- Rychlost dodání
- Pomoc při výběru
Rychlost, nápomocný přístup, naprostá spokojenost
široká nabídka, dobrá cen, včasné doručení
- ochota objednat
Sháněla jsem disky rozměrově dle technického listu tak aby se mi i líbili a nikde jinde moc nebyli k sehnání. Tady mi je objednali a sehnali a jsou moc krásné. A to bylo na stránkách "obvykle dostupné u výrobce". Do 14 dní jsem je měla doma. Jediná nevýhoda byla, že to bylo posláno 123kuryr a ten to teď nerozváží, takže to předal poště. Přišlo to tedy o 2 dny déle. Takže určitě doporučuji. Seženou vše.
Objednal jsem tvrdé pláště a poslali mi měkčí, ale s obchodem jsem se dohodnul k mé spokojenosti, takže za mě chvalitebný.
- Rychlé a přijatelné domlouvaní.
- Komunikace ok
- Doručení ok
- Rychlost, v neděli večer objednáno, v úterý ráno dovezeno cca 300 km domů.
nic
- rychlost dodání
- Komunikace obchodu se zákazníkem.
Při objednání a koupi sadu zimních kol u nového automobilu se vyskytl problém s homologací disků na což mě před odesláním firma TYRESTAR upozornila a poradila s náhradou a dál co musím udělat .
Smekám a dávám palec nahoru. -
- rychlé dodání
- dobrá cena
- Slušná cena
Vše super
- Pneu která byla psaná skladem neměli
- Stáří pneu
Objednal jsem pneu které měli psané skladem, za pár dní mi přišel email, že pneu nemají a nabízeli náhradu jiné značky nebo stejné značky jiného indexu, vybral jsem tedy jiný index a dnes pneu dorazila. Škoda že také nezmiňují, že pneu je staré 5 let...
Reakce obchodu tyrestar.cz
Dobrý den, samozřejmě. Objednal jste si pneumatiku jeden kus, počítám abyste doplnil par nebo sadu. Pneumatiky se přestaly vyrábět před třemi lety a jsme jediný, kdo je má. S pozdravem, Kamil Zahrádka
- Spokojenost
+ Zboží došlo 4 dny od objednávky
- rychlé dodání
- Spolehlivost obchodu
- rychlost dodání, komunikace, cena
nic
Zboží mi přišlo i když bylo skladem až za 4 dny. Čekal jsem to už 24.03.2023 nebo 27.03.2023.
Reakce obchodu tyrestar.cz
Dobrý den, dodání pneumatik bylo označeno cca 72 hodin a nepočítá se do toho samozřejmě víkend. Doručení proběhlo v řádném termínu, zpoždění jeden den, pokud započítáme víkend. Snažíme se, co můžeme. S pozdravem, Kamil Zahrádka