka pochopitelně vrácena na účet a to před uplynutím 14-ti denní lhůty. Peníze byli odesílány ve čtvrtek 14.5., v pondělí 18.5. nás zákaznice upomínala, ujistili jsme jí o odeslání a doporučili, ať se informuje u své banky. Ačkoliv má banka na převod 24 hodin, né vždy se během této doby na účtech peníze objeví, navíc byl mezitím víkend. Zákaznice se již nadále neozvala, tzn., že zcela jistě již na jejím účtu peníze jsou! Takovýto negativní komentář byl myslím uspěchaný a zcela neopodstatněný.
- výborná komunikace a flexibilita
já byl spokojen, problémy řeší klidně a v pohodě
- Rychlé jednání
Doporučuji!
- rychlé dodání zboží
- žádné
Doporučuji
- Veliky vyber velikosti. Na cesky obchod az prekvapive veliky ;-)
Nová kolekce bot, velký sortiment zboží skladem.
Boty jsem objednala a druhý den dorazili.
Vřele všem doporučuji!!! -
- V místě bydliště pan majitel dovezl i domů výborná komunikace...
Jen doporučuji...
Vše proběhlo v pořádku, doporučuji!
- Možnost srovnání ceny, pokud jsem našla cenově levnější produkt v jiných obchodech.
- Žádné
Určitě doporučuji. Vše proběhlo v pořádku. Příjemná komunikace. Zboží dorazilo v pořádku.
Recenze byla smazána z důvodu opakovaného hodnocení jedním uživatelem.
- doprava až domu
- drahé zboží
- velký výběr tenisek Converse
všem doporučuji
- zboží dorazilo bez problémů
- nedostala jsem informaci, že bylo zboží vyexpedováno, ale po telefonátu na firmu, vše vyřízeno k mé spokojenosti, dokonce zavolali zpátky, když měli obsazeno.
doporučuji
- Velmi rychlé dodání.
- Snad akorát jednu malinkou připomínku.A to ohledně zabalení zásilky.Originál krabice Conversek byla pouze přelepena izolepou.Doprava je sice o lidech,ale při hrubém zacházení mohlo lehce dojít k poškození bot.
Cena průměrná jako všude jinde,ale sehnal jsem co jsem potřeboval a po objednání byla zásilka bleskurychle doručena.