Vše super
- Pneu která byla psaná skladem neměli
- Stáří pneu
Objednal jsem pneu které měli psané skladem, za pár dní mi přišel email, že pneu nemají a nabízeli náhradu jiné značky nebo stejné značky jiného indexu, vybral jsem tedy jiný index a dnes pneu dorazila. Škoda že také nezmiňují, že pneu je staré 5 let...
Reakce obchodu tyrestar.cz
Dobrý den, samozřejmě. Objednal jste si pneumatiku jeden kus, počítám abyste doplnil par nebo sadu. Pneumatiky se přestaly vyrábět před třemi lety a jsme jediný, kdo je má. S pozdravem, Kamil Zahrádka
- Spokojenost
+ Zboží došlo 4 dny od objednávky
objednáno na dobírku 7.6. zatím nic nepřišlo tel. neberou
- žádná
- Kola i po tel.ujištění nejdou na mé auto,zjištěno až po nazutí. Na tel.obchod již nereaguje.
Nedoporučuji!!!!!!!!!!
Reakce obchodu tyrestar.cz
Dobrý den, plně chápu Vaše rozčarování. Ale není to úplně tak, jak píšete. Kdyby Vám od nás nepřišel email s žádostí o recenzi, tak ani nevím, že máte nějaký problém. Disky objednáváme na zakázku přímo u výrobce, na skladě tedy nastala nějaká chyba. Za což jsem se omluvil, stalo se mi to poprvé. Nyní s výrobcem řešíme výměnu, která proběhne u Vás a v nejbližším možném termínu. Vše k Vaší spokojenosti. Na telefon nereaguji, jelikož jsem po 10-ti letech na neschopence 14 dní. Vše řeším po emailu, chatu a to obratem. Přeji hezký den, Kamil Zahrádka
- rychlé dodání
- Spolehlivost obchodu
- rychlost dodání, komunikace, cena
nic
Zboží mi přišlo i když bylo skladem až za 4 dny. Čekal jsem to už 24.03.2023 nebo 27.03.2023.
Reakce obchodu tyrestar.cz
Dobrý den, dodání pneumatik bylo označeno cca 72 hodin a nepočítá se do toho samozřejmě víkend. Doručení proběhlo v řádném termínu, zpoždění jeden den, pokud započítáme víkend. Snažíme se, co můžeme. S pozdravem, Kamil Zahrádka
Zboží bylo skladem, tak, jak bylo uvedeno v e-shopu, dodací lhůta byla
splněna dle telefonické dohody přesně. -
Spokojenost
- Rychlost vyřízení a odeslání objednávky
- Komunikace
- Dobré ceny
- Rychlost dodání
Recenze byla smazána na žádost jejího autora.
rychlé dodání
- Rychlé dodání zboží.
- Dobrá cena zakoupených pneumatik.
- Problém domluveného dodání
I když jsem objednával 5 dnů před dodáním a domluvil jsem se jasně na den dodání, tak mi to přivezli o den dřív a to jsem byl v zahraničí. Předem jsem nformoval obchod při objednávce a dodavatele SMS. Obchodě mi potvrdili mou zvolený termín dodání, ale vše bylo marné.
Reakce obchodu tyrestar.cz
ale Vaše recenze by spíš měla připadnout dopravci. Pokud Vám volal den předem, stačilo mu říct aby Vám je přivezl o den později a vše by bylo vyřešeno.
Prosím Vás o informaci, co bylo z naší strany špatně.
Děkuji.
Přeji hezky den,
Kamil Zahrádka -
Přišlo úplně jiné zboží než bylo objednáno. Reklamace naštěstí uznána .
Reakce obchodu tyrestar.cz
jsme opravdu k nedoporučení? Když jsem okamžitě zařídil výměnu pneumatik a omluvil jsem se?
Počítám, že dokážete pochopit, v tom množství které děláme se může stát chyba.
Vše jsem zařídil abyste s tím neměl žádné starosti a bylo to, co nejrychlejší. Oficiální postup by byl, že byste poslal pneumatik k nám a pak až by se něco řešilo.
Nevím, jak bych to udělal lépe. Recenze mi přijde nespravedlivá.
Nespletl jste se?
Děkuji za odpověď